keskiviikko 8. elokuuta 2018

Aktiivisesta Alistusmallista yms

https://www.aamulehti.fi/uutiset/opettaja-luuli-toimineensa-aktiivimallin-edellyttamalla-tavalla-nyt-on-2000-euron-lasku-taskussa-te-toimisto-lainsaadanto-on-ehdoton-201120511?utm_source=iltalehti.fi&utm_medium=almainternal&utm_campaign=kiintea_al_artikkeliboksi


Mikä VITTU on "kiinteä artikkeliboksi" ^^ !?!? Tahahahahaa.

No, mutta, kuitenkin.


Taas TUO vitun alistus"laki". YLLÄRI-PYLÄRI hei !!!?!?!? Hei !?!?!? Työntekijät ja "Veronmaksajat" ja muut marisijat ja maanmatoset; YLLÄTTÄVÄÄ !?!?!? Hei !?!?
Hei YLLÄTTÄVÄÄ !!!! "LAKI" nimenomaan, eikä mikään muu, käy päälle kuin yleinen syyttäjä...... ...hmmm.....

En tiä....ehkä tässä ei sitten havaita teidän tylsämielisten ja sielultaan kuolleiden toimesta TAASKAAN, kertakaikkiaan MITÄÄN, merkittävää ainakaan, kaavaa ja toistuvaa ja vakaata kuviota ?...en iä....ehkei sitten.


"Laki" = PAHUUS.Tuo kannattaisi ihan tatuoida vanhustenkin ottaan, tuo ^ artikkeli ja sen kommentit. Josko, JJJOOOOOOOOOOSKO, se sitten alkaisi painua siihen kusikupoliin ja UPOTA kommunistifinuiitteihin mitä vitun ÄNKYRÖITÄ tunnevammaisia ja kovia ja kolkkoja pikku-kusipäitä KUSIPÄITÄ kusipäitä cro-magnon elukoita he OVAT. JOOOOOSKO ?!?!?! En tiä, ehkä EI. Siltikään.
Ja kuten Maija Vilkkumaakin lauloi; "kusipää kun kuolee, jossain syntyy uus..."  ikävä kyllä.
Mainittakoon tähän väliin että olen ollut huomaavinani myös sellaisen toistuvan kaavan näissä täsmälleen tällaisissa Uutisissa ^^^^  että ne on lähinnä aina tapahtuneet JOKO "keskisuomessa" TAI jossain VITUN Jumalanhylkäämällä VITUN "Pohojammaalla". Lähes exklusiivisesti.
Kyseiset käärmeenperseet on myös suomlannin TUNKKAISIMMAT sumput tietääkseni, täynnänsä niitä aitoja Tosijuntteja. Joten ne siellä kiusaa toisiaan ja kaikkia niitä joissa on pienintäkään merkkiä siitä kyvystä millä kiivetään muiden hummerien YLI ja POIS ämpäristä. Niitä siellä vain nyitään kintuista takaisin purkinpohjalle, "kuten kuuluukin".
Niin kateellisia on alistetut kommarit ja muslimit ja neekerit.

Ja kuten ehkä hyvin ymmärrätte, ei tällaisesta pikku PASKAmaasta tule ikinä mitään. Ja nyt vielä jos tämäkin vähän korvataan jumalauta NEEKERILLÄ, niin SE. ON. SIINÄ.
Thät´s it. Geimouver.
Mutta toisaalta; saavatpahan pahaiset Venäläiset ryssänkullit ainakin taas vielä vähän lisää "elintilaa" ja yhden melko ison alueen lisää itselleen. Minkä ne kai katsovat jo muutenkin omistavansa jotenkin, jostakin muinaishistoriallisesta syystä.


Itse asiassa NEEKERISTÄ ym vastaavasta eläimestä ON kyllä yksi SELKEÄ HYÖTY ! Eli se että kun niitä on tarpeeksi; alkaa KELA yms Valtion Kontrolli olla ITSE se vastaanottava ja piesty osapuoli, jotenka liittymällä neekerten ja muiden meuhkaajien joukkoon, saa paikallisetkin finuiitit iskettyä linnanväkiä VASTAAN. TAKAISIN ! Ja oikein jumalauta KUNNOLLA. Niin että hienohelmoissa TUNTUU.
SE on kiistämätön ja absoluuttinen ja LOISTELIAS HYÖTY Maahanmuuttajista™ !!

#KiittiSIITÄ!!

Niiden avulla revitään väkivalloin, helpommin siis, kaikki kytät ym sortajanpaskat kappaleiksi, ja ne on paaaaljon paaaljon turvallisempaa haastaa kadulla SOTAAN ja taisteluun, kun on ympärillä "jengii" joka ei mieti kahta kertaa eikä kertaakaan, ennenkuin käy päälle. Tämä on HYÖTY minkä murjaanit tuo tullessaan. TÄMÄ asia ON sellainen Suuri Tilaisuus.
Se saa Mahtisaaret ja muut Vanhat Viiksekkäät ja Paksut Miehet (jotka metsästää ja on mulkkuja) MIETTIMÄÄN KAHDESTI. TÄMÄ = Aivan Mahtavaa.

Heidän "porukkaansa" minä EN KUULU, enkä ikinä halunnutkaan kuulua, mutta ne ei KYSYKKÄÄN sitä, kuten mikään rikollinen. Ne vain OLETTAA että heillä on "oikeus" tehdä jotakin ja sitten tekee sen. Ja sitten ehkä vähän naurahtaa kiinnijädessään myöhemmin.
Ja ei senkään niin väliä o, jos on fyysisesti PAINAVA ja ISO, ei MIKÄÄN elämässä niin hetkauta.
ISOT on AINA tyhmiä, minähän saatana sanoin tämänkin jo kauan sitten.


*

Mutta kuitenkin.

Se mikä näistäkin Uutisoineista, "aktiivi"alistus"mallista", on tullut HYVIN SELKEÄSTI ilmi, minulle siis jolla on silmät nähdä ja korvat kuulla ja jolla ne oikeasti TOIMII(!), niin nin se mikä on SELKEÄÄ ja TODELLA TODELLA TODELLA murheellista ja valitettavaa, on että suomalaiset on näköjään VIHOLLISIA keskenään ja IINNNNHOAA toisiaan. Suomalaiset EIVÄT siis OLE "suomalaisia". Vaan "nippu toinen toistaan inhoavia ja toisiaan vastaan taistelevia, ähiseviä pikku imbesillejä kommunistikusipäitä pelkureita, varmistelevia pikkunilviäisiä ja juoppoja kusipäitä ja kostonjanoisia lahkolaisia idiootteja ja rutiköyhiä kiukkuisia sieluttomia keskinkertaisia lahjattomuuksia jotka kuuluvat Jurakauteen eivätkä Nykymaailmaan".
Abaut suurinpiirtein TASANkin.


Tuollainen paskasakki EI TULE ikinä saamaan MITÄÄN HYVÄÄ elämässä ja aikaan. "Elämä" täällä tulee AINA ja IÄTI olemaan yhtä Helvetin vitun TUSKAA ja tympeää kiusaa ja alistusta ja kiukkuista takakireää passiivis-aggressiivista tietämätöntä riitelee kiukkuisaa ääliömäisyyttä ja tappelua.
Te olete "kovanaamoja" ja tiedottomia ääliöitä ja känniääliöitä. Ja sitten on vielä KYTÄT ffs !! HAhahaa.....oijoi...ei tuo kyllä naurata iteasiassa.

HUH HELVETTI !!!


Suuunnaton harmi. Aivan SUUUNNATON. Sanoinkuvailematon.
Mikä MENETYS ! Mikä potentian HUKKA. Mikä vitun tragedia.
Mitä TURHAA TURHAA TURHAA "draamaa".
Minä INHOAN draamaa.

HAISTAKAA VITTU SITTEN. Taaskin. Vitun ilkiöt pikkupaskat.
TAISTELLAAN sitten perkele !


Kirotaan pitkin pusikoita kännissä ja ärjytään häpeättä jne jne...sellaistahan se ON !! Olla aboriginaa...siis valkoinen Eurooppalainen Nyky / pysty -ihminen.


Kiitti !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti