perjantai 22. joulukuuta 2017

Sexityöläinen Yllättyi AsiakkaistaanEn ihmettele lainkaan. Tuohon tämä nykyinen tyhmä ja kommunistinen ämmäkollektiivinen maailma ajaa nuoria miehiä / poikia.

Jotka ylipäätään naarasta vielä HALUAA.


Kaikki jauhaa vain muslimien ja nekrunpaskojen ja kommarikomentajaämmien ja jonkin nimeltä "tasa-arvo" eli K O M M U N I S M I ☭ (!!!!) "tärkeydestä" ja kaikenlaisista "vihreistä arvoista" ja TEKOÄLYSTÄ yms PASKASTA.

Muttei kukaan kai HUOMAA, että tytöt ja pojat, miehet ja naiset, on lähinnä ajautuneet TÄYSIN erilleen. Ja tekoäly on vain se mikä tulee kehittymäänn ja SITÄ "TÄYTYY" oikein, nyt ajaa eteenpäin ja kehittää.
Eli SE on korvannut kuten ne typerät vitun RAKITKIN, ihmisvauvat, ja hei; lisääntyyhän murjaninperkeleet ja nekrunpaskat ja muslimin kuvatukset meijjänkin pualesta !!!!
Jee !!


En tiedä voiko edes lobotomisoitu kehari OIKEASTI olla noin ^ tyhmä ?! Ei kai nyt KUKAAN OIKEASTI "ajattele" sentään ihan NOIN !!!!??!?!?
Siis se saa jo päättömän käärmeenkin näyttämään niin viisaalta että se vetää hiljasex !

En tiedä sitten......eikö nämä kaikki kiljukaulaiset sekopäät ja Asialleen Omistautuneet piinkovat KUSIPÄÄT kuten Tawja Halonen ja muut taistolois-Marxisti-Neuvostoliitonhuorat ja Kiljukommarit ja Ymmärtäjät™ ja Monikultturistit™ ja Maahanmuuttomyönteiset™  ..yms, YMMÄRRÄ aiheuttamaansa aivan vitun KÄSITTÄMÄTÖNTÄ ja valtavaa tuskaa ja sen loputtomia väreitä ja vanavettä, ja sen kaikkinaisia eri asteita ja sovellutuksia ja seuauksia ja sivuseurausten sivuseurauksia takautuvine seurauksineen, ja sen luomaa mielentilaa ja MAAILMANKUVAA ja "asenneilmastoa" ja "ennakkoasennetta" yms !!?!?

Luuleeko ne todella tekevänsä jotakin Hyvän Työtä tjns !??! Ai miin KUINKA vitun tyhmä saatanan vitun uivelo sitä oikein VOI olla ?
Kristus vitun Perkele !

Vai onko ne vain niin ilkeitä ja happamia ja pahansuopia että tekevät tätä taudinlevitystyötään ihan tahallisesti ja tietentahtoen ja tajuten kyllä koko ajan sen aikaansaamat TUNTEET ja sikäli VALINNAT ja teot ja sanat ja ajatukset ja persoonallisuuden vääntelehtimiset yms ?

Se voi olla kumpi vain. Tyhmyys tai pahuus; lopputulos on kuitenki aina sama.Mutta hyvä uutinen teille sielunviholliset kommarirakkikoirat!! Suomlantilaiset loppuu tätä menoa kyllä maailmasta yllättävänkin PIAN !!!!

En tiedä sitten mihin TE aiotte paeta neekereitä ja muslimeita ja muita saatanan apinanperkeleitä, mutta tsiigatkaa sitten keskenänne, kuin miehet. Vaikka jossain skedepuistossa tjns ? Mokkaa ja Lattea juoden, hei ? joujoujoujoumään, ja ollen niin kuin khuul än shiiiiiiiiiiiiiiit keskenään, chillisti ! Hei kato, ota vaan nekr...tai sori SORI! MÄ en tarkottanu tota ! SORISORISORI anna mun imee sun munaa, suuri merkittävä ihmis-mies ! Hei !? Pliis !? Jooko ? Jos mä imen sun MUNAA !!?...
...hei ota ihan rauh...
Mutta kuitenkin.

Suomalaiset naaraat sangen usein vieläpä on kaikkea muuta kuin kovin hehkeitä ja kauniita jne.
Niitäkin on, mutta ne ei ole se enemmistö. Ja vielä kun NEKIN(!!) jotka ei TOD! ole mitään "pantavia", vahtii "tavaraansa" kuin jotain vitun  Faaraon Aarretta, ja ovat tuittupäisiä ja vihamielisen etäisiä ja kolkon kylmiä ja vaateliaita ja rumia, niin ^^ ....aaayyy !!? Onko tuo jollekin jokin YLLÄTYS ?!?!?

EI !!

Ei se o.Kiitti vaan taas vitusti.

Thänx.
Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti