torstai 16. elokuuta 2018

Saharan Alapuoliset (VITUN!) Villit

https://www.youtube.com/watch?v=uJauteYFEsEHAHA AHAHHAH A!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Monikultistit ja ymmärtäväiset suvaitsevaiset Espoolaiset perheenäidit ja ääliöt sitykanit kusipäät hoi !!!???

Tsiikatkaa tuo ^^  Se on lyhytkin, ja ihan ytimekäs.
Ja tuossa kohdassa 03:20 abaut, voitte nähdä ihan aitoa ja oikeaa luonnonvaraista ja sitä AINOAA todellista, NEEKERIN KÄYTÖSTÄ. TUO ja yksin TUO on nekruutta, ja tuo on vielä sen se "sivistyneempi" versio herran tähden !!!!


Teille täysipäisemmille, ja jotka olette jo ihan täysi, aatelkaa että joku KEHTAA ihan vakavalla lärvällä ja pokkana vain edelleenkin inttää, paitsi että "kuten Bonokin sanoo, kaikki ollaan Ahrikkalaisii ja näi!", että nekru on ihan mainio ja kelpo lisä, jopa tarpeellinen herran tähen, tänne meille suomeenkin !
....


Ei se itse asiassa ehkä ole tyhmyyyttäkään enää, se on sitäkin ja ylpeyttä ja kyvyttömyyttä katsoa totta silmiin ja myöntää väärässäolonsa, mutta se on PAHUUTTA.Kyllä KAIKKI ja kissat, tietää, mikä neekeri ON ja ettei siitä pääse mihinkään eikä se mihinkään muutu. Joten sitä on 2 vaihtoehtoa mitä olet jos tuot neekereitä suomeenkin ja tuet mitenkään kyseistä demonistä projektia tai muutoin vain olet pikku ratas tässä koneistossa; olet joko TYHMÄ  tai  PAHA.

Joten kumpi olet ?!?!Valitte siitä.


Kiitti.

P.s    LOL  @ tuolle "ne kuoli koska oli liian laiskoja" !! TAHah ahahahh hahah a hA HAHAHAHAAAAAAAAAAAAAA !!!


P.s 2 Tekstissä esiintyvät sanat, tähen, Ahrikka jne, eivät ole k*rjoitusv|rheitÄ vaan käyttämiäni sanoja ja sanamuotoja.Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti