perjantai 1. joulukuuta 2017

Vastarintaliikkeen "Lakkautus"
http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201711302200572023_u0.shtml

Vaikken sen kummemmin ole mitään mieltä koko liikkeestä, suuntaan tai toiseen, kannatan sen olemassaoloa. Eritoten kun se näyttää inhottavan SEKÄ kyttiä että kaikki MUITAKIN "poliitikoita". Hyvähyvähyvä !
Ja ihan katutason byrokraatteja eli "vasureita" ja muita demonisieluja.

Hieno homma. Ja marssikaa vaan. MINÄ TUEN !!!
Olen siinä mielessä Hengessä Mukana.


MINÄ olen LAKKAUTTANUT "politiikan" ja kytät ja "lain" yms jo MONTA kertaa, mutta siellä nekin vielä, edelleen vain hilluu, ihan totaalisen pokkana, ilman aikomustakaan TOTELLA minua !! Jukolauta se on kumma kun ei sana kuulu tai tehoa !!
Mutta kun ei mene jakeluun nin ei mene !!!

Kun on kusipääksi syntynyt niin.......?..... hei; minkäs teet.

Tuomitsen tässä samalla tuon "käräjäoikeuden" lakkautettavaksi. Joten olkaa hyvä ja LAKATKAA tuo muiden ylle asettuminen ja muiden tuomitseminen ja muu Paholaisen toiminta. Tiedätte itsekin paremmin.


VÄÄRIN vain on HELPPO tehdä. Varsinkin jos on ruumiinvoimiltaan LIIALLINEN kuten rikollismutantit ja kytät yleensä ON.

Mikä siis MAHDOLLISTAA koko pahuutensa ylipäätään, alunalkaenkaan, yleensäkkään.

-

Tässä SELKEÄ VIESTI teille "Viranomaiset"; suksikaa vittuun ja takaisin Helvettiin ja määräilkää toinen toistanne siellä vitun kusipäät huohottajat ja muut hullut !! Jättäkää Maaplaneetta vapaille itsenäisille olennoille, ja lakatkaa Saatanan Kakarat loisimasta ja puuttumasta ja komentelemasta, vitun häiriintyneet sosiopaattiset mielisairaat vitun villit.

Teidän aikanne tulee joka tapauksessa, kuten Mayojen pyramiidiuhrauksienkin, joten miksei tehdä se todeksi HETI ja NYT ?!?!?
Mutta yleensähän pahuus veeeeeeeeenyttää itse OMAA tuomiotaan, niin pitkään kuin vain mahdollista. Ja hei! Kun on kaikki maailman valta ja raha ja aika ja vaiva ja yhtä tyhmät ja sadistiset kaverit ja koirat ja aseet ja panssariajoneuvot yms turvanaan, niin; voihan sitä venytellä melko pitkään !


Hiphei !Marsikaa Natsit marssikaa !


March march.


Ja marssikaa sitten samantein vaikka suoraan johonkin Perkeleen Vittuun vitun imbesillit muulit ! Ja kaikki versiot vasemmistolaisuudesta.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti