keskiviikko 13. joulukuuta 2017

Häiriköt Häirinnästä...
Niikko: hanki vitun Himmlerinnäköinen rutikuiva junttimulkku ELÄMÄ !! Helvettiäkö siellä itket joka vitun HOMO-asiasta ?! Ette vain OLISI homo !!!!???
Juuri ajattelin eilen että luultavasti ne joille homous yms on aina jokin ihan tikahduttavan pakahduttava ja outo ja silmillelävähtävän töksähtävä asia ja ONGELMA; lienee itse homppeleita jotka kieltävät itse itseltäänoman homppeliutensa. Sen kun relaat ja olet homppeli.
Huu givs a fak !?


Anna Kontio: vittuako siellä mesoat taas sinäkin, vitun rasittava neandertaali kanttura !!?
"Edustajia" jotka tulee metsästä.... ? Siinä oli nyt seuraava "opetelkaa juntit ruotsia" kommentti.
Opetelkaa TE ihan ITSE mm; ottamaan muut huomioon !! Ja jonkinlaiset Tietoisuuden Alkeet tjns ?

Tuo on tyypillistä naisille ja sekalaisille manipuloiville kusilieroille, tuo "ette vaan ota tätä ongelmaa, joka on siis MULLE kauheen suuri ja tärkee ongelma, tarpeeksi vakavasti" tyylinen muiden mukaan huutelu kuten Hankamäki joskus jostain sanoi ja jotain kuvasi, niin hyvin.

Ei tuo ole mikään varsinainen ONGELMA ylipäätään, ja on vain hyvä ettei kaikki muutkin siellä pipilässä lähde yhtä tarmokkaasti mukaan kaikkeen tuohon Leninistien säpsähtelyyn ja femakoiden komenteluun ja Marxstien sekoiluun ja hippien määräilyyn ja hullujen säikkyyn vainoharhaiseen neanderthalismiin yns.
Kiitti.


Jaa niin ja vielä; on "poliitikoilla" taaskin "pokkaa" itse saarnata jumalauta HÄIRINNÄSTÄ !!! Aivan. Totaalisen. Uskomatonta.
TÄYTTÄ pokkaa / hävyttömyyttä. Itse tekevät sitä "työkseen" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ottavat ihan pokkana ja muina ämminä kontrolliin kaikkien muiden kaikki asiat ja koko elämän ja kaiken omaisuuden ja vapauden, eli koko elämän ja olemassaolon ja kaiken ajan, tällä planeetalla - ja ONGELMA on se jos joku raksamies vislailee jonkun "kuuman kinkun" perään jossakin joskus, tai joku sikariportaan setä "ehdottelee" sihteerilleen jotakin tjns.

Teidän päänne on niin pieni ja sielunne olematon, että minä en usko teitä useinkaan todellisiksi olennoiksi, vaan olen yhä vakuuttuneempi että olen yksi niitä aniharvoja Aitoja ja Oikeita Olentoja / Sieluja Robottimaailmassa ja bottien  seassa.
MIKÄÄN muu ei selitä totaalista nurinkurista ja oksettavaa MEGAtyperyyttänne kuten se. Paitsi jos ne muukalaiset on asentaneet lähes kaikkiin muihin kuin minuun, sen jonkin implantin, ja SE tekee ultra-aivottomaksi typeräksi Jantelaki-lantakasaksi ja läskipäiseksi vittupääksi pelkuriksi ja muiden häiriköksi.Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti