perjantai 10. elokuuta 2018

Musta Pulu & Süd Afrika

https://www.youtube.com/watch?v=OmdwJRrMFQ4


Paitsi että minä inhoan tuon VITUN kanukin / tyypin / perkeleen muulinmulkun ÄÄNTÄ, niin Kristus VITTU että se on HIIIIIIIIIDAS ja jaaaaankutteleva puhumaan !! Mutta sellaisia suurin osa teistä ON, hitaita kuin kilpikonna ylämäessä Heinäkuun helteessä tjns.

Meille NOPEILLE ja teille HITAILLE tulisi niinikää olla ihan omat karsinat / maat, silloin ei tarvitsisi venyä ja hidastella jne, vaan voisi olla oman aikataulunsa mukainen. Muttei sekään ilman ASEITA ja sotaa tapahdu, sillä ei "poliitikot" "omistamastaan" maa-alueesta luovu, ikinä, ilman verta ja suolenpätkiä. Mieluiten HEIDÄN itsensä.


Mutta kuitenkin, itse videoon.

Kuvottavaa. Kuvottavaa kuin tuo vitun mukapen gorillan neekerin aliapinan mutiaisen mutainen naama. INHOTTAVAA kuinka se vielä oikein pyyyöööriii, hiiiitaaaasti ja maltilla, näytillä, tuossa vitun ruudulla - kuin jokin muinainen rullattava sinetti, edestakaisin, tehden mahdollisimman tunkkaisen ja tukahduttavan ja ärsyttävän vaikutuksen. Kuin "hallituksen" ja "politiikka" ja kytät ja HEIDÄN byrokraattiset toimintaohjeensa ja toteemin sanelu eli "laki".

Joka EI KOSKE MINUA eikä sinuakaan, kuka IKINÄ tämän lukeekin. Mutta hei; "poliitikot" on kai taitavia huijaamaan TEITÄ. MINUA niiden on yhtä mahdoton huijata kuin Soinin plösön on lentää heiluttamalla niitä typeriä tynkiä pyknikin läskin siankäsiään, mutta hoi polloihin heidän naurettavat idiootit metodinsa ja valheensa tehoaa kuin kanuuna hyttyseen tjns.


Mutta siis niin, tuosta videosta ja aiheesta.
Etellä-Afrikassa kytee nyt, taas, vaihteeksi, Afrikassa siis, neekerten LOPUTON ja PARANTUMATON megatyperä oppimaton muinainen aivottomuus ja siitä seuraava tyhmyys ja vallaton pahuus, eli Perus Neekeriys. SE on se mikä on meneillään eteläosassa neekerilää.
Valkoiset rakensi sinne koko vitun MANTEREEN(!!) ainoan TOIMIVAN ja vähänkään elinkelpoisen alueen, kuin Aidatun Valkoisen Kommuunin. Ja sitten 90-luvulla kaikki lännen länkyttävät Marxistiset satanistiset typerät kusipäiset vitun läskipäät ääliöt ja tiedottomat idiootit, suurinpiirtein KÄSKI niitä päästämään neekeritkin sisään ja jaolle, ja NYT ollaan tässä tilanteessa. Ihmeen kauan siinä kestikin !
Mutta oli miten oli; neekeri TUHOAA sivilisaation ennenpitkää ihan tasan totaalisella varmuudella, kuin uusi pieni koiraa kusee matolle ja kissa järsii jotain mitä sen ei haluaisi järsivän ja kuolema koittaa jokaiselle jne jne. Tämä on yhtä itsestäänselvä, ja SILTI(!!), jumalauta SILTIKÄÄN se ei uppoa Maan Ihmisen älykääpiön kusikupoliin !
Ei !!!

Ei. Ei jumalauta EI. Ei vaan kun täytyy Uskoa ja Luulla ja Tietää Paremmin, ja huojua kuin jotkin vitun känniset skeittarit ja muut PELLET, rivissä ja laulella taju kankaalla jotain vitun "internationaalia" ja Uskoa vain pinttyneesti siihen mikä EI OLE TODELLISTA eikä edes MAHDOLLISTA !  Eli jonkinlaiseen Neekerin Ylennykseen ja Parannukseen ja siihen ihmeeseen että neekeri muuttuis joksikin Ei-neekerin kalataiseksi, eli älykkääksi ja kelvolliseksi olennoksi.
Ja koska se on mahdotonta, se on "ikuisuusprojekti" ja siihen voi syytää niin paljon mitä vain, kuin vain tyhjä ja ontto sisuksesi antaa myöden, ja kehtaat ja kerkiät ja uskallat, ja juuri näin nyt tehdään ja käy.

Tuli HETI mieleeni tuon Orvon pirun yritys puliveivata sinne Afrikan VITUN NEEKEREILLE lisää MEIDÄN rahojamme !! Vittu se äijä tulisi REPIÄ KAPPALEIKSI, eikä olla sille saatana mielinkielin ja ojentaa vielä jotain vitun KUKKIA saatana !! Mikä VITTU TEITÄ OIKEIN VAIVAA ?!?!?

MIKSI te ALISTUTTE NOIN ?!?!?! HAISTAKAA SAATAA VITTU !

Eikä ne Poliisikytätkään teitä tai meitä KAIKKIA saa kiinni tai ammuttua ! Ei IKINÄ. Not in a MILLION years. Ei koskaan eikä millään, ja NE TIETÄÄ SEN. Tietäkää te TÄMÄ.

Kuten sanoin, tämä on SOTAA    TEIDÄN(!!), jesss, TEIDÄN, Tavallisten Pulliaisten, aivottomasta tyhjästä päästä ja pulleasta mahasta ja tynkäkoivista ja ahkerasta Työmoraalista ja tuottamistanne Hyödykkeistä yms jne. SIITÄ tässä "soditaan" ja kohta ehkä soditaan. SELLAISTA on tämä maapallon inkarnaation alhaisen alkeellinen apinaelämä. Joka tulisi vain LOPETTAA sanon minä. Mutta ilmeisesti ei ? Loppua ei näy ?...olen aidosti epätoivoinen.

Vielä mitä; se vain PAHENEE !!!

Tietäkää se, Nykynuoret, kun elämä on liian kamalaa ja pahaa ja vaikeaa, ja LUULET että kohta se ehkä helpottaa...kenties jopa KORVAA tähänastisen; se käy päälle PALJON PALJON PALJON PALJON(!!!!) pahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaljon pahemmin ja ARMOTTOMAMMIN ! Se laittaa oikein tuhojyrävaihteen silmään ja RUNTELEE, SAAAAATANA(!!), niin totaalisesti kuin vain kehtaa ja pystyy ja pystyy ja kehtaahan se !   Siihen sitten vielä Orvot ja Pipilät ja Ristikot ja Thoorssit yms alkueläimet päälle niin a-vitun-vot ! Mmmmjjaah ! *suudelman ääni*


Sitten joku vitun mäntti laulaa että "elämän tivolia, tää-äää on vaan..
Sitäkään ei ammuttu heti tuon lauseen jälkeen. FYI.
Eniwei, eli siis Etelä-Afrikassa neekereillä on nyt vaikea paikka, heidän pitäisi pystyä pidättäytymään sivilisaation tuhosta ja kaiken alasrepimisestä ja raiskaamisesta ja murhaamisesta ja tappamisesta ja sen sellaisesta, vielä väääähän aikaa, ihan hetki vielä, ja ....mmmmhh...en tiedä...mään...hhnnng  ...se ....käy....kyllä...joujoujoujoujoujoujoujou, vähän....mmm...VAIIKEAAAKKSIIII !!


Ja aatelkaa että tuota PASKASAKKIA, jotka on siis vielä NEEKEREIKSIKIN POIKKEAVAN ALHAISIA(!!!); päästetään jumalauta ihan pokkana ja häpeättä ja kaiketi pelkäämättä SUOMALAISTEN reaktiota, tänne ! Meidän KOTIIMME. Tuosta vain, ikäänkuin se olisi jokin "juttu" vain, jokin ihan matter of course, jotain luonnollista ja jotain minkä huomioida kuin lyhtypylvään autosta moottoritiellä kiitäessään.


Ja MUISTAKAA että tätä EI AIHEUTTANEET MITKÄÄN vitun "rasistit" tai basistitkaan lopulta, ei lasistit eikä Nuuskamuikkunenkaan. Ei Persut eikä Marsin ilmasto; tämän aiheutti VASEMMISTO-juutalaiset ja KAIKKI mikä on "poliittista" ja EU ja Merkel ja se VITUN VITUN VITUN Junkkeri !
NÄMÄ. Ja Saudit ja Rotchildit ja se VITUN VITUN VITUN PERKELEEN ja Perkeleestäsiinnyt Soros vitun silmäpussinen paholaisen ruma oppipoika.
N Ä M Ä ^.    Ja MEDIA  ja SanomaLehdet yms  kusiluihut paskapäät ilkiöt pikkusielut kiipijäheterot nilkit ja nulkit.

HEIDÄT tulee lynkata koko saatanan lauma. Yritetään nyt keskittyä siihen, ja asettaa SE "Sydäntemme Tavoitteeksi".
Sellaiseen on tultu eikä siihen mikään auta, sellaista pahuus ON; se PAKOTTAA (kuten kyttä) reagoimaan itseensä. Ja MINÄ ainakin INHOAN sitä. Täydestä sydämmestäni, totaalisesti ja aina ja iäti ja muuttumatta ja laantumatta.Ja tajutkaa jo sitten nekin jotka vielä keikkuu jossakin Hämärän Rajamailla että tämä "Tilanne" on TULLUT JÄÄDÄKSEEN !!! Nämä VITUN "MaMut" EI OLE MENOSSA enää POIS. Meidän suomemme ON JO KUOLLUT. Meitä ON nöyryytetty. Sitä voisi luuuuuuuulla että haluaisitte ehkä ainakin TÄTÄ ajatella. En tiä....ehkei se sitten häiritse kuin minua ja muutamaa hassua muuta, mutta meitä sitäkin enemmän. Mutta näin se joka keississä nyt vaan on. Ja syylliset ihan LOISTAA ja on tuossa koko ajan ESILLÄ ja näytillä ja tyrkyllä. Joka SEKIN on alhaisten koiranpaskojen yksi metodi ja STRATEGIA, olla esillä. Ja sitten KUN jollain "pettää hermo", käyttäytyä kuin jokin vitun viaton pyhimys joka nyt "VAIN" paistattelee jonkun uuden hevosenpaskaleffansa ensi-illassa punaisella matolla ja Joku Kaheli nyt "VAAN" yht´äkkiä päätti vetää lättyyn tai puukottaa tjns. IHAN VAAN ?!?!! Höh !?!?!? Tosta vaan ?!?!?..."Kaikkii hullui sitä onkin liikkeellä" kuullaan Lainkuuliaisten KUSIPÄIDEN PELKURIEN sanovan ja mumisevan ja toistelevan ad nauseam, ja sitten taas  alistus ja kiusa ja nöyryytys jatkuu tuttuun tapaansa ja haastattelu. Ja jos nyt välttämättä vaaditte tietää, niin "Roope Salminen" oli se "Julkkis" joka oli visuaalisesti mielessäni kun tuon kirjoitin.
Vitun viiksekäs ISO nulkinpaska.
Se tulisi repiä hevosilla neljäksi kappaleeksi ja heittää sianpaskaan.
Mutta hei ! Tämähän on VAIN minun "mielipiteeni" !! Hiphei ja rommia pulloon.


ALISTAKAA MUA !! TEILLON SIIHEN OIKEUS KOSKA TE PANIKOITTE ETTEKÄ OSAA MUUTAKAAN !! TU SIKA MUN PYLLYYN !!! NÄN NÄN NÄÄÄ, SÄ OOT KOVA HETSKUJÄTKÄ !

Jne jnejnejnejne.P.s Se oli kaunis, se Suomi, sen aikaa kun sitä kesti. Mutta nyt TEKIN saitte OPPIA että   idiootit ja kusipäät ja muut häiriintyneet TUHOAA. ENNENPITKÄÄ. AIVAN. KAIKEN.
Aivan. Joka. Kolkan.
KAIKEN.

Aivan kaiken.

Kiljuen jotakin sen mielestään oikeuttavaa siinä samalla.
Ja jotkut, suurin osa heistä, vain ihan OIKEASTI ON(!!) niin vitun heikkolahjaisen heikkomielisen tyhmiä ja älyltään jälkeenjääneen taantuneita vitun kääpiöitä ettei ne vain ihan OIKEASTI käsitä ja tajua ja tiedä ja tiedosta MITÄ NE TEKEE. Sanottiinhan tämä Raamatussakin, mutta MINÄ EN ANNA heille siltikään anteeksi. Minä haluan heille Helvetin Tulen.Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti