tiistai 12. joulukuuta 2017

Ihmeellisiä Vittupäitä

..ovat suomalaiset !

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201712112200595743_ul.shtml

Joku kinkki on tippunut asfalttiin ja kuollut. Ok ? Eli tuo on se uutinen pähkinänkuoressa.
Mutta KOMMENTIT !! TAAS !!

Mikä VITTU siinä onkin ettette te osaa saatana kommentoida yhtäkään vitun asiaa, mitenkään ihan OIKEASTI "asiallisesti" tai edes jotenkin kaukaisesti ASIAANKUULUVALLA tavalla !!!??

Tuollakin periaatteessa aletiin vain HETI vääntään KESKENÄÄN, kaksi suomijunttia, jostain ihan vitun täydellisen ja täysin yhdentekevästä sivujuonteesta. Jostain mikä ei liity itse juttuun mitenkään.

SE on heidän mielestään tärkiää notta tulee setvittyä oikein tarkasti, MITEN ihan täsmälleen, ihmisen / kiinalaisen PÄÄ HAJOAA pudotessa tietystä korkeudesta !?!
Hui Kristus vittu !

On vain ajan kysymys kun joku faksaa tuonne tarkat tieteelliset laskelmat kiihtyvyys ja putoamiskorkeus ja asfaltin koostumus ja väri ja luontipäivä ym nippelitiedot mukaanluettuna, johon se toinen imbesilli, idioottivilli, sitten vastaa äkäisesti tiuskaisten jotain, ehkä jotain sellaista kekseliään näppärää kuin esim "ttu sä oot homo jätkä!" tai "..aha, ooksä joku expertti vai?" tai "Ahaa! Jahaa! Hei?! Hei !? Ön nön nön nön nöö !! Etsävaatajuu, ei noin voi sanoo! Et sä voi sanoo noi!? Hei ?! HEI ?! HEI ?! Mulkku! Ei noin voi sanoo, et sä mistään mitään tiiä, mä oon paljon parempi ku sä, ja mun koira on parempi ku sun koira, vitun Basisti™, ja sä haiset pahalle!" tjns.

Tajuatteko te lainkaan että kyse on KUOLEMASTA ?!?!? Ei mistään vitun "tieteellisestä analyysista" jonka kohde on jokin törmäystestinukke tjns ?

Vittu VITTUAKO siellä meuhkaatte ja väittelette ja mesoatte saatanan känniset villi-idiootit !?
PERRRRKELE !On TÄYSIN käsittämätöntä että kommenttien SÄVY lähentelee jo silkkaa tuohtumusta !!

Vittu: MITÄ HELVETTIÄ    TE(!!)  siitä SUUTUTTE saatana, jos Kiinassa joku tippuu katolta ja kuolee ?!?!?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti