sunnuntai 5. elokuuta 2018

Marxisti-Kommunisti päähänpinttymä™

..on se mikä "Vasemmistoa" vaivaa.


Ja kiehtoo ja kutkuttaa.
Kuten tyhmiä ja pienisieluisia AINA, niitä kiehtoo to no end, tyhmyys ja typeryys ja absoluuttisen totaalinen ja inttävä väärässäoleminen ja erehtyminen ja toisten kiusaaminen pienen kärttyisen PIKKUMAISEN imbesillin kusiläntin "sielunsa" takia.


Niillä on sellainen pakkomielteinen HARHALUULO, tosin ei tuota tarvi ISOLLA kirjoittaa kenellekään muulle KUIN heille, mutta kuitenkin, heillä on harha joka saa heidät kuvittelemaan jonkinlaisen mahdottoman suuren ja avaran, hukatun ja tukahdutetun, merkittävän ja ihmeenkaltaisen Potentiaalin, maailman typerimmälle elämänmuodolle, eli neekerille. Ja muslimille myös.

Ikäänkuin kuin nuo vitun käryävän paskan näköiset typerät molopäiset ja mulkosilmäiset ja sieluttomat, ja moraalista TÄYSIN TYHJÄT, vitun kusiaivot aliapinat vain odottaisi..........jotakin ! Sitä suurta "breikkiään", kun nappasta kynttilä vakan alta ja lähteä Maailmallle ja Olemaan Joku !
Ikäänkuin nekru vain venaisi että Valkoinen poistuu siitä tieltä, häntä "Sortamasta"(veljet!) ja pitämästä jossakin alisteisessa asemassa jne.


Vaikkei nykymaailmassa hellitä ja lellitä ja siedetä ja Suvaita™  ja promota ja promulgoida ja "hypetetä" ja mainosteta ja tueta ja pakkosyötetä ja hoivata ja kastella ja ravita ja ymmärretä ja passata MITÄÄN muuta niin paljon kuin tuota tympeän typerää ja yhdentekevää apinaa, eli neekeriä. Tai nekrua.
Tai paskalärvää kakkanahkaa, tai miksikä niitä nyt kukin kutsuukin. Sillä ei ole MITÄÄN väliä, eikä sitäkään. Eikä tätäkään tarvi sanoa muille kuin järjiltäänoleville hermoraunioille.


*


Eilen mäjähti mieleeni tämä aihe, ja se että SE on kaikki ja ainut mitä "Vasemmistolaisuus" tai "politiikka" tai miksikä SITÄ nyt ikinä kutsuukin, ON.
Siinä väännetään ja väännetään siitä mitä ei edes OLE, ja tehdään tikusta asiaa, ja yritetään saada kaikki niin vitun tyhmiksi ja pällisteleviksi taikauskoisiksi hölmöiksi, etteivät enää voi mitään, vaan alkavat pitää nekrua vain jonain "ihan tavallisena ihmisenä"  tjns.

Siinä yritetään VÄKISIN ja päähänpinttyneesti ja kuumeisesti ja hourehtien, ja väkipakolla, nähdä jossain missä EI OLE potentiaalia, ihan ...junou; sikana potentiaalia.

Neekerissä ei vain OLE potentiaalia. Se ei muutu siitä MILLÄÄN ! M i l l ä ä n.
Milläääääään. Ei edes taialla. Ei millään.
Se on tyhymä ! Ja tyhymänä pysyy.


Ja aatelkaa, te Muut, miten Kristus perkele, vitun TYHMÄ AIHE ja ASIA se on YLIPÄÄTÄÄN !! THAhah ahah a, vittu SUUTTUA siitä muille valkeanahkaisille, että neekeri = tyhmä !!

Vittu saatanan iljettävä iilimato ja älykääpiö idiootti; VITTUAKO MINÄ SILLE VOIN SAATANA ?!?!?!
Ja miksi tekisin MITÄÄN, vaikka voisin !?!?!Onko minun teidän kusipäisen imbesillin"mielenne" mielestä jokin PAKKO, totaalinen PAKKO,  keskittyä ELÄMÄSSÄ SIIHEN ETTÄ  mitäs ne NEEEEEEEKERIT nyt ?! Ja MITENKÄS niillä NEEEEEEEKEREILLÄ NYT ?!?!? Ja mitenkäs niitä NEEEEEEEEKEREITÄ voisi NYT ja nyt ja nyt ja nyt autella jne !?!Vittu te olette raiteiltanne, järjiltänne, te ette  raukat itse TIEDOSTA SITÄ.
Mutta kun haistelee vain omia typeriä pikku-pierujaan ja liikkuu vain toisten samanlaisten vitun lumppumyttyjen moukkien kusipäiden ja oppimattoman tietämättömien pellossakasvaneiden idioottien iljetystten seassa, niin hei; voiko niiltä odottaakaan sen kummempaa ?!?!

Eipä kai.

Eipä kai.

Ja kun niiden vanhemmat on vielä jotain ihan täysiä ja totaalisia latvalahoja älykääpiöitä, joiden imbesillin Maailmankuvaa ei ole IKINÄ HAASTETTU ja ne saatanan koiranpaskaääliöt on "kasvattaneet" ne vitun idiootit jälkeläisensä SEN mukaan...niin...ai miin....ei Kristus perkele... ai Tsiiisus hei !! Ei vittu ...ei siitä tu mitään.
Lasta eikä paskaa.

Ei niitä VOI enää pelastaa; aivonsa ON JO peruuttamattomasti menetetty.

Tosin tuo ^^^ koskee 99%:tia "ihmiskunnasta" joka tapauksessa muutenkin.
Jopa MINÄ joudun JATKUVASTI  TAISTELEMAAN päähäni istutettuja typeryyksiä ja VÄÄRYYKSIÄ ja vääriä ja harhaisia maailmankuvia ja luuloja yms vastaan, sekä mitä minuun on iskostettu tahallaan, ja sitten sitä jatkuvaa typerien kusilorttojen vitun tukahduttavaa kakofoniaa miltä ei voi välttyä elämässä, mikä velloo lobotomisoivan typeränä KAIKKIALLA tuossa ympärilläni. Ja syövyttää KAIKEN jäljelläolevan järjen pois, hitaasti mutta varmasti.

ONNEKSI on kuolema sentään.

Thänk fak fo dät !


*

Eli kerrattakoon, ja summa summarum, ja lyhyesti koko sisältö ^ tuosta.

- Vasurit pyörii sen ympärillä että yritetään riidellä muiden kanssa siitä että neekeri on tyhmä ja oppimaton, rajoitettu alkeellinen ällöttävä eläin ja elukka ja rikollinen demoni.
Tässä kaikki.

SITÄ on "vasemmistolaisuus" ja KAIKKI nämä modernit variantit ja versiot; pyrkimys kumota TODELLISUUS itse, sinänsä, ja korvata se heidän tiedottomalla sekopäisellä paskantyhmällä kusipään häirikön ja iljetyksen älykääpiön ja MEGAsatanistin nulkin, apinaakin paaaaaaljon tyhmemmällä maailmankuvalla ja "todellisuudella".

Jos te "Oikeistolaiset" olisitte yhtään vasuria kummempia....niin hei, molopäät; EEHKÄ kannattaisi SANOA TUO HEILLE ?!?!
Whadda-ya-thunk !!?!?


"Sä oot vaa Lasisti ! Sä et tykkää tarpeeksi nekrusta! Nekrun ei pitäisi olla tyhmä ja alkeellinen imbesilli ja aggressiivinen ymmärtämätön loinen ja idiootti!" Ni!"

"..ok....mutta hei; MINKÄ VITUN MINÄ SILLE VOIN?!?!?"


Tuon ^   PITÄISI  sulkea heidän typerä paskaläpensä. Ainakin hetkeksi, kunnes sitten keksivät jonkin näppäryydenkaltaisen nopean hätävaleen tai suistavat keskustelun sivuraiteille, vain voittaakseen sen ja välttääkseen vastaamasta tuohon mitään. Mutta se JÄÄ kyllä, uskokaa vain, pyörimään heidän kiukkuisen oppimattomiin kusipäisen apinan primitiiviaivoihinsa, ja se korpeaa niitä kyllä.
USKOKAA uskokaa !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti