keskiviikko 8. elokuuta 2018

"Nibiru" nurin

https://www.youtube.com/watch?v=7U4mEZfnAno
Yms potaska.

Hieno nähdä tuokin naurettava aihe kumotun edes tuollatavoin pintapuolisesti, kun kaikenlaiset delffiineillepuhuvat puunhalaajat ja hipit ja hörhöt julistaa tuonkin vitun JUUTALAISEN satusedän horinoita jonain itsestäänselvinä totuuksina.

HAHA HAHAHAAa, aijai, niissä ei sitten ole totta edes siteeksikään. Edes SANA "Nibiru" ei pidä kutiaan, saati sitten mikään muukaan.


Käy sääliksi niitä jotka on haksahtaneet tuohonkin roskaan.
En minä teitä / niitä VIHAA,  elleivät ole ihan idiootteja, mutta säälin tjns.
Siitäs sitten opitte ettei jutkuihin ole luottaminen, ne ON Saatanan Lapsia. Vaikka se nyt miten vatsaa vääntelisi ja olisi keljua myöntää toisen maailmansodan takia ja jälkeen ja ...ja...jajajja..kun se hitlerikin jne.
Hitleristä viis; jutkut ON perseestä. Tämä on yksinkertaista.

Hitler oli siinä ihan OIKEASSA kun halusi TUHOTA KAIKKI JUUTALAISET. Se oli ihan täsmälleen OIKEA ajatus ja impulssi, ja jotain josta olemme varmasti ihan KAIKKI koko planeetalla yhtä ja samaa mieltä.
Olettaisin ja luulisin ja uskoisin ja toivoisin jne ainakin.


Tosin pelottelu ja toistamisen jankkaaminen ja jauhava märehtiminen ja jankkaaminen ja toiston toiston toisto yms TEHOAA tavalliseen pehmeäpäiseen ja kovakalloiseenkin idioottiin, joten ehkä ne todella LUULEE juutalaista kuten nekruakin, vain joksikin viattomaksi "Toiseksi Ihmiseksi"...ja olla nyt vaan "sattuu olemaan eri USKONTO / IHONVÄRI" tjns ...thahaha...aijaijaijai, tai jotain muuta yhtä lobotomisoidun dementoitunutta ja kammotavan tyhjäpäisen ääliömäistä.Kiitti.


P.s Nekruissa se ONGELMA ei ole IHONVÄRI ja juutalaiset EIVÄT OLE mikään vitun lahko tai uskonto tms. USKOKAA edes tämä osuus jo. Ne on ROTU. Ne on oma ROTUNSA, ei mikään vitun yhdentekevä vitun "uskonlahko" tms.
Ne EI OLE uskonto; ne on rotu.

Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti