perjantai 10. elokuuta 2018

Orvon kusipään Määrärahapussi

http://artoluukkanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/259255-kylmasydamisten-budjetti


....

Tuo on jo niin uskomatonta luettavaa että.......................en tiedä..... nyt täytyy hetki kerätä... itseään ja sanojaan yms.....

Eli siis ...let mii get this streit; Orvon pikkupiru aikoo ja haluaa antaa...
- Neekereille yms määrittelemättömille hyödyttömille villieläimille, ehkä jossain Afrikassa tai jossain, suomalaisten Veronmaksajien rahoja, heiltä TIETENKÄÄN(!!) kysymättä asiasta, AINAKIN 726 miljoonaa €  ?!?!?!

- Ulkokanisteriolle LISÄÄ 17 miltsii

- Valtion rahojen kanisterio ja Orpo ja Eucccp saa tai OTTAA siis, ITSELLEEN, vähän hynää kans, siinä sivussa. Ja paljonko ? No ..emmätiä jotain noin 160 miljoonaa abaut ? Pyöristettynä.

- Eu:lle ?    2 MILJARDIA !?!?


Ne joilta otetaan !!
työttömyysturvaa leikataan 307 miljoonaa euroa ja veteraaneilta otetaan 11 miljoonaa.MMmmm..... haluatteko te sisällis-sodan ?! Koska noin ^ saa sisällis-sodan.


Mainittakoon tässä vaiheessa, Hyvä Lukija, että EI !! Petteri Vittupäätä EI OLE (toistaiseksi ainkaan) ammuttu ja EI, se EI ole räkä tai kusi, miten sen nyt ottaa, länttinä Stadin kadussa vaan hymyilee kuin Hangon keksi, kävellessään vitun typerä nypreä kusipäinen hävytön Ryssäläinen räkäpäinen perkeleen persereikä, sekalaisia Tärkeitä Portaita, ensin yyyylös ja sitten....alas.
Ja sassiin.Aivan siis........emmätiä. Jumalauta aivan U S K O M A T O N tyyppi !!!
Koska en saa TUNNETTANI digitaalisten sanojen kautta lukijaan, tyydyn vain toteamaan tuon ^sitten.
Jumalauta mikä paskareikä !


Melko.......melko !!!
Wau.

Aika vitunmoinen vitun VITTUPÄÄ.

Tuo kommentoija Mirjami sanoi asian todella hyvin tuossa: "Huutavan ääni korvesta ei tunnu auttavan. Uhmakas ja kuuntelematon hallitus nauttii vallastaan! Mihinkähän se Kokoomuksen 'korva' on kadonnut?"

Nuo katalat kusipäät ei korvaa ymmärtäisi ja tunnistaisi vaikka olisivat kirurgeja, ja en olisi itsekään keksinyt kuvata tuota "hallitus"  gangsteriparvea NOIN hyvin !!! "Uhmakas ja kuuntelematon" !! Aivan siis TÄSMÄLLEEN.
Juurikin noin, tismalleen oikeat sanat. UHMAKAS. Sitä se on !! Sitä KAIKKI finuiittien komentoketjut ja "poliitikot" ym häiriköt AINA on !
Se on ROTUPIIRRE.

Kun suomlannin junttifinuiitti saa "valtaa", se tulee täysin konemaiseksi ja aivottomaksi ja kylmäkiskoisen omahyväisen ahneeksi ja ylimieliseksi. Se on itse asiassa pieni ihme, SE, että ne ei ole PAHEMPIA !!! SITÄ sietää jo vähän miettiä ja hämmästellä.

En tiedä mikä ihme ne noinkin siedetävässä kuosissa pitää ylipäätään !! Ja se EI OLE siedettävä LAINKAAN. Ei ollenkaan eikä alkuunkaan.

Joka kerta kun tällaista joutuu näkemään ja kokemaan, tulee mieleen Jukka Hankamäen täydellinen ...havainto tai itsestäänselvyyden julkilausuma, että kun suomalaiset "poliitikot" saa valtaa, ja niitä vähänkin jokin haastaa tai "uhmaa" tjns, ne alkaa käyttäytyä näin ihan tahallaan, "näyttääkseen" kuten Hankis sanoi, että "katsoppas mitä me voimmekaan tehdä!" ja "siitä huolimatta että KAIKKI on sitä VASTAAN".

Eli se on sellaista LAPSELLISTA hetero vs hetero pullistelua, missä vain ei tajuta tai välitetä siitä mitään että sen leikin kärsijöitä ja pakotettuja osanottajia on KOKO VITUN "kansa" !!! Saatanan kääpiöt perkele.

Vittu mitä vitun pullistuneita vitun vittupäitä jukolauta saatana.
Aivan jumalauta häkellyttäviä pikku perslävensisältöjä, mätäpäitä ja sieluttomia ääliöitä.
TIETÄVÄT kyllä vallan(!) vitun mainiosti mitä mieltä KOKO maa ja kansa OIKEASTI on, ja tekevät piruuttaan juurikin päinvastoin.


KAUANKO TEIDÄN PINNA OIKEIN KESTÄÄ SUOMALAISET ?!?!? Kristus vittu ...eikö nyt jo mentäisi !!!??!


Ja hei ! Miten olisi jos tuon "budjetin" eli SUOMEN KIELELLÄ "määrärahan" päättäisi se kenen rahoja siellä pussissa on, eli suomen ihmiset tai "kansa" ?!?!
Jos Valtio, te ETTE OLE, mitä te siis olette joten tätä on MAHDOTON kiistää, mutta jos KUVITELLAAN että ette olisi, niin nin jos ETTE siis olisi sitä mitä olette, eli järjestäytynyttä rikollisuutta ja beelsebuubin armeija maan päällä ja kiusaajia ja komentelevia loisia ja siivelläeläviä käskijöitä ja sen sellaisia, ihmisten vangitsijoita ja ankeuttajia yms, niin nin jos näin siis EI olisi niin osaatteko ihan äkkiä keksiä(!) jonkin selityksen sille mikä siinä on OMITUISTA ja vaarallista ja hankalaa ja hankala toteuttaa ja väärin tai ongelmallista tjns, että suomalaiset ihan ITSE käyttävät rahansa kuten parhaaksi näkevät ja päättävät JOS haluavat ITSE lähettää vaikkapa kuvetissa hynää Ahrikkaan !?!?!?!


Vastaus vaikka tähän: _________________________________________________________
______________________________________________________________________________
______________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________
__________________________________________________________________________

I d i o o t i t !


Sori, oli pakko vielä huutaa tuo ^ tuohon päälle. Mutta vastatkaa toki !
Kuten KAIKKI jotka tämän päätyvät IKINÄ lukemaan, oikein hyvin itsekin ymmärtävät ja tietävät, ei tuohon ^  voi  valehtelematta vastatakkaan mitään....niin; eli siis MITÄÄN.
Voi vain levitellä orangin käsivarsiaan ja ehkä raapia päätään ja näin, muttei siihen ole mitään sen kummempaa sanottavaa.


Kai tässäkin keississä "Valtio" tai "hallitus" tai miksikä te noita verta nenästään kerjääviä kusilänttejä sitten kutsuttekin,  tekee mitä lystää juuri SIKSI. Että se VOI TEHDÄ MITÄ LYSTÄÄ - ja mikä parasta, se voi SAMALLA ihan kuin sivutuotteena, aiheuttaa mahdollisimman PALJON tuskaa ja nöyryytystä ja ALISTUSTA ("swing"!) ja päänvaivaa ja raivoa yms, niille joita se eniten kammoaa ja kammoksuu ja VIHAA ja INHOAA, kuin minä HEITÄ, eli suomalaisia ja suomen kansaa.

Olipahan niin täyslaidallinen kusipäisyyttä taas ettei voi kuin raivoissaan hämmästellä.  AATELKAA mikä PASKAMAA tämä ON !!
Ja aatelkaa mikä vitun KUSIPÄÄ tuo vitun mulkkunaama "Kiiski" on tuolla kommenteissa !
Vitun VASTARANNANKIISKI, tuki nyt jo se saatanan kälättävä ja inttävä ja vastaanänkyttävä ääliön turpasi siellä sitten.  Vittu mikä vitun pelle saatana. "Persumies sitä!!" ja "Persumies tätä!" ......vai siis oletko sinä ihan de facto lobotomiapotilas tjns ?...Siis siinä tapauksessa ei pitäisi suuttua sinulle, mutta kun aukoo tuollaisella aivottoman ja sieluttoman ja säpsähtelevän reaktionäärisen kusipään tavalla sitä typerää paskaläpeään, niin se ÄRSYTTÄÄ !!!!
TÄTÄ ei kai sitten vasurit ym ymmärrys ja välittämisrajoitteiset käsitä ? En tiä.
En ole ihan varma vieläkään että TYKKÄÄKÖ ärsyttävät siis ärsyttää, vai eivätkö ne YMMÄRRÄ kuinka vitun TOTAALISEN ja ABSOLUUTTISEN   RAIVOSTUTTAVIAAAAA ne on !???! Eos.


Jos ihan hetki aatellaan vielä tuota "persumies" itkua ja valitusta ja kommentteja, niin ...se on minulle sangen KÄSITTÄMÄTÖNTÄ, MITÄ, tarkalleenottaen on ns "Persut" TEHNEET    ANSAITAKSEEN moisen "animositeetin" eli vihamielisyyden ja ÄRTYISÄN-kärttyisän änkyräisen ja aggressiivisen typerysten kolektiivisen tuohtuneen raivon ja kaunaisen kiukuttelun ?!?!?!
Ai miin; MITÄ Kristus vittu "ne on teille tehneet" ??!?!!?


Se on abaut ne KAIKKI MUUT kommunisti"puolueet" KUIN persut, jotka on tämän KAIKEN takana, ja silti te tiedostamattomat ja persoonattomat ja tietämättömät älykääpiöt ette osaa muuta kuin rääpiä turpaanne PERSUISTA ?!?
Vittu; VAIHTAKAA NYT JO VITTU LEVYÄ !! Saatana sentään !

Yrittäkää olla tietoisia tunteistanne, kuten Jodakin sanoi sille rumalle kuminaamaiselle Losilaiselle hampparille.

Vitun lapset ja lasta PALJON tyhmemmät vitun äklöttävät mulkvistit ja ääliökakarat. Saatanan vitun VITUN hippiäiset ja kuulapäät ja ääliöt ja kovikset ja nössöt yms apinat.

Sortteeratkaa se isäkapinanne kuntoon ENNEN KUIN ilmestytte Tietämään Paremmin Tai Edes Yhtä Hyvin, tänne "Julkisten Asioiden" sekaan. Kailottamaan kuin, "kuin", jokin vähä-älyinen ja itseään Kreikkalaiseksi Filosoofiksi luuleva kummajainen ja laitapuolen hiippari jossakin vitun "Foorumilla". THah ah ahaahahahaaaa vitun säälittävät reppanat.
Ai luoja te olette sitten tyhmiä, ei vittun vittu sentään.Minähän juuri eilenkö, kirjoitin että suomalaiset näyttää VIHAAVAN toisiaan.
I rest my case.

TÄMÄN takia suomessa EI OLE omaa Tokiota tms, tämän takia Suomi EI OLE  "koti"  EIKÄ hauska, EIKÄ toimiva, EIKÄ soljuva ja menestyvä yms yms. Se johtuu tästä kurjasta ja tietoisuudeltaan yms kitukasvuisesta änkyräisestä kännikansasta mikä täällä "budjaa". Siitä se juontuu ja johtuu ja ryssien JATKUVASTA ääliön-kusipään niskaanhönkimisestä.

Jos haluat tehdä jotakin hyvää ja  hyvin ja oikein jne; TUHOA "Venäjä" ennen kuin aloitat. TUON tulisi olla esim jokaisen ala-asteen sisäänkäynnin yllä tjns. Niin että se iskostuisi jopa väestön vähäisimpään ja tyhmimpään "segmenttiin" eli vasemmistokommunisteihin."..Hhhnnngggöööhh..nöniin..tai..ehkä, josko, pikemminkin, jotakin tällaista että; Antakaa Rahanne Afrikan Neekerille ja Auttakaa Täten Siellä Paisuvaa Väestöräjähdystä ja ...ja....jajajajajaja...ja Öriskää Jotakin Epämääräistä Ja Suosittua Aina Silloin-Tällöin...*pprrt*"

Orpo lähdössä takaisin omalle kiertoradalleen. (Puhuttuaan liikaa läpiä tyhmään kumiseen apinanpäähänsä)You´re OUT !!
P.s  Eikö VAIKUTAKIN, ainakin, ainakin siis vaikuta, siltä kuin nuo "johtajat" TODELLAKIN olisi ihan tietoisesti ja tahallaan ottautuneet TUHOAMAAN meidät ja suomen !?!?!
Eikö tässä ole  KAIKKI MERKIT  SODASTA "kansaa" siellä viljavainiolla, vastaan ?

Minä sanon että ANNETAAN SE HEILLE ! Sota. EI "sote" vaan sotA.
Sitä saa mitä tilaa.P.s 2 Valitan mutta vastaus EI OLE MITÄÄN "poliittista" tai MIKÄÄN mikä liittyy mitenkään "politiikkaan"  vaan SEN VASTAINEN SOTA, ja kyttien ja "lain". Siinä on AINOA ja KAIKKI mitä tarvitaan ja täytyy tapahtua.
Mutta OIKEA MUUTOS alkaa  ITSESTÄ. Sisältä. Persoonasta. Maailmankuvasta. Jne.
Meditoikaa ...tehkää JOTAKIN...tuon suuntaista. En tiedä, minä olin jo LAPSENA melkolailla "valaistunut", enkä siksi tiedä ihan tarkalleen MIKÄ teidät muut on saattaneet tuohon nalkkiin ja jamaan, mutta poliisi on se teidän SE vihollinen, ei mikään Muu Maa. Vaan POLIISI. Kyttä. Poliisi-Sika-Kyttä.
VAIN SEN täytyy POISTUA näyttämöltä, ja bäng; KAIKKI muu poistuu kuin taikaiskusta. Ja Kohtalo ON   OMISSA KÄSISSÄSI ja sen mitä Jumalaksi ym kutsutte. Ja mitä kärttyiset käpyaivoiset rutikuivat ja lahjattomat, tyhmät likaiset hipit, katkerana inttää ettei OLE. Olemassakaan. Ollenkaan.
Sehän jo suitisi HEIDÄN "Ylhäisyyttään" ja VALTAANSA ja "oikeutusta" siihen. Mitä siis EI OLE.
SE on se mitä EI OLE.
OPPIKAA NYT TÄMÄNKIN JO SAATANA SENTÄÄN vitun muulit.
Ja heittäkää nuo määräilevät idiootit ja nilviäiset vittuun SISÄLTÄNNE, ja sen jälkeen jos edes tarvis; fyysisesti.  Minä TULEN siihen "prokkikseen" kyllä fyysisesti mukaan, ja koetan saada kaikki kynnellekykenevät mukaani niinikää. Jos siihen mennään, niin ävek-vitun-plesiir.

Teidän olisi nyt vain junttiheterot ja mitkä lie muut, uskallettava sanoa naisillenne EI, ja sanoa takaisin demoneille, LUULEMATTA kuitenkaan KAIKKIA MUITA demoneiksi.
En tiä sitten... se on kuten kaikki muukin; sen joko osaa luonnostaan tai sitten ei. Ehkä sen voi johonkin mittaan oppia ? Ehkä ei, en osaa sanoa varmaksi.

Kytät osaa komentaa ja karsinoida ja ympäröidä hölisten sekalaista paskaa, ihan pokkana(!) ja hävyttä, muita olentoja ja kidnapata ja tappaa näitä ja sulkea liian pienen sisätilaan. JA siis, meinasin unohtaa(!), viedä niiltä omaisuus. Joka onkin koko jutun se OIKEA "pointti". Saalistus ja varkaus siis.

"Poliitikot" osaa valehdella ja varastaa ja pettää ja anastaa ja ahnehtia ja OMIA, kuten kyttäkin, ja komentaa kyttiä ja saada ne lihaksikkaat mutta tyhjät, imbesillit, näkemään itsensä jonkinlaisena Elävänä Jumalana kai tjns, ja täten tottelemaan kuin ne susikoirat niitä sikoja.


Tässä kaikki.

Näille ^ EI OLE MITÄÄN POHJAA eikä OIKEUTUSTA."Miks niin tehään?"
Siks että apinat tekee AINA vain, VAIN, sitä minkä ne on siihenkin asti tehneet ja tunteneet, ja TODELLINEN muutos on niille kai pelottavinta mitä ON. Kuoleman lisäksi. Jota MINÄ en pelkää vaan ODOTAN, mutta suurin osa muista kammoaa sitä yli kaiken.

Ne tekee ja toistaa ja toistaa ja toistaa AD NAUSEAM(!!) tuota kaikkea ^ koska "niin nyt vaan on ´aina´tehty!" eikä ne muutkaan osaa ja tunne, ja ne on vakuuttaneet itsensä ja toisensa ettei mitään muuta Tietä ja mahdollista tapaa elää ja olla olemassa tässä fyysisessä ja biologisessa ulottuvuudessa ja ruumiissa vain OLE. Ja että niin saa tehdä, koska "Vahvimman Oikeus" on ainoa TODELLINEN ...."juttu", mikä täällä vallitsee. Ja siinä kaikki.


TÄMÄ on ne typerykset pähkinänkuoressa.


SIKSI tuokin vitun kiero ja kusipäinen ja Opportunistinen mulkero tekee niinkui tekee; se ei vain kertakaikkiaan TIEDÄ SEN PAREMMIN eikä suostu Uskomaankaan. Se alhaisinta ja oppimattominta paskameren mutaa mitä on. Ja NIITÄ te vitun petturit ja kusipäät ja pelkurit ja muulit SEURAATTE kehdosta hautaan !? Ja ällistelette miksi VIHAAN teitä.

Vittu te olette sitten vastenmielisen tyhmiä, saatana.


Summa Summaarum; te ette likimainkaan(!!!) ansaitse tasoistani lahjaa ja opettajaa.
Not even close !


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti