maanantai 25. joulukuuta 2017

#Ähkykissa

http://www.iltalehti.fi/fiidi/201712252200627695_fb.shtml

AHAhahaaaaa, ihan mahtava uutinen ja vitun HAUSKA juttu !!! Poikkeavan hyvää ja nauratttavaa luettavaa !!!!

Tuossa on tuota mitä aidointa ja loisteliainta ja parasta ja ylivoimaisinta Suomen Kieltä, jota minäkin olen oikea varasto vaikken KÄYTÄ sitä blogissa, mitä Vanhemmat Sukupolvet muistavat ja käyttävät aina.
Vaikka minä olen imenyt itseeni pienen sanakirjan verran kaikkia hauskoja sanoja ja sanontoja jotka jo sinänsä itsessään ovat hauskempia kuin mikään suomalainen "komedia", eritoten SyöpäSam, niin TUO oli minullekkin uusi "maata mahansa vieressä" !!!

Vittu LOL !! Huippu sanonta ! Nauroin ihan ääneen hetken. Hymyilen vieläkin.

Hymyilin siis, tarkennan, siihen asti kun luin kommentit; vittu MI    TÄH    !?!?


Vittu te olette hei pimeitä !! Ihan ninku tasan oikeesti, vittu teillä ei ole MITÄÄN kotona. Ei mitään eikä ketään.
Vittu kattokaa tota kommenttiosiota !!! Se on kuin joidenkin tiuskivien, kokeellisen lobotomian, potilaiden  päivän "miltä tänään tuntuu ja maailma näyttää"  päiväkirja päivitys tjns.Vittu siis ...emmä tiä edes mitä sanoa tuohon. Täysin käsittämätöntä jengiä. Todella TODELLA todella masentavaa, ja syvän ja totaalisen ja määrittelevän masentunutta porukkaa.

Vittu on se saatana kauheeta jos yksi kissa on vetänyt joulusafkaa !!


KUINKA te voitte menettää huumorin ja todellisuuden yms tajun noin TOTAALISESTI !!?!?!?
Vai onko niin että nykyään se vain tulee ESIIN toisin kuin ennen, kiitos netin ? Eli nämä samat muulinaivoiset ja totiset vitun kiukkuiset imbesillit on olleet tuolla taustalla koko tämän ajan, mutta vata NYT niiden kuvottava ja ahdasmielinen typerä ja Pohjois-Korealainen, kommunistinen ja nyrpeä hypertyperyys tulee esiin ja kaikkien kärsittäväksi !?HAISTAKAA VITTU saatanan seinähullut FINUIITIT !!!!

Te ette ole nekrua suomalaisempia.
Painukaa takaisin Pohjois-Ryssälle tai mistä vitun tunkkaisesta aivottomasta ja sieluttomasta helvetinreiästä olettekin pystyneet punkemaan läpi, saapuaksenne ankeuttamaan tämänkin kurjan ulottuvuuden yhä entisestään !

Saatanan vitun vitut !!!!


Ja tuo SAMA saatanan palliPÄINEN, vitun kirjaimellinen "munapää" paskaläjä on tuolla(kin) aukomassa typerää oksettavaa ja rasittavan ja masentavan rumaa munapäätään kuin oli siinä NASAN tai jonkin Ameriikan Hallinon UFO jutussakin.


Hei kalju masentaja, joka haluat INHOTTAA kaikkia yhtä paljon kuin oma vastenmielisen ruma peilikuvasi itseäsi; PAINU VITUN KÄÄPIÖ VITTUUN ja pysy siellä !

Tai ei ! Hei !? Ooksä viä siä ? Mä keksin paremman !
TAPA ITTES !!


Kiitti.

Viittaan siis tähä tyyppiin...
Hei suksi vitun etova, masentava, typerä jäykkis ja vittupäinen munapäinen saatanan rumilus johonkin paskaiseen perseeseen siitä ja lakkaa tuomasta tuota henkisen raiskauksen vastinetta, tuota MEGAtunkkaista MEGAtyperyyttäsi saatanan uliseva kommunistinen nilkki ja mitätön pikkupieru, esiin joka vitun Iltalehden jutussa saatanan kusipäinen horo !
Hei !? Kuulikko !?
Go Fuck Yourself ! 

Kristus VITTU mikä läskipää !!!

Vittu kuvitelkaa jos olisitte joutuneet sietämään TUOTA ^^^ esim koulussa !??! vuodenkin !!
Vittu vähemmästäkin on hypitty silloilta tai pilvenpiirtäjistä alas, ja / tai räiskitty kouluToverit muusiksi tai langettu alkoholismiin yms.
Eikä tämä edes itseasiassa ole vitsi lainkaan.


Hei ? "Anteeksi vaan" vitun ällöttävä ruma typerä piirteetön muovailuvahasta tehty "ärsyttävä munapää" hahmo, mutta pidä vittu se typerä mistään mitään tietämätön SIELUTON ja umpitunkkainen turpasi ummessa ja painu saatanan läskipäinen ääliö helvettiin ärsyttämästä noista kommenttiosioista !

Satanan kurja vitun inhottava pikku-kusipää.


VITUN IDIOOTTI !!


Kiitti kun pilasit, saatanan ällöttävä narisija, tuonkin, muutoin niin hyväntuulisen ja kepeän ja hauskan jutun !


Vitun kurja inhottava kusiläntti.
Suksikaa vittuun!
(Iltsikka: huippu juttu!)


Ja hauska kissa ! Mutta kissa on aina tai melkein aina, hauska. Ja huippu. Ei sen parempaa ole. Kissa on tuon ^kuvotuksen vastanapa !


P.s ....en tiä..voiko tuo vitun hyypiö olla oikeasti noin vitun typerä ja ärsyttävä ja rasittavan vastenmielinen ja kuvottava ja tunkkainen ja etova ja luotaantyöntävä ja INHOTTAVA ja paskapäinen pässinpää ja mulkku ja provosoiva päänaukoja ?! VAI !! Voiko olla niin että se vetää jotain roolia, jotain "ihan vitun ´meta´juttua" ? Jotain että se onkin salaa ..vähän siedettävämpi kuin mitä antaa itsestään "luulla" ?! Tjns ?
En tiä....ehkei tuossa ole mitään järkeä....

Siis tuossa ^teoriassa. Tuossa typeryksessä EI ole.


Iltskka, vaikken yleensä ole minkäänlaisen puuttumisen tai sensuurin yms puolella, mutta TUO vitun tyyppi alkaa jo risoa sen verran paljon, että voisko  sen julistaa pannaan !?
Eli laiskamielisille suomlanniksi "voisko sen bännii".

Se on yksi noita tuolaisia iljetyksiä mitä Lucifer setä tai täti aina silloin tällöin muistaa pyllystään ruikata tänne meidän sekaamme ja keskelle meitä inhottamaan ja tukahduttamaan ja ällöttämään ja ärsyttämään. Se on luultavasti itse asiasa kyttä !! Hahahaaaaa. Tai ehkä se on "mukana politiikassa" tjns ?
Ai miin mihin muuallekkaan tuollainen kakkaläjä voisi itsensä siirtää ja "allokoida", paitsi toki sinne mihin kuuluukin eli roskameren pohjaan, kuin juurikin noihin syyläisten persläpien ja asennevammaisten tunteettomien solipsististen hirviöiden ja lapsellisten rutikuivien ylimielisten törppöjen narsistien ja ahmattien ja varkaiden ja puolijauhoisten muotopuolien sekaan, suoja"työ"paikkaan eli "politiikkaan" ?!?! Johon siis myös "Poliisius" kuuluu 101 prosenttisesti ja kiinteästi ja erottamatta ja totaalisen täysin ja absoluuttisesti ja  kiinteän elimellisesti.

Tuo vitun tahnainen paskapäinen vitun nahjus on myös niitä vitun liejurottain iljettävimpiä, jotka jossain vaiheessa laiffiaan vaan "antaa mennä" oman yököttävyytensä ja masentavan ja pakenemattoman koiranpaskuutensa ja kusipäisen ärsyttävyytensä ja muun kuvottavan kamaluutensa suhteen, ja kuten tuo vitun ilveilevä paska tuossa kuvassaan on, vitun pällinaama, tuollainen "mä oon mulkku, ja mä tiiän sen, ja vittu se on TEIJÄN ongelma".
Vittu näin ON !!
Se ON meijän ongelma !! Vitun kusipäinen ääliö.

Lakkaa ärsyttämästä noilla roskakommenteillasi. Vitun roskaläjä.
Vitun kurja paska. Vitun mulkku. Vitun ryssäläisen homovihaajan ☭ näköinen tunkkainen sieluton ja pienimielinen ankea mulkku ja mulkvisti ja kananaivoinen musertavan tunkkainen koiranpaskapää !


"Kiitti". Ja suksi vittuun.Mutta  taaskin; hauska juttu !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti