keskiviikko 20. joulukuuta 2017

"Teuvvo Repi Mua Tukasta!"

Luultavasti Teukka vain luuli Räsästä, ihan ymmärrettävääkin kyllä, mieheksi - kuten Ace Ventura sitä Bleidrannerin kahelia ämmää siinä ykkösessä, siellä vedenvarassako se oli, siellä varastossa. Junou ?

Ja yritti vain repiä PERUUKIN pois Räsäsen Mikan päästä  ^ jotta totuus paljastuisi.
Muttei siinä käynyt niinkuin piti eikä se liioin menny kuin Strömsössä.


Tämä on valitettava ja inhimillisen tyhmä tapaus, kuten Teukkakin käsittääkseni. Sillä tietäähän tuon nyt Valaistuneimmat ja Viisastuneimmat ja Ylentyneimmät Neekeritkin ja ehkä vasurikin tai pari; ettei toisten tukassa saa roikkua !!
Tälläset on ihan Perus Asioita. Kuten "sisällä ei saa ulostaa kuin vessaan, ja sielläkin vain siihen pyttyyn" tai että "älä koske kuumaan hellanlevyyn" tai "ÄLÄ tee niinkuin EU-kommarit määrää" jne yms.
Muttei se me jakeluun.


Teukka on nyt tätämyöden sitten liittynyt Jari Tervon jo entuudestaan asuttamaan surulliseen ja vähäväkiseen TukassaRoikkujien kerhoon. Jarihan roikkuu lähinnä suharien ponihännissä ja ehkä omasta käkkäräpäästään kattotuulettimessa koska on niin vitun tyhmä lantajuntti ettei voi vastustaa sen houkutusta, koska se pyörii (kuten Maijan lantio) se houkuttaa Lapin-Jänkhää työntämään tyhmä ruma rasvainen porsaanlärvänsä, kerta toisensa jälkeen, aina vaan ja uudestaan, siihen ihanan maagiseen ja mystiseenkin, PYÖRIVÄÄN(!!), hei (!!)...shamoon(!), propelliin - ja sitten sattuu.
Jaria naamaan.


Mutta kuitenkin, kuten kuvasta näette ^ ei Teuvon virhearvio vaikutakkaan enää niin räikeän pahalta ? Vai ?   Hyväksyyhän Räsäskäkin tuossa kuvassa asian, tomerana ja ehkä vähän pettyneenä mutta kuitenkin. Hän ymmärtää yskän.Mäkin daijuun.

Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti