perjantai 24. elokuuta 2018

"Vahvat Vasurit"...Aasian Kapitalisti jne.. piiiitkä kirjoitus

https://www.youtube.com/watch?v=orJ3KsU5W-s

Hmmm...jaa.    ......................                                                 ....jaa..... ?

Mietin että pitäisikö tätä videota edes laittaa tähän, jottei Vihollinen(kin) näe sitä, mutta ikäänkuin tuo niitä juurikaan sen enempään siivittäisi kuin mitä niillä JO ON. Joten siinä on ^. Hyvä video.

TUO ^^  juuri on SE SYY, se Juurisyy, KAIKKEEN.
Kaikkeen ihmiskunnan apinakärsimykseen. TUO. Tuo että lähimainkaaaaaan kaikki meistä EI OLE vielä apinan YLÄpuolelle kehittyneitä olentoja, vaan niin kertakaikkisen raadollinen enemmistö on pelkkiä VALLANjanoisia ELUKOITA. Ns "vahvoja".


Ja tämä videon ^ esittämä esimerkki on oikein hyvä, todella hyvä, sillä  tuota näkökulmaa ei tulisi ITSE, minä ainakaan, juurikaan AJATELLEEKSIKAAN,  ylipäätään ja alkuunkaan. Kyttä tulisi ja muut rikolliset, "poliitikot" ja muu paskamafiasakki, mutten MINÄ. Minä olen aivan liian kunniallinen ja tunnollinen ja yltiökelvollinen ja tietoinen ja myötätuntoinen sillä tavalla kun PITÄISIKIN olla ja älykäs ja ymmärtäväinen jne jne ad absurdum, etten vain tulisi ikinä edes AJATELLEEKSI, jollei sitä joku elukka ERIKSEEN esiintuo, että totisesti; nämä muut ELÄVÄT TODEKSI maailmaa jossa "koira syö koiran". Te Muut todella ELÄTTE tuollatavoin !!! Herran tähden.

Tämän minä usein UNOHDAN. HAHa ahah...aijai.... kaikkea sitä unohtaakin.
Nähkää, kun itse on ylempi ja parempi sielu, kotoisin paremmasta sfääristä kuin tästä alkeellisesta "maaplaneetan" surkeasta apinakurjuudesta, sitä ei edes YMMÄRRÄ piiiiiiiiiiiiiiiiiiiitkään aikaan, elämän alussa, että täällä ON tällaista, ja että nämä Muut ei vain uskalla eikä PYSTY nousta / nousemaan - siitä sen ylemmäs. Ehkä ne EI VIIHDYKÄÄN tyhmänä, mutteivät vain VOI sille mitään. En tiä.

MINUA ei ole IKINÄ kiinnostanut VALTA. Ei sitten kertakaikkiaan tippaakaan eikä pätkääkään eikä sekuntiakaan, muutoin kuin OMAAN henkilökohtaiseen elämääni ja kohtalooni, ja SEN VARASTAA valtio / kytät. Se on "laitonta". "Laki" on Maanpäällinen Pahuus. Tämä on FAKTA ja tämä on TOTTA ja tämä se Miten Asia On.
Tämä aiheuttaa myös SEN etä jos SANOT tämän "Normaaleille", he alkavat karttaa sinua ja sanovat hulluksi. TÄMÄ on pelkuruutta ja älyllistä laiskuutta ja älyllistä epärehellisyyttä. Mutta kuten "lempiblogailijani" asian sanoi, koostuu nuo ns Normaali-Ihmiset melkolailla 100 prosenttisesti pelkistä VALHEISTA.
Joita ne LUULEVAT  todeksi. Siis TOTUUDEKSI. Siis valheita. Eli siis toistan; he luulevat usein toisteltuja VALHEITA ====> TODEKSI.
Valhetta    Todeksi.   NÄMÄ  älykääpiöt sieluttomat rääpäleet, kehtaavat kutsua MINUA joksikin millä "heittää ISOpyörä".

#SoriSiitä!

Mutta se EI OLE minun syyni että olette ja KOETTEKIN siis, olevanne, alisteisia ja alisteisessa asemassa. Se ON teidän OMA syynne ja ISÄNNE ja äitinne ja mummonne ja koko vitun simpanssien (takuulla susiRUMAN!!) sukunne SYY!!! Se ON niiden de facto, SYY. Ja valtion ja sen KAIKKIEN "agenttien" eli SUOMEKSI "Virkailijoiden". Eli "Fariseusten" eli niiden jotka INHOAVAT todellista Jumalaa ja sen VAPAUTTA yms, ja jotka VIHAAVAT   Toisten Olentojen Vapaata Vapautta, eli MULKKUJEN voisi kai sanoa lyhyesti.  Muttei siinä tunnut olevan tarpeeksi TEHOA tuossa sanassa, "mulkku", se vaikuttaa liian kiltiltä ja laimealta. Kuin "Oikeistokin"  HAHahaha ahahahaa.

 Jaa niin, ja ennenkuin unohdan, taisi olla ite Fyyrer kun sanoi että "jos toistelet samaa koiranpaskaa tarpeeksi usein, nämä keskinkertaiset vitun imbesillit USKOVAT sen TODEKSI" tai jotain melkolailla tuonnepäin, mutta laimeammin. MINÄ sanoin / kirjoitin sen NOIN hyvin.


Mutta kuitenkin, tämmöistä täällä ON. Typerää alkeellisen alhaista eläimenpaskaa. Ja NE täällä "pitää valtaa" eli HÄIRIKÖIN   K A I K K I A MUITA, niin ettei täällä VOI KESKITTYÄ.
Siinä KAIKKI.

Siinä ^  on sinulle "ihmiskunnan" ja maailman "Historia" pähkinänkuoressa; lajitelma eri tavoin sekopäisiä sieluttomia koiranpaskoja ja kusipäisiä ääliökakaran mulkkuja häiriköimässä itseään aivan järjenvastaisesti parempia ja ylempiä sieluja ja inkarnoituneita olentoja.
Miksikä TÄTÄ sitten kutsutaan, Hyvät Normaali-Ihmiset ?!?!

Aivan niin; tätä kutsutaan nimellä "Järjestys".
Ja mikä "takaa", jotenkin, tämän "Järjestyksen" ?!Täs-mäl-leen ! Kytät. Eli "Poliisi" eli kaiketi suomeksi "Kaupunkivaltiolaiset" tjns.
Mitä tämä "Järjestys" pitää sisällään ?!Thät´s rait !! Elin-ikäisen ja EI-vapaaehtoisen vankeuden HEIDÄN valvovan silmänsä alla, ja orjan TYÖN niin kauan kunnes kroppasi periaatteessa vain pettää, ollessaan liian vanha tjns. JA loputtomat "suojelurahat" näille saatanan koirille, ja mitkä lie sakot ja "_______-kulut" jne jne jne loputtomat "verot" yms maksut. Eli KIRISTYS ja UHKAILU ja kidnappaus yms toisinsanoen; NÄMÄ ovat "Valtion Tarjoamat Edut" tjns.
NÄMÄ te SAATTE, kun ON "valtio". Jos sitä EI OLISI, ei olisi NÄITÄ. EI OLISI mitään "Kaaosta ja Anarkiaa", vaan EI OLISI näitä edellämainittuja haittoja ja demoonisen ilkeitä ja julmia ESTEITÄ ja tukahduttavia hidasteita.
Ja sinä itse asiassa kyllä TIEDÄTKIN tämän jo, mutta PAKENET sitä, toisin kuin MINÄ, joka oikein KYLVEN siinä, ja juon sitä, ja OLEN sitä ja hengitän sisään ja ulos....SITÄ. Jne jne jne. Se ei mene HETKEKSIKÄÄN(!!!!) pois mielestäni. En uinu HETKEÄKÄÄN eläissäni. En    H E T K E Ä K Ä Ä N.
Pystytkö sinä samaan "fokukseen" ?!?! Suurin osa EI pysty, ei likimainkaan, ei sinnepäinkään. Ne keskittyy mieluummin esim siihen minkä värinen tukka Paula Vesalalla on tällä viikolla, tai onko SAARA (kielimuija) käyny taas Losissa piereskelemässä tai mitä Kimbe Räikkönen on sanonut vuonna 2006 jossain vitun osakilpailun GeePeessä ja veeseen peeseessä ja ...huu givs a FAK ?!?


Aattele !!!?? ..Thahahah ah ahahaha...aaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!! Ja TUOLLAISTEN kanssa pitäisi SOTIA kyttiä ja muita HIRVIÖITÄ psykoottisia elukoita vastaan !!!!? .................jjjoooouuusssh....juu EI.
En usko sen onnistuvan ihan äkkiä. Sangen PALJON on tapahduttava jotta niistä olisi edes sanomaan kytälle....tai EI. "Että niistä olisi edes OLEMAAN SANOMATTA"(!!!) kytälle, vaikkapa hei tai moi tjns. Eritoten jos kyttä sanoo sen ensin.Kyttiä voinee ajatella eräänlaisena, surkeana versiona toki, mutta versiona kuitenkin, noista videon Ateenalaisista. Jotka vain KUTSUMATTA ja pyytämättä ja melko yllättäinkin, änki tuonne Toisten Ihmisten (koti!) Saarelle.
Sellaisia ne ON, tämän maailman "vahvat"; niitä ei kiinnosta kilin vittuakaan Toisten Olentojen Hyvinvointi tai muu sellainen (heidän mielestään heikko ja kuvitteellinen) PASKA. Heitä "kiinnostaa"....sanotaan nyt vaikka että "jyrätä" ja ...mmm...hallitta ja "vallita"kin voisi sanoa. HE tykkää olla SE joka vain on ja hallitsee ja näin. Se on niiden se juttu.

Siinä missä minä esim kirjoitan vaikkapa tätä Blogia, kyttä....mm...se TYKKÄÄ mennä tuolla ympäriinsä, vitun lapsellinen höyrypäinen käpyaivoinen villikusipää, ja öykkäröidä ketä vain ja missä vain ja milloin vain ja pullistella kuin joku 12-v "Rambo" tjns, ja esim jos jonkun autossa on "liian himmeä takavalo" - kyttää MIELLYTTÄÄ SUURESTI, ehkä erektioon (ainakin) asti, käskyttää kyseistä suojattiaan ja valvomaansa Kansalaista, olemaan VALTIOLLE VELKAA eli MAKSAMAAN VALTIOLLE....mm..MIKSI ?!?! KORVAUS siitä että Kansalaisella ON, toden totta, "liian himmeä takavalo" tjns. Se voisi olla myös ihan TÄYSIN keksittyä, tällä ei OIKEASTI ole edes VÄLIÄ, vaikka KAIKKI ja setänsä niin LUULEE ja kuvittelee ja väittää ja inttää, ja väittää netissäkin toisilleen jne - ja käy huutelemassa kaikukammioonkin välillä.

Väliä on VAIN sillä että; kyttä VOI TEHDÄ NIIN. Siinä kaikki. NÄIN tympeän yksinkertainen ja binäärinen ON tämä apinaelämä. Ja tämä on KAIKKI, TÄYSIN, ja totaalisen .....VÄÄRIN.
Tämä ON HELVETTI toisinsanoen, sen yksi "kehä" ja versio. Eikä edes kovin laimeakaan jos minulta kysytään.

DEMONITHAN Helvettiä HALLITSEE !!  Joten pitäisi osata olla odottamattakaan mitään muuta, mutta kun se ei ole OMA LUONNE niin siihen kestää ja kestää ja kestää, ja jumalauta kestää vielä vähän päälle, tottua ja ottautua.

Mutta siihen KANNATTAA kieltämättä ottautua jonkun verran, ja muistaa se "idän viisaus" että "taistellessasi demoneita vastaan; varo ettet itse muutu yhdeksi". TÄTÄ mm "vasemmisto" ei ole KOSKAAN ymmärtänyt, muttei ne ymmärrä mitään muutakaan, ja miksi YMMÄRTÄISI; ne on "vahvoja" NYT. VAHVA voi olla TYHMÄ ihan kaikessa rauhassa tässä elämässä. Täydellisin esimerkki on esim virtahepo, joka muistuttaa MINUA aivan välittömästi Poliisikytistä ja Timo Soinista yms. Se on vain, VAIN, yksinkertaisesti a) ISO fyysisesti ja b) häikäilemättömän AHNE ja itsekäs ja nälkäinen jne c) tyhmä kuin vasemman jalan saapas, ja boonuksena vielä täysin välinpitämätön sen suhteen "mitä siitä ajatellaan". Joka johtuu osin ehkä siitäkin että se tietää itsekin MIKÄ SE ON ja miten vitun tyhmä ja ruma jne, joten se vain "allokoi" tietoisuuden SEN osan johonkin sivuun ja taakse, ja punkee esiin ja pullistelemaan muille. Täydellä tyhmällä rumuudellaan, kuten virtahepo. Tai sarvikuono tai mikä vain muu ISO ja PAINAVA ja MASSIIVINEN fyysinen simppeli möykky.
Timonkin NIMI voisi ihan yhtä hyvin OLLA "Möykky" kuin joku vitun "Timo" - se ei MUUTTAISI juuri MITÄÄN. Kokeilkaa vaikka tavata tuollaista nimeä aina välillä, "Möykky Soini" ja miettikään sitä sen groteskin iljettävää lärvää; ne käy melkolailla yhteen wudnt ju sei ?


Tervetuloa, muuten, tällä planeetalle ! Viihtykää ! Naaaaaaaaaaaaaaaattttttikaa oikein. Jne.
Thahaha hah ahh ahhAHAHAHAHAHahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Kuten ehkä jo snaijaatte itsekin, ei täällä ole MAHDOLLISTA minkäänlainen RAUHA ja kunnollinen ja kelvollinen ELÄMÄ. Nyt netin ansiosta myös NUORET voi kuulla tämän HETI ja LAKATA odottamasta Tulevaisuutta ja siltä IHAN LIIKOJA; MITÄÄN hyvää ei ole tulossa. Ja jos on; on siellä MYÖS "Valtio" ja "byrokraatit", nuo tonnin painoiset loiset, määräilemässä ja "säätelemässä" ja  sölköttämässä siinä välissä, "kuin" joku majaasi tunkenut känniääliö joka ei poistu käskystä ja pyynnöstä huolimatta, eikä edes senkään jälkeen kun olet läppäissyt ehkäpä airolla päähän tai kärpäslätkällä pitkin lärvää tjns. Ei. Se johtuu, toki tuossa keississä ehkä (myös) humalatilasta, mutta senlaisten olioiden PerusLuonteesta. SITÄ täytyisi AINA muistaa ajatella. Ne vain ON sellaisia.

"Poliitikot" ja muut rikolliset, kytät yms, on periaatteessa vain Meidän Kaikkien - Yhteisiä Lapsia / muksuja / mukuloita tai kakaroita ehkä pikemminkin, ja siten niitä tulisi (jonkun / kenen mielestä ?!) vain sietää ad NAUSEAM !!

LAPSIA SIEDETÄÄN ja SUVAITAAN, to no fucking end, ja totaalisesti ad NAUSEAM jne. Ihan tismalleen samaa tehdään muunkin PAHUUDEN suhteen. Pahoja SIEDETÄÄN.
MINÄ jos saisin päättää, minä heittäisin ne HETI ja miettimättä ja viipymättä johonkin vitun giganttiseen roskakoriin tai kaldeeraan tai katujyrän alle tjns, ja lähtisin vaikka perhosen perässä kedolle kirmailemaan homppelimaisessa ilahduksen ja elähdyksen ja lapsenkaltaisen ilon "fiiliksessä", tai jopa "tunteessa" tjns.
Muttei tuo ^ käy ! EI ! täytyy "maksaa veroja" ja kuunnella jotain aivan vitun masennusta aiheuttavan ruman ämmänkuvatuksen, jatkuvaa VAATIMUSTEN ja kurinpito-toimien listan madonlukujen ulkoalatelua ja MINULLE, vittu jumalauta MINULLE(!!!!!), osoitettua VAATIMUS ja "alistu tai muuten!...." listaa jne jne ja vielä HYVÄKSYEN kaikki ja koko asia.
Ai miin; MISTÄ vitun ulottuvuudesta te "vahvat" oikein olette kotoisin !??! Ja jatkokysymys; tajuatteko te LAINKAAN mikä vitun HYPER-ULTRA-MEGA-SUPER-YYBER   TAAKKA   te OLETTE ?!?!?!    Teidät vaikka teloitettaisiin kirjaimellisesti MILJOONA kertaa, se ei riittäisi edes ALUKSI !!!!!

Jumalauta vittu MIETTIKÄÄÄ joskus edes ohikiitävä SEKUNTI         TÄTÄ  !!!!!!!!
Saattaisi olla ihan .....sopivaista jne.

Saatatteko itsekkään uskoa miten HELPOLLA pääsette elämässä ja miten PA-LA-JO(!!!) saatte TEHDÄ mitä lystää MUILLE(!!!) / PAHAA, ja ilman MITÄÄN, pienintäkään, pelkoa  VASTUUSTA ja rangaistuksesta ja sen sellaisesta !?

Voin sanoa ihan täysin varmaksi täällä elettyäni että; kannattaa syntyä ISOKSI ja tyhmäksi. SE on PARAS "strategia" / rooli. Kaikki muu vaatii PAAAAAAAAAALJON enemmän selkärankaa ja kykyä sietää toistuvaa, rutiininomaista, ÄÄRIMMÄISTÄ tuskaa, vailla MITÄÄN katarsista tai helpotusta tms. SIIHEN teistä ei olisi, minusta on ja joistakin muista, muttei teistä.
Joten ....en tiä...NAUTTIKAA !! Helposta laiffista ja Toisten Ihmisten Elämän OMIMISESTA ja TUHOAMISESTA ja toisilta varastamistanne ..KAIKESTA jne jne .....ei se TEITÄ haittaa !!

Ju gou gööls !


Mutta ihan REILUUDEN, johon ette siis "usko" ja jota HALVEKSITTE ja ihan päin lättyä ja hävyttä ja avoimesti, niin nin sen nimiin; se tulisi sitten myös ILMOITTAA, esim koulussa, LAPSENA  ja KAIKILLE(!!) että "NÄIN täällä eletään ja ollaan", jottei meille PAREMMILLE tule se sellaisena... "ikävänä yllärinä" että kappas perkele; nämä muut on jotain päästäpideltäviä PAHOJA älykääpiöitä ....ja se KANNATTAA !!

Eli: jokaiselle tänne syntyneelle tulisi erikseen MAINITA ja SANOA ja teroittaa että on syntynyt HELVETTIIN, jottei sitten ODOTA TURHIA !!!
(Tuosta ^^ minä tiedän enemmän kuin saatatte kyetä KUVITTELEMAANKAAN)

HUOH.........jaa.
No.
Tällaista täällä on. Tyhmää ja pahaa ja TAUOTTA. Ja suurin osa OTTAA SIIHEN OSAA ja toruu minua kun yritän LOPETTAA "pelin". Peli tulisi POLTTAA ja osanottajat RUOSKIA, mutta ..........en tiä, shou vain jatkuu ja jatkuu ja jatkuu ad infiniittum.

Älkääkä suotta lopettakokkaan niin, teillä menee ihan HYVIN ! TE vedätte HYVIN ! Niin "välistä" kuin muutenkin. Kotiinpäin jne jne.

Ja jos ei asiain TODELLINEN laita miellytä; työ veätte vaa HATUSTA ! Pum ! Tuosta vain, mitä vain ja ihan nauramatta ja pokkana ! Thahahahaahh haa...aijai...alkaa lähes virnuiluttaa itseäkin...aHAH AHAHAHaaaaaaaaaaaaaaaa...aaaah...aijia... tuli mieleen sen koiranlärväisen mulkun irvistelevä naama, sen VITUN "vapaavuoren"....hyi YÄK !
Sen kusiaisen mikä meni siihen homppeliparaatiinkin ihan pokkana, entinen joku vitun skini / rikollinen tjns,  ja oli ikäänkuin sitä ei kuvottaisi joka sekunti olla siinä "hinttien" vieressä ja ihan POKKANA perkele ! THAHA AHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!! LOL, ja omalla lärvällä ja nimellä jne jne jne jne ....aijai...TÄÄLLÄ! Täällä susien seassa.
Ne "vahvat" tekee niin käsittämättömän NAURETTAVIA tekoja ja tempauksia ja "siirtoja" jne, että JOS näkisivät ne ylemmän teitoisuuden valosta, esim MINUN silmin, en...tiä ..he luultavasti ensin surkastuisivat kvarkin kokoisiksi HÄPEÄSTÄ ja sitten lyyhistyisivät katumuksesta joksikin kurjaksi sulaksi paskaksi ja sitten ehkä itsekin räjähtäisivät naurusta, mutta kuitenkin hieman epäröiden ja hämillään ja peläten ympäröivien sielujen tuomiota ja mielipidettä yms. Ja TODELLAKIN SYYSTÄKIN !!!!

"Se on niin mihin vertaa".....


Niimpä, niimpä.
Esim Maltilliseen Kommariin...Staaliniin tjns, VERRATTUNA, toki(!), jopa  itse mulkosilmä Teemu Mäki vaikuttaa lähes Normaali-Ihmiseltä. Ainakin siis johonkin pieneen mitaan.

VERRATTUNA johonkuhun joka varastaa sinulta KAIKEN, on pelkkä Perusvaras joka vie vaikka vain fillarin tai koirasi takin tjns, VERRATTUNA se on miltei PYHIMYS !


V E R R A T T U N A.


Ja onhan näitä......vertauksia. Jos mitä. Hurumykket.Sanottakoon kauniiksi lopuksi vaikka vielä että, ihmettelen AINA sitä miksi "vahvoja" tässä elämässä ei näy kiinnostavan kissan vitun vertaa esim OIKEASTI saada aikaan jotakin avaruusajan teknologiaa ja OIKEASTI lähteä Tähtimatkalle ja SEIKKAILUUN tjns. Miten niillä ei ole MITÄÄN mielikuvitusta tai MAKUA tai muutakaan sellaista.
Miten ne voi keskittyä vain SIIHEN ettei viereisellä ahmatilla heterolla rumalla vitun punkerolla ole missään nimessä ENEMMÄN kuin kyseisellä paskarätillä ITSELLÄÄN ?? ? ?!?!!? Kuinka te VOITTE olla noin vähäteltävän vähäisiä !?!?!?
Kristus Perkele !
H Ä V E T K Ä Ä Ä Ä Ä Ä Ä Ä Ä Ä Ä Ä  !!!!!!!Mahti EI oikeuta. Nyt eikä koskaan. Mutta se MAHDOLLISTAA kyllä. SEN olette snaijanneet ihan OIKEIN.


Mitä elämä olisikaan voinut olla....huh helvetti. Ei pidä ajatella sitäkin taas, se on liikaa tuskaa.
Parempi vain katsella kissavideoita tjns.


Eikö se SOTA edes tulisi jo !?!??!  Eikö tämä neekerilajitelma ja populaatio jo riitä ?!?!

Tjns ?!

Vai !?

Koska kehtaatte, eikä muilla kuin Sisäisellä Itsellänne ole nyt väliä(!), ylittää estoisuutenne senkin suhteen että vain ihan pokkana ja kylmän viileästi ja suuren ("vertaistenne") ihailun ja fanfaarien saattelemana, alatte vaatia suojelurahaa ja silkasta hengityksestä eli "verotatte" sitäkin ?!? Kun...ei sitä ilmaakaan nyt ihan KAIKILLE kumminkaan riitä ja näin.... ja länkkärit on ahnehtineet siitä jo ihan riittävän ISON ja hyvän osansa, Etuoikeutetut Paskat ! Pthyi !

Ja minusta voisitte ihan hyvin laittaa vireille jonkin "Työryhmän" (thhahahahahaahaa!! TYÖryhmä! Hahah ahhaahahhahaaaaaaaaaaaa L O L !!) tai muun vitun tunkkaisen etatististen sosiopaattien kokouksien sarjan, jossa Pohditte, filosoofisen syvästi, josko olisi Tarpeen ja Järkevää ja Kestävän Taantumuksen, anteeksi Kehityksen, mukaista että takaperinkävely olisi myös "laitonta" ja sikäli siis kytille yksi tekosyy LISÄÄ käydä "kansalaisen" kimppuun jos ...ehdot se ja se ei täyty TAI jos ne nimenomaan täyt-tyy. JA siis vaatia tältä RAHAA. Joka jostain kumman syystä aina änkee ruman naamansa mukaan näihin teidän Ylimysten Ylhäisiin Maailmankuvallisiin Hankkeisiin ! Eikö o ihme juttu jumalauta !?!?!? Haha haaaaa.
"Tsingis Kaani" yms on, jopa muslimit herran tähden(!!), paaaaaaaljon kunnioitettavampia vihollisia, sillä ne olivat ja ovat maskuliinisia tai rehellisiä ja suoraviivaisia ja AVOIMIA ja SIKÄLI, kieltämättä, "kunnollisia", ne ilmoittavat ihan suoraan että vihaan sinua ja aion tappaa sinut. tämä tekee "PELIN SELVÄKSI" !! Ne ei lymyä ja piileskele missään pusikoissa ja vaadi sieltä sitten maksuja itselleen ja käskytä muita jollakin VERUKKEELLA, ne vain KÄSKYTTÄÄ siksi ja KOSKA. Koska ovat primitiivisiä apinanmulkkuja. SIKSI.Siinä kaikki.P.s tämä oli pitkä !!
Tämä kirjoitus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti