maanantai 20. elokuuta 2018

Rähjälistön Juhlinnasta

Piti vain sanoa että KATSOKAA taas, TAAS siis, mitä vitun absoluuttisia ääliöitä MOUKKIA nämä "me tykätään puista ja valaista ja nekruista" mulkvistit kusipäät häirikkökakarat / vasurit ON !

Vitun idiootit saatana.

Oli mikä vain vitun "-fest" kyseessä, plok tai mikä vain vitun nekrufest tai hampparifest tjns, niin heidän  JÄLKENSÄ, paitsi tottakai siivoo joku muu, mutta siis jälkeensä jää silkka roskaisa tuhovana. Kuin valtava lauma ilkeitä vauvoja.

VITTU mitä saatanan kakaroita.


Vitun nilkit jumalauta.
Ja mikä pahinta, ja rienaavinta; menivät saatanat pyörimään ja mölyämään sinne hautuumaankin lähelle, ja sitten parveilivat vielä siinä ruumisautonkin ympärillä. Ei jumalauta vittu saatana.... wau. Täytyy kyllä jo todeta että WAU.
Vittu minä AMPUISIN teidät jos siellä olisi jokin minulle tärkeä tyyppi vainajana ja te saatanan rakkikoirat lauma-paskaläjä-vitun apinat pörräisitte siinä ympärillä ja vielä jonkun saatanan aivan kamalan, pyörryttävän surkean "musiikin" jumputtaessa siellä taustalla.

Vittu edes villiryssät juopot ei käyttäydy NOIN moukkamaisen ilkikurisen typerän ääliömäisesti, mutta ilmeisesti alhainen ÄO ja  puuttuva tietoisuus ja häpeä ja itsetietoisuus yms oikeuttaa mihin vain.


Menivät saatanat jonkin muurinkin (...mielenkiintoista) rikkomaan ja ilmeisesti siitä saatiin vain 20 000 € lasku tälläerää. Kiitti ! Hei.
#KiittiSiitä!

Vasurit vs Muurit (kuvitelmissaan)

( ♬♩♪  ...hietaniemi nukkuu...kuin kalman kehdossaan ...lapset lehdossaan.... ♫♩  )


Oli kysesssä sitten MIKÄ VAIN vasemmistovammaisten denisoovan apinoiden kuhisevista kokoontumisista tai Vajaiden Kokoontumisista, niin AINA sama laulu; roksaa paskaa ja kaaosta ja sirpaleita ja varastettuja ja tuhottuja joitakin, mm fillareitaja ikkunoita yms.

MUISTAKAA TÄMÄ !! Ja muistakaa että se on NÄMÄ ketkä teitä syyttelee liiasta kyvystä hahmottaa ympäröivä maailma, eli "rasismista™". Ynnämuustasellaisesta.

Nämä kusipäät ei osaa muuta kuin levittää kaaosta ja pahaa mieltä ja tyhmää tukahduttavaa likaista paskaa ja roskia, ja aiheuttaa pahaa mieltä ja katkenneita verisuonia (silkasta raivosta) ja kaataa puistonpenkkejä ja rikkoa ikkunoita ja luulla olevasta vitun tympeät muulit, jotain pyhimyksiä kun pääsevät saatanan typerät vitun pallopäät ääneen jossakin ja sölköttävät jotain paskaa niin typerää että saavat Bononkin näyttämään Teslalta. (Siis ITSE Teslalta ! Ei tuolta modernilta firmalta).

NÄMÄ tyypit KEHTAAVAT jumalauta kutsua abaut kaikki muita JUNTEIKSI !! Ja moukiksi yms !! Ai vittu ..ahahahaaa.. ai Ristus. Vittu että ei ole todellakaan puutetta "pokasta" ja häikäilemättömyydestä yms. Vitun virnuilevat paskapäät. Ja ne vieläpä luulee tekevänsä "kuten pitää" ja olevansa "pelin mukaisia" tjns, vitun vammaiset typerät läskipäät vätykset ja kakarat ja vinopäät imbesillit.

*

Ja mitä siellä esiintyy missä nämä muulit käyvät yhteismölyämässä ?! ...
...mmm...joku vitun hamppuapoltteleva tatuoitu Amerikan Neekeri tietenkin ja tottakai, en tiedä miksi sitä edes kysytte. Mutta hei....ehkä te olette vain tyhmiä ? Thät´s ool.

Totaalisen säälittävää väkeä. Reppanoita kaikki tyynni.

No..... joo.


Tsiigaillaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti