lauantai 23. joulukuuta 2017

Kimin Avaruus-Odysseija osa.38

Kapteenin Blogi.
Tähtiaika 09:29 23.12.2017

Tervehdys, hyvä Tähtilaivaston Väki ja Muutkin Väet. (Vaikka lähetys on salattu, TIEDÄN että tätä lukee sekalaiset muutkin, Epävirallisemmat, tahot).

Minä, Enterpricen / Pyrkimyksen, Kapteeni, jätän tässä ja täten nyt sitten uusimman ja mahdollisesti viimeisen raporttini Kimi Jäämies Räikkösen kohtalosta, ja uusimmista / lopullisimmista(?) käänteistä.Kuten muistatte, kun viimeksi olimme tässä, lähes kahdenkeskisessä, kaksisuuntaisessa ja molempiahyödyttävässä Yhteydessä, Kimi oli saatu aluksellemme turvaan ja lääkärimme Crusherin tarkkailuun, ja oli Khateriina Zeta-Zombie tehnyt juuri melko merkittävän, joskin lopulta myös yhtä turhankin, hyökkäyksen aluksellemme, kera nipun Borgeja.
Jonka kukistimme suhteellisen vähin menetyksin ja vaurioin. (Mm Datan kännykkä naarmuttui vähän aiemminluultua enemmän yms).

Ja kuten tottakai, Tähtilaivaston Viralliset Jäsenet, kaikki, tietävät, olemme olleet sittemmin lähinnä vain tässä telakalla, Pharhan-Tushkan avaruus-asemalla. "Juuust chillin´n ´shiiit" voidaan sanoa.

Ja siis kyllä !! Herra Datalla on kännykkä. Mutta älkää toki huolestuko, minä asetin hänelle siihen datakaton / mainosten eston, tai mikä se sellainen on ettei ne vitun kusimulkut niljakkeet nulkit pääse tyrkyttämään jotain uutta hevosenpaskaliittymää tai pankkiirien juonta tai Aku Ankkaa tjns puhelimilla.

Hän usein lähettelee minulle sillä kissankuvia, joita se, hänen kännykkänsä, on melko täynnä. Saavuttaen kohta jonkinlaisen "limiitin" eli RAJAN, luultavasti.
Ja, olen ehkä jo saattanutkin tämän raportoida, mutta kuten ehkä jo tiesitte, teki Hra Soroseeni TODELLA(!) rumasti kun lähetti Datalle kuvan ___staan !


"...se on äärimmäisen pieni Söör..."➜➜➜➜➜

Mutta nyt itse raporttiin.

Aloitan kertaamalla viimeaikaisia pienempiä tapahtuimia.
> Kuten tiedättekin jo, kävi aluksellamme täällä, nyt kun se on mukavan turvattu ja turvassa ja korjattu ja siisti ja viihtyisä ja tapahtumaton ja steriili ja puhdas ja kliininen ja paikallaan ja liikkumaton ja ihanan jämähtänyt ja viileäkin / jopa kylmähkö välillä, ja seisahtunut ja Virallisten Toimenpiteiden Kohteena; Suomlannin Delegaatio.

"Suomi" nimisestä pienestä tilkusta Länsi-Siberiaa, tuolta alta, Maa-Planeetalta.
He tivasivat mm, vitun typerät perkeleen mulkut, minulta "onko kaikki nyt varmasti mahdollisimman tylsänkurjaa ja Viimeistenkin EU-Säännösten Mukaisia ja ihanan kireäpäisen tympeää ja pikkusieluisen kamalaa?" - johon vastasin mahdollisimman diplomaattisesti.

Ja JOS vastaustani nyt halutaan tarkemmin tutkia ja purkaa, niin sanottakoon että siihen saattoi sisältyä mm eräs Paholaista kuvaava sana ja yhden nautaeläimenkin puhekielinen nimi, ja kehotus mennä vähän alemmaksi, ja johonkin tiettyyn paikkaan. Ja tällaista.


He kehottivat minua unohtamaan kaiken "naurettavan ja ylimielisen turhan ja muun ajan ja rahan tuhlauksen ja haaskon" ja keskittyä enemmän asioihin jotka ovat "..mahdollisiman tylsiä ja arkipäiväisiä ja mielikuvituksettomia ja tylsänpulskeita, kuten myö ite, ja ihanan kurjia ja mitättömiä, köyhiä ja ärsyttäviä ja kollektivistisia!" jne.
Ja myös unohtamaan avaruuden tutkimuksen yms seikkailun sillä .."...kuka senkin maksaa!?!!" Häh ! Kysyn vaa!" (verbatim, sitaatti).


Ja heidän jokin "Merkittävä Kansantaiteilijansa" joka oli juuri tullut kasvojenkiristys & kavennus operaatiosta, esiityi meille hetkisen. (Laitoimme ilmanvaihdon mahdollisimman "Ei-Tunkkaiselle")

Tämä olento oli nimeltään Eino Grön...


Kun tuo episodi oli taputeltu, kävi niin että Keulakympistä alkoi pienimuotoinen rähinä, kun jokin Miss Tuittupää niminen "sufraketti" alkoi vaatimaan Raikkerilta että hän leikkauttaa kullinsa pois ja irti, kuten kaikkien miesten tulisi, ja että kaikki aluksessaolevat ihmismiehet korvattaisiin ihminaisilla, ja että heille olisi oma, erillinen, liputuspäiväkin !

Kuten näette ^ ei Data tykännyt tästä henkilöstä todella paljoa.
Ei ilmeisesti edes "frendannu facessa" ! Mutta siitä ei seuraa Virallista Nuhdetta tms.


Ja Datasta puheenollen, hän yritti taaskin kuristaa minut yksi kerta.


"..ihan iisisti vaan, raivokin on vain tunne,     Data...          iisisti vaan..       ...nnghhsisti.."


Data on hauska heppu, jolla on merkillepantavan sileä peppu. Mutta se on vain tyypillistä Androideille !
Huomautin vain ohimennen.
Sitten on kai mainittava, kuten lääkärimme ehkä jo on teitä tiedottaneet, nielaisi Neuvonantajani Troi, taaskin, yhden kappaleen rantapalloja.

" Vittuux siinä nilität keltamulku !? HÄH ?!? "

Se ei ole ongelma, ja olemme joka tapauksessa jo tottuneet siihen, mutta ongelman muodostaakin SE että Troista tulee tällöin, rantapallon siis nieltyään, melko kärttyinen ja vihaisesti tiuskiva, kuin jokin Maltillinen Marxilainen tjns.

Ongelma kuitenkin lopulta ratkesi (leppyi) kun Troi söi tarpeeksi suklaajäätelöä ja lepäsi, ja ammuimme kaikki yhdessä kyseisen rantapallon rippeet tuusan nuuskaksi ja tuhannen...no, useaksi päreeksi. Ja poltimme vieläpä ne päreetkin !Ja mainittakoon että kyllä se totta on, että meillä oli myös pienimuotoinen......muotinäytös yksi ilta,  tuossa ihan komentosillalla. Siellä oli esillä Miesten Alus ja Oloasujen muotia 2500-luvulla.
Mm tämä....Mutta en ostanut mitään ! Älkää huoliko. Eikä rahaa enää edes ole olemassa, ja jos olisikin, käyttäisin kyllä omiani enkä Laivaston rahoja.
Ja sitten oli vielä tällainen jokin omituinen muija, (ei hänen nimensä! HUOM!!), joka yht´äkkiä ilmestyi minun tuoliini ! Jukolauta vittu saatana sentään perkele ! Hevon helvetti vittu saatana ! VITUMMULKKU !!   ...joka oli yksi ilta tuolissani kun tulin oloani helpottamasta tuolta Pikkulasta.*pffff*Hän oli ilmeisesti jonkinlainen kauppias tai kaupustelija ja lähettiläs, Muku Joija, planeetalta Lhäärs Pepi 1.


Mutta tämä tilanne minun oli TODELLA helppo hoitaa, sillä hän oli PAHASTI ALIARVIOINUT minut, ja kykyni pysytellä aina, ainakin, askeleen edellä. Kaikkia ja kaikkeakin johonkin mittaan.

Nimittäin hän ei tajunnut minun jo asentaneen häneen kaappausyrityksen-estolaitteen etukäteen ja ajoissa ! Ennenkuin hän ikinä edes KEKSI ilmestyä komentosillallemme yht´äkkiä, pyytämättä ja yllättäin.

Hän poistui, siirrin teknologialla, samantien kun vain kysin häneltä että...

"..tajuatko lainkaan missä se suristin on jota tämä Suristimen Säädin säätelee !?? "


Hän vain haihtui savuna ilmaan, niinsanotusti, ja tuskin ilmestyy enää häiritsemään elämäämme.


Tämä sai lääkärimme käyttäytymään hetken aikaa todella oudosti.
* EI sentään "Lordosis käyttäytymään"

➜➜➜➜➜Tässä ensinnäkin, ja vielä, uusi kuva aluksestamme nyt korjattuna, avaruusaseman ulkopuolella.Komiaa eikö vain !?

Mutta rauhoittukaa nyt.
RAUHOITTUKAA herran tähden !

Niin.

Nyt pääsemme jo asiaan.

Eli kuten muistatte, lähdimme tuossa viimeraportin tienoilla tarkistamaan mahdollista Borg-hyökkäystä tjns, tuonne yhteen pieneen ja syrjäiseen paikkaan, jonka koordinaateilla nyt tuskin on niin paljoa merkitystä.


Kävi ilmi että kyllä, siellä todentotta oli vellomassa läjä ja lajitelma näitä tyhjäpäisiä sieluttomia pässejä ja paskoja ja pässinpaskoja, näitä nyhjääviä kuhnureita nimeltään mm "Borg". Tai "Vihreät Nilviäiset"kin on yksi käytetyistä nimistä heille.
Den Gröönä Blöötdjuuren muistaakseni Ruotsin kauniilla kielellä.Saavuimme loittoryhmän kanssa "Arkkaajianmiälle" joka on paikan nimi ilmeisesti, ja löysimme sieltä muutamia Borgeja ja sekalaisia Vihreitä Paskoja, kuten allaolevasta kuvasta paljastuva etova "yksilö"...


..iljettävä, eikö olekin ?! Itse läheltä  nähtynä nämä on vielä paljon kamalampia yrjölänttejä ja jopa koiraltakin näyttäviä demoonisia hirviöitä ja kyvyttömyyksiä.

No kuitenkin.


Epäilin että itse Khateriina Zeta-Zombie olisi lähettänyt kyseisen Borg-ryhmittymän kiusaamaan ja piinaamaan ja tuhoamaan tuon kyseisen pienen ja merkitykseltään melko vähäisen, sivussasijaitsevan kuppikunnan, mutta olen vahvemmin nyt sitä mieltä että nämä kuhnurit on lähettänyt itse asiassa Soroseeni !

Joka siis tarkoittaa että hän tai SE, on yhä edelleen "Tuolla Jossain" !!! Ja vaaraksi kaikille halki aurinkokunnan. Ainakin.
Sanoisin jopa että; sielun syvintä ydintä myöden !

-

Paikka johon sädetimme loittoryhmän, oli jonkinlainen, ehkä entinen, "Hallintorakennus" - joka muistutti Muinais Egyptiläisiä ja Roomalais-Kreikkalaisia ja Vapaamuurari Temppeleitä ja Loossheja ja huusseja.

Sisältä löysimme HETI esim nämä allanäkyvät 2 hirviötä ja tungettelijaa hortoilemasta päättöminä kuin päättömät kanat, ja syömässä tappamiensa Lokaalien ruumiita ja sekalaisia seinäkoristeita ja muuttamassa paikkaa yhä enemmän ja enemmän Borgien kotoisan kuution kaltaiseksi...
Eliminoimme heidät nopeasti ja helposti, kuten Perustason Borg-Kuhnurit yleensä voi eliminoida.

Ja etenimme, minä siis olin mukana loittoryhmässä  kuten välillä olen.

Sain sitten jo ikävän tiedon tai raportin kämmenselkäni puhelaitteesen; "Borgien Kuningattaren alus on asettunut kiertoradalle yllemme, ja lähelle Enterpraissia!!!!" ja minun oli tehtävä nopea päätös; jäädäkö sinne alas sotimaan mies borgia vastaan, vaiko palata alukseen ja ottaa tilanteen ohjat käsiinsä !??!

Borgien Kuningattaren Alus


Päätin jättää muun loittoryhmän ja siirtyä alukseen, sillä olen siellä paremmin Tilanteen Päällä. Ja mukavan tuolini.

Mutta juuri kun olin aikeissa ilmoittaa aikeistani siirtyä ylös; tuli käytävällä vastaamme tällainen, ihan uudenlainen Borg-ilmestys....

Se kutsui meitä mielestäni "Thawarichs!" tai jollakin vastaavalla kutsumanimellä, joka on epätyypillistä, kuten vaatetuksensakin. Borgeille - joten annoin hänelle mahdollisuuden selittää itsensä ja/tai tilanne.
Hän alkoi vain puhua tuoa kieltään josta emme ymmärtäneet mitään, eikä edes Universaali Kääntäjäkään ymmärtänyt, hän on toki ollutkin sairaana viimepäivinä.

Joten annoimme tämän Borghinin, kuten häntä kutsuimme, hän itse kantoi nimeä "Borgien Puuttini" (sain myöhemmin tietää), niin eli annoimme hänen vain mennä "Borgien Onnelaan" - eli läväytimme vaiheisilla päin ilkeää pläsiään ja loittoryhmä jatkoi käytävällä eteenpäin, minä tulin takaisin ylös, alukseen.

-

Aluksessa oli jo muutamia siirtyneitä Borg-Sotureita siellä täällä, joten komensin kaikki "Taisteluasemiin!!" ja käskin ampua Borg-alusta en tiedä sen nimeä toistaiseksi, fotonitorpedoilla ja "kaikella mitä löytyy!".


Meillä oli onneksi kaikki mahdolliset varastot ja aseistukset täysissä, joten taistelut, niitä puhkesi ympäri alusta -pienimuotoisia tulitaisteluita-, oli suht. helppohoitoisia, ja saimme suurimmaksi osaksi kuhnurit lakaistua syrjään, nopeasti, helposti ja ihanteellisen vähin vaurioin itsellemme tai alukselle !Vai muutamat yksittäiset kahakat venyivät vähän pidemmiksi, mutta saimme, tai miehistö sai, "motitettua" heistä viimeisetkin käytävälle AO-5-1 kannella 16, noin approksimaalisesti käytävän päädyn ja vastakkaisen päädyn Täxfriimyymälän ja yhden paskahuusin välimaastoon.
Borgit kukistuivat lopulta melko helposti kuten sanoin, ja niistä sai aivan loistavia ja monikäyttöisiä, joskin melko likaisia, varaosia kokoelmiimme.
Se on oli plussaa !
Kun olimme lyöneet nämä alukseemme siirtyneet soturitason Borgit, näytöllemme ilmestyi taas eräs vanha tuttumme; nimittäin Borgien Anna !! Hah ! Arvasinhan minä; SE oli tämän takana ! Tai ainakin ...Soroseenin "kenraalina" tässä offensiivissa.En tiedä, mainittakoon sivujuonteena, kuka on tuo nainen josta Borgit ovat "Annan" rakentaneet, mutta säälin häntä aina suuresti. Hän näyttää ainakin lobotomisoidulta, ja yksinkertaiselta, poissaolevalta möhköltä.

Ja HÄNTÄ Borgit käyttävät Johdattajanaan !


Hän sanoi, näytöllämme tuollatavalla SUURENA ^ näkyen ja KUULUVASTI kailottaen, että "KAPTEENI....Kaaaaaapteeeni...?....kuulekko ?.... me VAADIMME !!..että.."  nappasin tässä vaiheessa "luurin korvaansa" tai näytön kiinni.

Sitten löysinkin itseni yht´äkkiä Borgien aluksesta !!
Ja mitä vielä; minä OLIN Borgi !! Minä OLIN Yksi Heistä !!


"..?!...No VOI NY JUMALAUTA !""...ei vittu...taas tätä sontaa !...."


Kävi ilmi että loittoryhmä oli pyydystänyt Borgien KAHDESTA Kuningattaresta(!!) toisen, siellä alhaalla. Ja tästä suivaantuneina aluksen Borgit ja Se Ylin Kuningatar sädettivät (jotenkin!!?) minut alukseensa.Borgien Bergner


Loittoryhmä (heidän ottamansa tilannekuvankaappaus^) pyydysti olennon nimeltään Borgien Bergner, Temppelin alemman tason käytävältä, ja ottivat eräänlaiseksi panttivangikseen. Kuten ilmeisesti minut otettiin Kuningattaren alukseen.

En osaa selittää sitä miten he muuttivat minut siinä matkalla Borgiksi, mutta ehkä se oli vain jokin "projektio" tai jotain sellaista ?! Sain kyllä nimenkin, "Locutus", joka on kyllä khuul ja näin, mutta en siltikään tule käyttämään sitä. Suurimmaksi osaksi ainakaan.Varsinainen Kuningatar itse, käski minun mm "vapauttaa Bergner VÄLITTÖMÄSTI!!" ja "...lopettaa aluksensa tulitus ja poistua!".

"Shaan Lyk ! Pure mua sormeen kiitos ?!...hei ? PURE !?!? "

Hän tarjosi myös "Aku Ankkaa vuodeksi puoleen hintaan, ja halpoja ja halvempia! (kaiketi jonkinlainen Firmansa mainoslause) kokolattiamattoja, jopa Burgundisia!, ´asennus kaupanpäälle!´" mutta kieltäydyin kaikista !Onneksi Geordi, se nokkela nokikeppi(!), oli hoksannut miten katkaista tuo "linkki" joka minut (Borg-muotoisena) yhdisti ja siirsi Kuningattaren alukseen, ja hän siirsi minut takaisin aluksemme turvaan.

Käskin jatkaa Borg-aluksen ampumista "viimeiseen mahdolliseen tinkaan asti" - ja ne eivät jääneet kauaksikaan aikaa siihen enää hengailemaan, vaan hyppäsivät käsittääksemme HyperAvaruuteen ja poistuivat.


-

Tilanne loittoryhmällä siellä alhaalla oli, että he olivat saaneet tuon Bergnerin vangikseen, mutta hän tai SE, katosi samalla kun vihollisalus luotaimistamme ja tutkaimistamme. Mutta he saivat muutamia soturikuhnureita vielä "kaadettua" ja muutamia heistä "jäi jäälkeen" muutoinkin.

Tässä on yhden sotilaamme ottama kuva, silmäkameralla, soturista jota he olivat ampuneet kymmeniä kertoja, kaikki yhdessä ja yhden puolesta jne, mahaan - ja se oli kaatuessaankin, polvilleen lyhistyesänkin, vielä jatkanut mantraansa..
"Hei...ihan oikeesti....te tarviitte meitä... ..hei?..kuulkaas ny ?täll..ei näin s.. ..ei näin voi tehä..hei ?....tää on väärin.. tä..thäänn..hHnngggh.."  ja sitten se sammui / hän kuoli.Myös tässä on yksi tilannekuva; kyseinen Kollektiivin Jäsen oli sanonut että "..ja entäs hei kaikki Köyhät Nekrut !? Ahrikassa ja näi !?..Ette te voi välttää niitten ruokkimista ja näi!...me ehkä syödään ne...joujoujoujoujou..men...joujou.." *BÄNG!* hänet ammuttiin vaiheisilla sulaksi muusiksi.
Myös kyseisen Temppelirakennuksen pihalla ja sitä ympäröivissä puskissa piili ja huuteli vielä muutamia Borg-"yksilöitä"...
...jotka ammuimme fotoonitorpeedoilla osaksi muuta risukkoa ja sekalaista likaista mönjää ja muuta "koiranpaskaa" (siellä oli ihan oikeasti koiransontaa!). Off The record.


Mainittakoon että loittoryhmä näki Temppelin aulan seinässä, ilmoitustaululla,tällaisen kuvan (jonka "takavarikoimme")....

Josta päättelemme että Borgit ovat juhlineet tuolla jo melko kauan / pitäneet Kansaa pilkkanaan ja riehuneet ja harjoittaneet KollektiiviTerroriaan pidäkkeettä ja rangaistuksetta.


*

Loittoryhmä teki vielä yhden merkittävän ja hälyyttävän löydön !!
Nimittäin, kävi ilmi että; kyseisen Temppelirakennukse ALLA oli laaja verkosto salaisia tunneleita ja käytäviä ja onkaloita ja huoneita ja kammiota, ja siellä oli piileskellyt kokonainen Borgien yms pienois-yhdyskunta !!
Ja he olivat kasvattaneet siellä joitakin hybridiklooneja, itsensä ja Paikallisten Natiivien yhdistelmiä !

Hybridit ylemmässä Virallisessa Tähtilaivaston kuvassa.
Ja alemmassa Perustason Borg-kuhnureita.Eli tilanne on että; Kuningatar ja alus on poissa, panttivankikin tiessään, ja emme tiedä lainkaan montako kloonihybridiä tms, on lähtenyt tuolta liikkeelle, ja jalkautunut / soluttautunut Tavallisen Kansan pariin ja keskuuteen.
Kuvissanäkyvät "yksilöt" olemme neutralisoineet kyllä.


Tuohon päättyi tuo tilanne suurimmilta osin, jäljellä oli enää sekalaista siivoilua ja lääkitsemistä ja korjailua yms.


Ja sellainen sekundäärinen kiusa, etä kaikki tietokoneemme näytöt näyttivät vain yhtä kuvaa !!Tätä.....


Kyseinen Virus / Haittaohjelma ehti levitä kaikkialle ! Sitä oli kelloissa, puhelimissa, tietokoneissa..kaikkialla ! Data yritti, raukka, tilanteesta seottuaan, jopa jo syödäkin tuollaisen !!
Mutta estin häntä hienotunteisesti ja koetin rauhoittaa.
Nykäisin häntä mm "pippelistä", sillä se on yksi hänen "Reset" nappuloistaan. Ja toin hänelle sen kissansakkin, "Täplän" ja kaadoin vähän kokista Datan päälle, se jostain syystä tuntuu rauhoittavan häntä, siinä lie jotakin anti-staattista tai sitten nimenomaan juurikin staattista, mutta se liennyttää Datan kohtauksia useimmiten.


Ja kyllä, sekin on totta, on se myönnettävä Virallisesti, että minä kyllä myös löin Dataa !! Puhelinluettelolla päähän.
Mutta ehkä se oli hätäinen ja tyhmäkin reaktio...... no, jos tarvetta, palatkaamme siihen myöhemmin.

Nyt Data on ihan jees ja kunnossa ja näin. Hän on juuri langanpäässä ja varmuuskopioinnissa.♼♼♼♼♼♼♼


KIMIstä vielä sen verran, sillä onhan tämä hänen Saagansa ! Että löysimme ehkä yhden syyn hänen menneisyydestään, hänen puhumattomalle ja kuin pysyvästi höynähtäneelle olotilalleen ja olemukselleen, hän nimittäin on löytämiemme tietojen ja tämän kuvan niinikää, mukaan joutunut nuorempana / vuosia sitten, todistamaan ihan vierestä Kolleegansa sieppausta !

Emme osaa sanoa varmaksi mikä rotu tai laji tuon kolleegan tai "veljen" on siepannut, mutta otamme asian tutkintaan.Kimi on muutoin..........Muutosten Kourissa. Sanotaan niin.
Tilansa on melko outo ja ailahteleva.


Siitä lisää / kaikki, Ensi Jaksossa.


Tähän päättyy raporttini tällä kertaa.

Kiitos.Kapteeni P. Enterpraissi.~ Fin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti