lauantai 18. elokuuta 2018

Työttömyydestä yms ongelmista...

ONGELMA elämässä on keskinkertaiset ja kärttyisät lahjattomuudet.
Kuten vasemmisto esim.

SE on SE ONGELMA. Ja se että ne tajuaa sen itsekin että ovat ajastaan jälkeenjäänyt ROTU, tyhmiä muinaisia "hevosmiehiä" tjns, joilla ei tee kilin vittuakaan esim pc:n kokoonpanolinjalla tai jossain sellaisessa, joten he ovat järjestäneet "Yhteiskunnan" laajuisen känkkäränkkäkapinan OMAA OLEMUSTAAN vastaan ja häpeissään yrittävät pullistella ja ylpeillä ikäänkuin HE, olisivat niitä ihailtavia ja kauniita ja komeita ja älykkäitä ja Hyviä ja lahjakkaita ja sen sellaisia. Eli itsensä VASTANAPOJA.
Eli sellaisia kuin esim MINÄ olen.

Vaikka keskivertovasuri näyttää ihan Perus Ryssältä, joltakin vitun lannanluojalta jostain sellaisesta ränsistyneestä Karjalaiskylästä, jossa eletään edelleen 1700-luvun loppuvaiheita, ja luetaan Sanoma Lehdestä  ÄRTYISÄNÄ(!) kuinka Tsaari ei nyt kurita ja kurjista ja köyhdytä Kansaa tarpeeksi, ja  sen seurauksena mm hevosenpaskan HINTA, on, nin, pompannut ihan taivaisiin !

Eikä vasurin takkutukkia tasapäitä mulkvisteja skeittareita OLE kuin "keskivertoja" !!! SIITÄHÄN siinä on KYSE fa Christs sakes !

Vasurit yms idiootit on HEIMOLAISIA, ne EI OLE sen VALKOISEMPIA kuin intiaanit tai kiinalaiset tai juutalaiset tai ryssät ja mitkä lie vitun mungomangomulkosilmät-vitun-vinosilmät jostain vitun Kalaharin erämaasta tai Sumatran viidakosta tai jostakin Jumalankin hylkäämästä sijainnista Muinais-Kanadassa. Jossa ei osattu eikä osaTA, kuin hässiä jotain vitun hylkeitä ja palvoa puita ja pensaita ja Päällikköä ja sikäli siis "lakia" ja keskinkertaisuutta ja pelkurimaista lahjattomuutta yms, ja paskoa siihen missä myös kävellän jne jne ad NAUSEAM !!!!

Ja tanssia jonkin aivan kamalan ja itseääntoistavan, jumputtavanhonottavan "musiikin" tahdissa, jossakin vitun kälyisessä pienessä metsässä, missä saa väistellä elukanpaskaa ja varoa sadetta ja karhuja yms. JA! Tietenkin siis toisia vasemmistolais-vammais heimoja, vitun tunkkaisen typeriä pölyisiä Perkeleen villejä paskapäisiä troglodyyttejä pölvästejä tofunsyöjiä ja latenjuojia Apple-faneja idiootteja tihrusilmiä näsäviisastelevia pikku-kusipäitä.
Jotka heiluu, hei määääännnn, skeittilaudan ja myssynsä ja Marxismin Manifestin ☭  kanssa siellä aukomassa lärväänsä ja tekemättä ITSE mitään HYÖDYLLISTÄ. Mutta ovat kuitenkin, OMASTA MIELESTÄÄN, kelvollisia saarnaamaan esim Ydinfyysikoille ydinvoimasta ja voimaloista yms.
Tätä kutsutaan Äärimmäiseksi Ylimielisyydeksi ja Harhaisuudeksi ja MEGAtyperyydeksi ja HÄIRIKÖINNIKSI ja tungetteluksi, ihmis-sivilisaatiossa, johon siis Vasuri ei ole ikinä kuulunut sen enempää kuin nekru tai ryssäkään.
Ryssät tosin osaa lähettää romua Maata Kiertävälle Radalle, joten mainitaan nyt se reiluuden nimissä.
Toisin kuin neekerit !!!!!!!!   HA AHAHAHAHAHAH aijai, muttei kissatkaan pysty siihen, ja kissa on nekrua YLEMPI olento, joten ehkä tuon mainitseminen ei ole tärkeää lainkaan. En tiä. Ehkä se nykyään ON.


Ja onkin kyllä. Siihen on tultu.


Kissat on myös hyvin KAUNIITA ja viehkeitä ja tyylikkäitä olentoja, eli kaikkea mitä nekrut ja ryssät ja vasurit EI OLE. Niillä EI OLE(!) lainkaan ymmärrystä visuaalisuudesta ja kauneudesta ja mittasuhteista ja sofrosyneestä ja niiden merkityksestä ja sen sellaisesta. Ja toisaaltahan se onkin hyvin loogista, sillä; mitä RUMA olento tekisikään kauneudentajulla ja mitä se siitä piittaisi tai välittäisi ja ymmärtäisi tms ?!
Ehkä maksimissaan juuri ja juuri saman kuin Sami tai Jeti "dieetistä". Joka SUOMEKSI kuuluu "ruokavalio". Tai ehkä jopa "Erikois Ruokavalio".*


Eniwei, SANOMANI tässä on se siis että ONGELMAN muodostaa vasurien(!!) työhaluttomuus. Sillä TASOLLA johon he OIKEASTI kuuluisivat. Eli lapionvarressa ja heilumaan "kuin heinäseiväs" pitkin heinäpeltoa, ja välillä "vetmään vähän lonkkaa" johonkin vitun navetan katolle, paskanhajuun ja kännäänmään YHTEISESTÄ kossupullosta jne.
(Ja mainittakoon ohimennen että on muuten HYVIN paljon mahdollista, että tuon tyyppisissä olosuihteissa heistä hyvin hyvin monet on totisesti siitettykkin!)

Mutta ei !! EEEEEIII ! Ei, ei kun nääs niiden pitää olla jotain vitun "startap yritysten" POMOJA nyt, pitkin helsinkejä ja Turkuja ja tietenkin, TIETENKIN, Tampereita, josta siis vasemmistolaisuus on kai (klopaalistikkin) lähtöisin. Kauppaamassa jotakin "Maahanmuuttajilla™" teettämäänsä vitun kuumaa kissanpaskaa tai jotain vitun AIVAN kamalaa ja vielä yhdentekevämpää vitun rutikuivaa....määrittelemätöntä sellaista...jotain, mmmm....emmätiä, ninkuin kalanruokaa tai jotain osittain jauhaantunutta sammalta tjns ? MITÄ se ON ?!?!
Ei KUKAAN tiedä, mutta se auttaa moneen vaivaan. Ainakin, todistetusti, siihen jos on LIIKAA RAHAA ! AHA A HAHAHA HAHAHAAAHAAAAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!


JA tottakai he häiriköivät AIVAN KAIKKIALLA muuallakin, sillä; jos sinulla ei ole älyä ja aivoja eikä kunniallisuutta tai rehellisyyttä tai käytöstapoja tai mitään lahjoja tai muita Hyveitä, niin mikset vain "pistäisi koko paikkaa vituiksi" ja ärsyttäisi muita niin maan perkeleesti ja koko ajan ja jatkuvasti ja tauotta !?!?


Juu, näin on. Jepjep.


Anna palaa vaan ! Kuten Ruotsissa sanottiin kai ennenkuin laitettiin, älykkäästi(!!), polttaen Työväen Autoja.
Junou? ...just siis sen saman Väen minkä "asiaa" vasemmisto siellä "politiikassa" jotenkin "ajaa". Jotenkin. Jollakin tavalla.
Tämä on sama kuin sanoisi että "kyllä se, kun vaan maksat ja kuuntelet, niin nin kyllä se Martti siellä kuussa kuule ajaa sinunkin asiaasi ja jos jotain löytää, se lähettää sen sitten sinulle! Suoraan ja postikuluitta....nääs.... äänestä ja maksaa vaan...  ...mmmm...ei se kosa nostrakaan TURHAAN kerää suojelushynää!! Hei !?!? ...ne kerää sitä....SINULLE !!!"

Kyllä kai juu.
Näin on..


Ja tokihan vammaiset "ajaa" työntekijäin "asiaa", mutta vain kalliolta alas ja suoraan pätsiin ja survoo sen sielläkin vielä alimpaan ja kiduttavimpaan ja nöyryyttävimpään ja tunkkaisimpaan mahdolliseen ja edes kuviteltavissaolevaan vitun lantaan.
Ja nappaavat sitten hameensahelmoista kiinni ja nousevat Korokkeelle Moraalisaarnaamaan, ja patistelemaan koko hela Kansaa kuulemaan heitä yhä vain enemmän ja laajemmin ja paremmin.

Miksei näitä tyyppejä vain ammuta ?!

......en tiä. Mitä sitä minulta kysytte ylipäätään, en minä kai IHAN kaikkea tiedä, mutta melko likelle.
Se onkin kyllä kieltämättä aika mysteeri. Mutta onhan niitäkin oltava, Totaalisia Mysteereitä.

Heedbärin suosio olisi myös yksi tämän kategoorian sisällöistä. Tosin Heedbär sisältyy myös muihin kategorioihin, mutta tämä on yksi niistä.
Ja tottakai ja tietenkin, ihan jos puhutaan mundaanin triviaaleista kategorioista niin ihan pelkkä ja silkka "Lihavat" on myös kategorinen luokitus jonka vaatimukset hän ihan heittämällä ja mennen-tullen täytää. Tosin HÄN(!), ei mene eikä tule, mutta ON. Kuin kyttä autossaan.
Istuu ja on paikallaan. Ja väääääääälillä vähän näyttelee liikkuvansa jotenkin, lähinnä sivuttain. Siinä lavalla. Heedbäri siis, ei kyttä.


Niin nin joka tapauksesa, TÄMÄ on SUUNNATTOMAN SUURI ONGELMA. Tämä ettei keskiverto-imbesillit suostu olemaan........Keskiverto Imbesillejä. Vaan NÄYTTELEVÄT tai "larppaavat" (tykkään tuosta sanasta ja käsitteestä, se on hauska) jotakin kekseliästäkin ja lahjakasta ja jotain mikä on Tarkoitettu Menestymään.
Vaikka ovat vain tungettelijoita ja häirikköjä ja tiellä ja esteinä ja hidasteina. Eli 100 prosenttisesti identtisiä "politiikan" ja "poliitikkojen" ja kyttien ja muiden vitun rikollisten kanssa. Ihan siis tismalleen ja täsmälleen.


Jos Vasemmistokeharit vain suostuisivat PAIKKAANSA maailmassa, voisivat he lapioida esim sitä soraa junan raiteiden alle ja siirrellä maamassoja paikasta toiseen ja toimia ehkä jopa kaupan kassoina, kunhan heitä valvotaan etteivät VARASTELE kuten Postin "työntekijä"vasurit kirjekuorista RAHOJA yms, ja ehkä heitä voisi juuri ja juuri kouluttaa joksikin juoksuidiooteiksi ja "roudareiksi" yms, mutta taaskin; sillä varauksella että joku katsoo peräänsä etteivät vain kähvellä niitä "roudaamiaan" kamoja.


AATELKAA että ne ON(!!!!) niin vitun hypertyhmiä etteivät vain kerta-vitun-kaikkiaan OSAA pysty ja kykene pitämään leipäläpeään kiinni ja ummessa, vaan kuin jokin biorobotti, huomaavat (ja me muut huomaamme) tämän tästä, olevansa jossakin vitun "keskusteluohjelmassa" sitä aukomassa kuin päkmän, tajuamatta itsekään MIKSI ja mitä vittua he sanovat ja miksi ja mistä syystä ja mihin he pyrkivät ja millä vitun "kredentiaaleilla" he siellä ylipäätään kailottavat ja rääkyvät ja häiritsevät maailman ihmisten elämänmenoa.

Kuin lapset VAATIMASSA iskää vieään heitä Särkänniemeen ja sitten silittelemään valaita Islannin rannikolle ja sieltä Pyrenneille.....koska.... jostakin syystä. Ja hei, miksei ?


Mitä jos; PITÄISITTE VITTU TURPANNE KIINNI JA MENISITTE VITUN LAPAMADOT LAPIONVARTEEN TYÖHÖN ja LAKKAISITTE HÄIRIKÖIMÄSTÄ koko kurjan elämänne, saatanan pohjamudan monnin näköiset rumat kiljukaulat, KAIKKIEN MUIDEN OLENTOJEN ELÄMÄÄ  !?!?!?!?!!?!   OISKO TÄMÄ MITÄÄN ?!?!


Maailma paranisi HETI noin 70-80 %.

Ja LAKKAISITTE häpeissänne tuon hävyttömän ja häpeällisen leikin että olette jotakin siedettävää ja ilo silmille, ja jonka kuuluu KUULUA ja näkyä ja olla ESILLÄ ja näytillä, kuten Timo vitun-megarumilus Soinin, ja "huseeraamassa" ja puuttumassa MUIDEN ELÄMÄÄN. Vitun Saatanan Saastat.


Jukolauta HÄVETKÄÄ !

Ja IIIIHAN SAMA koskee teitä VITUN  "oikeistolaiset" tympeän muinaiset ja rajalliset ja aivan yhtä ajastaanjääneet vitun tunkkaiset typerät perkeleen vitun jäärät.

Eikä sillä että teillä ja teissä olisi jokin ERO ! Ei ole, mutta koska teitä nuo hoi polloin pöllöt KUTSUU "vasemmistoksi ja Oikeistoksi" niin kuvataan nyt sitten itsekin niin tietävät mistä puhutaan.
Yleensä ne EI tiedä, mistään MITÄÄN.
Mutta kiitos MINUN ja TÄMÄN BLOGIN ja VAIN tämän Blogin, he tietävät nyt paaaaaaaljon enemmän ja paljosta enemmästä.
Ja alkavat käyttää täällä oppimaansa ikäänkuin omanaan ja ikäänkuin se olisi a) jotain mitä he ovat itse AINA tienneet ja b) ikäänkuin se olisi jotakin minkä kaikki tietää, "yleistietoa" kuten neekerin iljettävyys ja ratkiriemukkaan naurettava pomppiva primitiivinen eläimen simplistinen typeryys.

Joten summa summarum; painukaa suolle ja hiiteen ja vittuun ja perseeseen ja Helvettiin, vitun kuvottavat kurkkupartaiset mädät paviaaninpaskat "vasemmistolaiset" VITUN häiriköt ja ärsyttävät Totalitääri Fasisti Statisti Kusipäät juoponsiittämät ääliökakarat mulkvistit kovanaamat rotanpaskat molopäät luihut.
Vitun näsäviisaat rumat hillerit ja paskaläjät ja sontasäkit ja likaiset tunkkaiset häpeälliset lumppumytyt. POISTUKAA nekruinenne katukuvastamme saatanan ilkiöt ja tahnaiset iljetykset loiset ja vaateliaat vitun vitut.. VITUN juutalaiset.


Kiitti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti