torstai 2. elokuuta 2018

Hollywood ja tajunnanhallinta yms (KATSO TÄMÄ!!!)

https://www.youtube.com/watch?v=28e0jJhYs00WAU !!


Vaikka tuo ^  näyttää, tuossa pikku-kuvassa, ehkä jotenkin naurettavalta ja räikeän hölmöltä (kuten leidi kakan olemus ja asut) se on ....abaut 1 parhaita tuubivideoita !
Aivan loistava ! suoraan asiaan, selkeää ja yksinkertaista ja typeränkin ymmärrettävissäolevaa asiaa....aivan mahtavaa !!TÄTÄ minä olen yrittänyt teille MUUNMUASSA sanoa !!! Suomlannin Finuiitit; TE ETTE YMMÄRRÄ sitä MILLAISIA  ne  tyypit ON(!!)  jotka tekevät sitä mitä me "kulutamme" kuten he sanovat, eli kuuntelemme ja katsomme jne.
Ja sitten nämä tuon Satanistisen sonnan  syövyttämät aivottomat reppanat menee ja saatana tekee "poliittisia" päätöksiä perustuen niihin TUNTEISIIN ja luuloihin ja MAAILMANKUVIIN......minkä HALIWUUD ON HEIHIN HALKI PIENEN IKÄNSÄ ISKOSTANUT !!

Vittu TAJUTKAA NYT VITTU JOSKUS JOSTAIN JOTAKIN saatanan muulit ja mäntit ja kovikset ja kasvojenne säilyttämisestä ah-niin-huolissaanolevat imbesillit idiootit !

Minulle tuo oli jopa silmiä vielä EEEENEMMÄN avaava video kaikessa yksinkertaisuudessaan. Ja kuten sanoin, minä tykkään suuuuresti tuon kanava tuosta sieluullisen hömpästä "tatsista", nuo ei yritä "pelotella" tai maalailla piruja seinille (joka vain PALVELEE kyseisten pirujen asiaa ffs !!) eikä muutenkaan maalaile mitään grandioosia Salaliittoteoria Maailmankuvaa, vaan esittää sen mikä esitettävissä on ja nopeasti ja yksinkertaisesti. Pelkät faktat.
Ai laikit.
Ja hei ! Tsiigatkaa !

: haliwuud sanoo että on SANKARILLISTA(!!thahahahaaaha!!) väkisin pakottaa muut yhteisössäsi mukaan projektiin, jolla tuhotaan sivistys ja kaikki syvällinen ja sieluullinen ja kaunis ja totuudenmukainen ja täyspäinen jne, ja muutetaan kyseinen yhteiskunta neekerien yms älykääpiöiden demonien täyteiseksi alkeelliseksi helvetin esikartanoksi ja kaatopaikaksi ja slummiksi ja rähjäiseksi perkeleen paskaröykkiöksi.

: haliwuud sanoo että nainen pystyy "mihin vain!" ja mihin vain "mihin mieskin!" ....esim Johdattelemaan Kansaa !!

: haliwuud maalaa JUUTALAISESTA RODUSTA   TÄÄÄÄÄÄYYYSIN SYYTÖNTÄ PYHMIYSTÄ !
TÄYSIN, ja SYYTÖNTÄ. Ja siis PYHIMYKSELLISTÄ.

: haliwuud inttää ja väittää että murjaanirodut, joita ei sen mukaan toki edes siis OLE, on ihan yhtä arvokkaita ja päteviä ja mitä kaikkea, kuin valkoinen IHMINENKIN.

: haliwuud inttää että  tarvitaan aina ja aina tuleekin olemaan, vain yhdenlainen yhteiskuntajärjestys (kuten sitä kutsutaan), eli sellainen missä on kytät ja JUUTALAINEN "laki". Eli valtio vs varsinaiset IHMISET !


H E R Ä T K Ä Ä !!!!!: haliwuud sanoo sitä ja haliwuud sanoo tätä....
....
KATSOKAA NYT YMPÄRILLENNE;   aivan KAIKKI tuosta ^^ ja PALJON päälle, on JO tapahtunut ja tapahtuu !!!

Suurin osa ihmisistä, jotka ovat abysmaalisen tyhmiä, ei ole kovinkaan arvostelukykyisiä ja ovat sitäkin enemmän vaikutuksille alttiita.

NUO typerykset OHJAILEE nyt Kansakunnan Kohtaloa jne, ne on nyt "politiikassa mukana" !! Tyhjänä kumisevan, kumisen, perkeleen paskapäänsä kanssa.

Sekin lentokoneessaseissyt idiootti, KATSOKAA sen KATSETTA ! Se on järjiltään ja tyhjä, ja odottaa lisää haliwuudin sontaa tms  Perkeleen Vitun PASKAA josta imeä KÄSKYNSÄ.


Tällaisia nämä on.
P.s ja wau, vai että ihan ite Biitlesikin ?! Woehan vittu !
Minä olen onneksi ihmetellyt sitä KOKO IKÄNI ja vähän päälle, että MIKÄ Kristus VITTU SIINÄ OIKEIN ON NIIN VITUN IHMEELLISTÄ ?!?!?!?!?
Miiiiiiiiiiiiiiksi siitä pitää aina jumalauta jauhaa !!!!?? Biitles sitä ja tätä ja tota....ai miin, vittu se on KUUSKYTLUVUN(!!) totaalisen tunkkaista ja täyttä ja ärsyttävää hippipaskaa, parhaimmillaan, ja näköjään pahimmillaan jotain vielä PAHEMPAA !

HAHAH AHAAAAAAAAAA ! IDIOOTIT !I D I O O T I T !

P.s 2  Ja hei !! Tehkää esim vasurin molopäät meille ihan oikeasti KAIKILLE palvelus, ja lukekaa hattu kourassa ja nöyrästi ja USKOEN ja SISÄISTÄEN joka ikinen vitun sna, se Leeninin koiranpaskaläjän sitaatti !!!! Se siitä lopusta ^ !!!
Vittu se. SE !! Sanasta sanaan....... ai miin; mitä muuta te oikein tarvitsette ?!?!?

Sano SE niille, Halla-Aho ! Jos uskallat ! Anna palaa. Kun olet telkassa seuraavan kerran, lainaa TUOTA KYSEISTÄ SITAATTIA, ja kysy sen jälkeen niiltä vitun Stadin nilviäisiltä vitun näsäviisailta luppakorvilta päänaukojilta mielipide.


TEE TÄMÄ !Ei kommentteja:

Lähetä kommentti