lauantai 4. elokuuta 2018

P.s äskeiseen....

Piti vielä sanomani että; vieläkö ihmettelette tuon videon(kin) jälkeen MIKSI "Kaikki Maailman Mediat" eli JUUUTALAISET yms, niin INHOAA Trumppia ja EPÄTOIVON demonisella vitun vimmalla yrittää saada KAIKKI MEISTÄ näkemään jonkinlaisen EPÄ-PÄTEVÄN ja hölmön kömpelön mokailijan, siinä missä on melko vitun piinkova ja poikkeavankin pätevä, ja aikaansaava bisnesmies !?
Hei !?

VIELÄKÖ hämmästelette ?!?!Minä en. Lainkaan.  Paholaiset ja pienemmät perkeleet siinä vaan TAAS rääkyy kun niitä edes vääääähän estetään tekemästä ihan mitä  lystää muiden kohtaloille, ja kun niitä väääähän korvamerkitään ITSEJÄÄN ja saatetaan kenties jonkinlaisen rankaistuksenkin piiriin jossakin vaiheessa.

ODOTAN TODELLA sitä vaihetta !
Ai Miin; T O D E L L A !!!Vitun punkit ja täit / "byrokraatit" ym JÄRJESTÄYTYNYT RIKOLLLISUUS, luulivat Saatanat kaivautuneensa niin hyvin ja syviin asemiin, että voivat ottaa löysin rantein ja laitttaa vähän nekrua pressax ja Marxistia prittien johtoon ja ämmiä sinne ja ämmiä tänne, ja murjaania tonne ja sitten viedä kaikilta kaikki vapaudet ja hynät yms, ja heittää neekereitä niskaan ja leveillä päälle. Luulivat että voivat tehdä kaiken tämän pahan ja vain kävellä polleana Valtaistuimelle.
NOIN typerää ja OLETTAVAA pahuus ON.

TIETÄKÄÄ TÄMÄ !!

MINÄ TIEDÄN.
Kuten kyttä ja lantajuntti; ne OLETTELEE ihan kamalasti. Ihan absurdin paljon. Kuten Vasurit, niillä ei OLE MUUTA   KUIN(!!!!)   OLETUKSIA.
Ja HEI !!! PeeÄssän PeeÄs; mikä on kaikkien munausten ja sikäli siis VIRHEIDEN äiti !??!?!Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti