keskiviikko 6. joulukuuta 2017

Neekerimuija ja Suomi-100

http://www.iltalehti.fi/tv-ja-leffat/201712042200579347_tw.shtml

Jep!

Osasinkin jo arvella ja ennustaa; EN pysty pitämään, tai saa tilaisuutta pitää, Blogia kunniakaavussa tätä(kään) yhtä vitun päivää !!!

Jumalauta saatanan mongoloidit. Ei jukolauta sitten vittu sentään.

Pitikin katsoa tuo ^^ juttu.

Mikäs muu kuin NEEEEEEEEEEEEKERImuija se siinä kimaltelee, keskeisellä paikalla, kuvassa joka liittyy SUOMEN satavuotisjuhlallisuuksiin.


Vittu teillä on kusta päässä niin ruhtinaallinen määrä että se tekee ihan oikeasti jo todellisen vaikutuksen, Monikultturistit™ yms saatanan ääliökakarat.


Toivon että "Natsit" aiheuttavat teille suuria tappioita tänään ja summa pahan, ja suunnattoman mielipahan.Kuten te aiheutatte koko vitun Kansalle, tuolla typerällä, ajattelemattomalla, laput silmillä mistään mitään välittämättömällä junttikurimuksella "NeekertenRakastamisellanne™" kun TIEDÄTTE vallan vitun hyvin miten siihen reagoidaan.

Tuollaista on, vitun rakkikoirat, kun ei ole mitään ITSEÄ ja omaa ja kun ei ole rohkea jne, tuollaista on olla kuin taipuva ruoho kun tuuli puhaltaa.


HAISTAKAA VITTU !!!
OKSETTAVAA käytöstä. Lapsellista.
TODELLA TODELLA TODELLA vitun pöyristyttävää.

TÄMÄ ^^^  ON   SOTAA !!

KulttuuriMarxisti apinan-aivot-paskapäät sen tietää.

Mutta että uskaltavat ja todella kehtaava jopa TÄNÄÄN !!! KAIKISTA MAAILMAN PÄIVISTÄ TÄNÄÄN !...
...ei vittu..eijeijeijeijieijei...mä en ihan oikeesti enää saata uskoa teitä todeksi.

Minä SANON teille NYT että; jonain päivänä te TODELLA HAVAHDUTTE kaikkeen, mitä olette tehneet ja Edustaneet jne.
En tiedä mitä siitä seuraa, mutta te tulette ymmärtämään.


Kuten Kiinalaiset sanovat: "taistellessasi demoneita vastaan, VARO ettet ITSE muutu yhdeksi".

Joistain tuli ehkä muurareita, taksikuskeja suutareita jne, mutta teistä tuli piinkovia kusipäitä ja häiriintyneitä kollektiivikomentelijatotalitääri Marxisti reppanoita ja "kapinallisia" ja koviksia vailla kovuutta, teistä tuli maailman pohjasakkaa ja kohdevalossa paistattelevaa ja sen OMIVAA rupusakkia ja joutoväkeä ja kotikutoista terrorismia, teistä ei tullut toisinsanoen paljoa mitään.


Te ETTE edusta sitä mitä todellinen "suomi" on, vitun Helsinkiläisissä "herraskaisissa" ja "porvarillisissa" ja Ylemmän Tason Väen olohuoneissa kasvaneet vitun mulkkumukulat ja paskapäät ja muut vitun ällöttävät sieluttomat muulit ja koirat ja torakat ja siipeilijät ja poseeraajat ja turhuuksien turhuudet. Vittu teillä on kyllä järkyttävää ottaa ! Se on myönnettävä !

Kuten KAIKKI mutantin / rikollisen versiot ja muodot tietänevät; on helppoa ja hienoakin kai, elää ilman omaatuntoa ja kunnollisuutta ja tapoja ja tasoa ja mitään tajua, ja häpeää tai katumusta.Mutta jumalauta "poliittiset" koiranpaskat ja liejurotan kusiläntit; vittu TÄNÄÄN !!!?!!?

Miltei heikottaa, Suomen puolesta.


Tahdittomuuden ja moukkamaisuuden ja päällepäsmäröinnin yms huippu !!!!


H Ä V E T K Ä Ä !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti