perjantai 29. joulukuuta 2017

Ihana Penismaalaus !! / Mulkku Seinässä

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005505691.html


:D aivan mahtava ! Huippukyrpä jotten sanoisi.
Mahtava mahtava mahtava !! Ja mikä ihaninta; se inhottaa minisieluja !! Se saa vähäiset ja mutta kusipäisyydessä SUURET, ärsyyntymään ja tuohtumaan, vaikkeivät ymmärrä sitä itsekään, "päivätajunnan tasolla" ainakaan, että MIKSI.


Vitun tunkkaiset Viktoriaaniset niuhottavat tiukkapipoiset vanhoillis-körttiläiset paskaläjät mulkut ja ilkeät mielipuolet ja sieluttomat rutikuivat PEDOT !P E N I K S E L L Ä on ällistyttävä VOIMA ja VAIKUTUS pikkusieluihin ja seksuaalisuudenkieltäjiin ja muihin itsensä jo tappaneisiin mulkvisteihin Puritaaneihin ! En voi kuin ärsyyntyen ihmetellä.

"Vittuako" se teitä haittaa jos tuollainen on jossain kahden talon välissä seinässä !?? Ai miin kuka vittu sinne (..hahahaa!) kovinkaan usein edes vilkaisee ? Tai mitä LAPSI, härregyyd, siitä ylipätään välittää tai ajattelee ?!?
Ja mitä väliä SILLÄ on !?
Mitä väliä MILLÄÄN on ?!?!

Ei MITÄÄN.

Riläx, lepo vaan.


Ja tuohan on hyvännäköinen penis.
Vaikka joku näkövammainen uliseekin kommenteissa että "miehen kalu on rujonnäköinen.." ja sitten kuitenkin KEHUU pimpsoja !!!?!!? Ai miin, näin ylilahjakkaana visuaalisena "taiteilijana" yms, KUINKA vitun SOKEA olet asteikolla 9:stä kymmeneen !??! 11 ??

Kyrpä peittoaa pillun kuin pillun "luukissa" lähes AINA. Penis on, eritoten silloin KUN on, mitä parhainta "disainia", ja miehet kaikkialla on tismalleen samaa mieltä, ei ole (eritoten omaa) kyrpää ihanampaa kohdetta koko kosmoksessa !! Nam !! Suorastaan ! MAHTAVAA !!!

Mutta en tiedä, ehkä näillä PenixenInhoojilla on sitten vaan tosi rumat kyrvät ? Itellä ? En tiä....ehkä. Se olisi yksinkertainen selitys tuolle humpuukille ja tyhmälle valheelliselle puheelleen.

Pimppi se on mikä on oikea VITUN kauhistus, katsokaa vain tuotakin esimerkkikuvaa ! Hyi Kristus VITTU !!
Kuin jokin Muukalais-Aivo hirviö tjns ? Näyttää myös korallilta.

Ja pimppa on joka keississä pelkkä sisäänpäinvetävä AUKKO, eikä mikään varsinainen "mikään". Sitä ei oikeastaan edes OLE ! Penis taas ON, JOTAIN.

Penis ei vaikuta samalla tavoin likaiseltakaan kuin pillu, josta pelkää aina vähintäänkin valuvan jotai tjns !
Ehkä sen sisemmän römpsänosan. SE on ihan vitun kamalan näköistä !

Eli siis; pistäisitte mieluummin kielenne johonkin likaiseen VITUN pimpsaan, kuin tuon ^ suuhunne, vitun elukat ??!.....
...ookke.
Kiitti !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti