keskiviikko 22. elokuuta 2018

Kädin Deiv & Suomi & Suomisisältöä yms

https://www.youtube.com/watch?v=oEmbxLN-A74Olen satunnaisesti katsellut tämänkin englantilais sällin videoita silloin tällöin, ja vaikken ensin lämmennyt lainkaan ...hänelle..tjns, niin nyt tykkään.

Tuo on hauska tyyppi.
PALJON hauskempi kuin yksikään suomalaisista KOOMIKOISTA ffs !!! TUO olisi ymmärtänyt minua ja minä tuota, nuorena ja lapsena, siinä missä suomalaiset typerät vitun kusipäät juoponkakarat ja lantajuntit vain tuijotti aivottomina manaatteina jos ja kun sanoin jotain liian älykästä ja hauskaa, jotain minkä tuo ^ käsittäisi HETI, ja käsittäisi näppäryydeksi tjns, mutta suomalainen samojedin lättäpää EI.
Ja silti suomlantilaiset on täysin vakuuttuneitä että ovat Valkoisia.
Ette te  o. Te ootte jotakin nimeltä "Finuiitti" ja eräänlaisia valkeita intiaaneja.
Siinä missä intiaanit on "eräänlaisia punaisia neekereitä".....


Mutta eniwei, tuon sällin videot näyttäisi olevan aina melko hauskoja. Mutta sehän on engelsmanni, joten; se lienee itsestäänselvää ? Kuten vasurin sula psykoottinen ja rajapersoonallisuudelle tyypillinen pidäkkeetön hulluus ja nekrun pehmeäpäinen pomppiva typeryys ja kissan mouruaminen jne. Päivänselviä itsestäänselvyyksiä, jotka kuitenkin "muuttuessaan poliittisiksi", eli tullessaan kusipäisten paskanjauhajien rikollisten miniatyyriseen tietoisuuteen, muuttuvat jotenkin ....nnn..Nnnngghh.."hankaliksi" ja näin  ja niin edespäin.
Vaikeiksi, jollei miltei jopa lähes mahdottomiksi, käsittää ja näin.

Mutta kuitenkin, hauska heppu, josko vähän liian pisamainen ja punertava ja siankin näköinen lopulta. Mutta siitä voi esim Heedbäri vain tuijottaa, neuvottoman häkeltyneenä ja pöllämystyneen aivottomana, kuin manaatti peilikuvajaistaan, jotakuta oikeasti ja VAIVATTA ja luonnostaan, kuten minä, HAUSKAA !
Se ei ole lainkaan mitään näet mitä tarvii YRITTÄÄ tai "tehdä"; sitä joko ON tai EI ole. Ja sinä ET OLE. VITUN Hedbergin lihava pässinpäinen perkeleen vitun pölvästi mulkku.


KATSOKAA ^^  suomlantilaiset jäyhät kännijuntit siitä, jotakuta oikeasti valkeasta rodusta / lajista periytyvää ja hauskaa ja sellaista jolla ON ylipäätään "abstraktion TAJU" yms.

Se on hyvä jo se tuon uusinkin video, kaikessa yksinkertaisuudessaan, vaikkakin tuo vanha kämppä näyttää hienommalta kuin se uusi. Jonka siitä makkarista tuo näyttää tykkäävän vähän, kuten ilmeisesti Dumleista ja Dominoistakin, vähän liiankin kanssa.


Toisin kuin yhdenkään suomlannin lannanluojan...siis piti kirjoitaa "tubettajan", kohdalla, NAURAN tai nauRAHDAN lähes aina tämän videoille ja videoissa. Me Sivilisaatioihmiset ymmärrämme toisiamme, what kän ai sei ?

Mainitsen myös että tämä kyseinen video ^^  on jopa myös HYÖDYLLINEN sillä en ole maistanut yhtäkään noista Joulutuotteista, ne yleensä näyttääkin niin kamalilta että jätän ostamatta. Eikä täällä Futuurissa ole edes rahaakaan ...yleensä, joten.....

Yllätys on jos tuo limu todella toimii / on hyvää ! Täytyy kai arvata sitten itsekkin kokeilla.


P.s Mikä se on SE PIIRRE, mikä erottaa tuo ^^  suomlannin finuiitista HETI ?!!?!?!
Vastaus alempana.Se on tuollainen välitön välittömyys ja luonnollinen RENTOUS ja sellainen..."Ei-pingottunut-kollektivistinen-militantti-kusipää-pullistelija-vailla-aivoja" tyyppinen olemus.

Kiitti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti