perjantai 10. elokuuta 2018

Hämähäkkineekerin tarina

https://www.youtube.com/watch?v=Kd0yMIMiqzo
Aatelkaa että tuo VITUN "Kalergin" koiranpaskapään Suunnitelma on TODELLAKIN totta. Sehän tämä ON.

Muistakaa suomalaiset TÄMÄ, ja että MINÄ opetin tämän teille; vaikka TE ette olisi niin lapsellisia, SE EI TARKOITA että "Ne" EI olisi.Ne ON.

Suuren Maailman Apinat ON lapsellisia, ensi-sijaisesti. Siitähän ne TUNNETAAN fa Christs sakes !
Pitäytykää valmiina SOTAAN. Ihan oikeasti. ÄLKÄÄ enää laskeko henkistä / emotionaalista fyysistä tai mitään muutakaan suojaustanne. Para bellum jne.

KATSOKAA tarkkaan mitä ja ketä tuette ja mitä ja mistä ostatte ja setvikää alkuperä sikäli kun voitte ja viitsitte ja tukekaan TOISTA suomalaista vaikka KYTTIÄ ja "lakia" yms vastaan. TÄMÄN kriittisempää "pointtia" EI. OLE.
Eikä TULE.


Se on KAIKKI.


Siinä on "uskonloikka" joka TARVITAAN.
Olkaa Hyvät.Ja PeeÄs: ÄLKÄÄKÄ olko niin vitun heteron vainoharhaisia että KUVITTELETTE    Kaikki Muut  HEIDÄN puolulaisikseen, SE juuri on heidän TAKTIIKKANSA ja IDEANSA ja moodus operandinsa, saada teidän LUULONNE kontrolliin.
Minä TIEDÄN mitä muut suomalaiset OIKEASTI ON, ja sellaisina ne pysyy kuin kivet ja kalliot. Hyvässä ja vähän vähemmän hyvässä.
Minä en KOSKAAN epäile sitä, sekuntiakaan. Semper Fidelis toisinsanoen. Totuudelle yms yli kaiken muun.

Ottakaa sinänsä "chillisti" ja pitäkää Suomi suomena ja valkeana kuin entiset talvet. Ja hipit ja kytät ja "poliitikot" ja neekerit yms tähtäimessä. Niin sisäisessä kuin ulkoisessakin.
Pitäkää Paholainen loitolla toisinsanoen.

(Ja kuten tuon videon laittaja sanoi siinä aiemmassa filmissä; treenatkaa ja syökää hyvin! Sinänsä kuin se on kullekin mahdollista jne)Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti