tiistai 19. joulukuuta 2017

#Chisun Täysvajakki Tukka

Kävin Kisun / Chisun instassa. Kuten välillä käyn. Ette te mua määrää !
Niin nin tarttui tuomisia tämmöinen kuvankaappaus.
Minä vain ihmettelen tätä ideaa, miksi Chisu on heittäytynyt niinsanotusti, elokuvaa Tropic Thunder lainatakseni "täyskehariksi / vajakiksi" ?!?!

Kisu on nyt sillä mielellä että on khuulimpaa kuin khuulia näyttää keskiaikaisen kylän, ehkä Ranskassa tai Englannissa, kylähullulta pölvästiltä, eräänlaiselta lantaaluovalta Jean D´Arcilta.
Ja jos joku sanois että "mä epäilen että se kyllä myös SYÖKIN sitä lantaa" - niin nin emmä epäilis. Siis tuon sanojaa. Eli kyllä se myös siltäkin näyttää, on se pakko myöntää.

...HuohaHAHAHAHahah aahahaa...haha aijaijajijaijai ...ooooh...lalaa "siinä hän nyt ooon" - katsahdin vahingossa tuohon ekaan kuvaan. Oi ristus sentään.
Se on kuin jokin Venäläinen pölvästiakka, joka elää VAIN(!) sisällä, suurimmaksi osaksi, kissojensa ja sanomalehtipinojensa kanssa, kännistä ukkoa välillä sohvalta löhöömästä patistaen ja joskus pimeällä käyden lähikaupassa. Jossa sitä tuijotetaan koska se on .."...liian kalpea ja ryssäläisen juopon katupölvästin.." näköinen.
Emmätiä.


Ehkä tuo ON khuul !?!? Ehkä minä en vain snaijaa.

Mutta se ainakin NÄYTTÄÄ joltakin 1700-luvun, nauriita kasvattavalta, pölkkypäältä. Joka ei ole koskaan nähnyt edes merta.
Tai edes vessapaperiakaan kyllä, mitä nyt siihen tulee.

Toisaalta; enhän minä Tshisusta mitään TIEDÄ ! Eli ehkä se kuvaa parhaillaan jotain roolia johonkin, ehkä ihan hyväänkin(?), komediaan. Jossa se ON totisesti, jokin "Hortoileva ja juonitteleva pölvästiakka, joka pelottelee pihapiirin vähälahjaisia lapsia ja nuoria / toisia goottihuoria, ja puiden neekereitä isolla pölkkypäällään ja hirvittävällä pölvästin pölkkypään tukallaan, öisin eritoten" tjns !?

Emmätiä.In bona fidee kuitenkin. Mie diggaan Chisusta / biiseistään.

Tässä kai esimerkki, muuten, ihan aidosta ja oikeasta Lempeästä Roustista.

NÄIN se tehdään vitun moukat lantajuopot !!!Ouvr´n´aut.
Kiits.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti