maanantai 13. elokuuta 2018

"Zäspö" puhuu Rasismista™
Jauha lisää. .                 ......Woehan vittu. TUOKIN !?!?  TUOKIN tyyppi.

Kiitti !


Se lähti kerrasta syvään päätyyn, jätkä lähti ihan Anti-Ra™  laukalle ! Jiiihaaa !! Siellä se kiitää !


Katsoin parikin tuon pölvästin haastattelua ja siinä se jauhaa kuin jokin missi maailmanrauhasta, ikäänkuin palkintona tuosta jonninjoutavasta veivaamisesta olisi jokin suihinotto Paula Vesalalta tjns.

Ai miin...ei siitä saa kuin neekereitä. Ja laskun yms. Loputtomiin, ja kaaaaikki sen lieveilmiöt sitten jne jne ad nauseam.

Zäspöhän on jumalauta PAHEMPI kuin Haliwuudin omatkaan sekopäät ja pintakiilto-pintaliito-seksuaalisesti hyväksikäytetyt-sekoaa hetkenä minä hyvänsä-kusenjuojahullut.

Mutta ei mitään, antaa sällin "vetää".

Kovasti se ainakin neekereistä yms välittää ! Kyllä sillä pisteitä irtoaa. Ja onhan sillä ruskeat silmät itelläänkin, eli ehkä se ON osaksi neekeri siis itsekkin !!?
Huunous ?!Piti pistää tähän kuvitukseksi joku "giffi" missä joku mahdollisimman sopivan näköinen valkoinen sälli lutkuttaa ruskeaa penistä, mutten jaksa nyt etsiä sellaista erikseen enkä omista sellaista vielä valmiiksi, joten olkoon.

Mutta sanottakoon vaikka että kuvitelkaa tähän kuvaksi se Leo Di Peppureiästä tehty "meemi" se "näyttele kovemmin!! / kovempaa!" tjns.


Säteile ja signaloi Jasper. Enemmän ja rajummin, oikein....jumalauta mene oikein "ruudukon ULKOpuolelle!" saatana !!

Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti