sunnuntai 3. joulukuuta 2017

Länsi-Metro

http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201712022200577152_u0.shtml

Länsi-Metro on ensinnäkin jo nimenä melko hieno. Tykkään jokseenkin. Mutta tuosta itse projektista sanon että; ei voi olla totta / naurettavaa.

Vittu KUINKA monta kertaa ja miten pitkään tuo oikein VOI vittu viiiiiiiiivästyä !?!?
Herran perkele sentään. Tragikoomista lähinnä !

Onko suomlantilaiset haukanneet jotenkin arkkitehtoonisesti tjns, liian suuren palan vai mikä tässä oikein mättää !?


No mutta, oli miten oli, komsii komsaa, minä Julistan että; minä tykkään tästä !

Tykkään tuon ylimalkaisesta ulkonäöstä ja suunnittelusta / olomuodosta ja taiteellisesta osasta jne. Tuo on melko vitun "khuulia" ja "sci-fi leffan" tyylikästä Futuristista kamaa. Niin hieno että jopa Tokion(!!) metro häpeää tuohon nähden !!!
Mutta onhan tuo myös ihan upouusi.

Se taasen on suunnaton harmi että se tulee tuonne Afrikan osavaltioon, Somalian pääkaupunkiin, Helsinkiin.

Jotta kaikki maailman kurjat köyhät ja alkeellistakin alkeellisemmat aliapinat nekrut ja muut sisäsiittoiset Saatanan murjaanit ja juopporemmit ja nekrua"larppaavat" nykyimbesillit teininpaskat ja muut kaikkinaiset vasemmistokusipäät saa jonkun vetelehtimis ja kusi ja huumeidenpistely paikan. Joten eiköhän tuo näytä pian jo Asematunnelin helvetinportti räkälältä. Josta nämä kusiaiset vain naurahtaen iloitsee. Vitun alkulimat.


Mutta Minun Maailmassani tuo olisi voinut olla ihan todella hieno ja hyvä juttu !! Ja siellä olisi voineet ihan ihmisetkin käydä ja turvallisin mielin ja siisteinä ja siistissä ympäristössä. Ei töhnäisiä juoppoja ja kerjäläisiä ja limaisia vasureita riekkumassa ja häbälä-wäbälä-äbäläbwäbälä murjaanisomppunekrulaumoja älämölyämässä ja pilaamassa VAIKUTELMA että "nyt oltaisiin Suomessa" tjns.

Tuo olisi ollut Itsenäisessä ja Valkoisessa suomen jonkinlaisessa "Kansallisvaltiossa" tjns, mikä se nyt oli, ihan hyvä juttu ja siisti j hieno uusi metron osa-alue.
Mutta nyt kireänutturaiset Stadin mimosat, luultavasti Vilkkumaan Maijan johdolla, käy siellä ulkoiluttamassa nekruaan ja tyhmiä älähdyksiään, ja eiköhän sielläkin ennenpitkää paitsi suomen kulttuuria RÄIKEÄSTI rikastuttaneet Ruskea MaMut raiskaile ja puukottele ja ryöstelekin vähän ja näin, mutta saada aikaan jokin vammamuulien yleisrummutus jonkin huuhaa hevonpaska Asian takia ja puolesta ! Ja oikein ASENTEELLA !Hieno IDEA oli kuitenkin, Länsi-Metro, mutta miksi sitä piti lähteä myös toteuttamaan !? Missä maailmassa te oikein elätte !?

Samat tyypit kai kyseessä kun ne jotka aina valittaa että "lämpö menee harakoille". Ikäänkuin SE olisi jotakin kamalaa ja hyi hirveää ja valitettavaa ja ehdottoman paha ja vältettävää, mutta se on ihan ok että suomalaiset väistyy omassa kodissaan Afrikan murjaanien valtavan märän ja mutaisan väestöpainepierun ja aavikon koiranpaskaählämien tieltä ja kumartaa antaessaan niiden vitun tynnyrinpohjan troglodyyttien käyttöön taas yhden kalliin ja hienon ja turhan nykyaikaisen suomalaisen fyysisen ympäristön. Jossa voi sitten Syyrian muslimipersereikien tyhmät ämmät työnnellä sitä pientä kakkaläjää jolla on hiukset, ympäriinsä jossain vitun suomen Valtion kustantamissa vitun vaunuissa ja katsella Juntteja kuin halpaa makkaraa. Suunnitellessaan valloituksen seuraavaa vaihetta.


P.s Onko se Vapaavuori tai Sipilä tms, jo ammuttu !?!?
Jos EI, niin MIKSI ei !?!?Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti