lauantai 4. elokuuta 2018

MEDIA vs Q - Q vs "illuminati"

https://www.youtube.com/watch?v=e3KGT_YboSA


Koska tuosta on vaikea sanoa mitään muutakaan, sanon   W A U !


Aivan ihanaa, mahtavaa, upeaa, ja yhtä uskomatontakin kai ...tavallaan. Olen tosin kokenut ja nähnyt jne paaaaaaljon paaaljon uskomattomampia asioita kuin tuo, mutta aika vitunmoinen juttu !

Ja HEI !! HEI !?!? KUULKAA; paitsi että LEVITTÄKÄÄ TUO KAIKKIALLE mihin ikinä keksitte ja näyttäkää isovanhemmillenne, KAIKILLE tutuillenne, niin  mitä luulette, ottaako virallinen VALHEMEDIA tämän asian REHELLISEEN "uutisointiinsa"?!?! Vai vaikeneeko "kuoliaaksi" ? Eli lähinnä ottaa ITSENSÄ pelistä ulos heti kättelyssä, vitun kusipääät kurpat.


NYT ilmeisesti käydään, Q:n ja Trumpin ja kenen lie, toimesta ja avulla sen ihan OIKEAN ns "illuminatinkoiranpaska-kirppulauman kimppuun  ja ihan tasan oikeasti !!
Jumalauta jos olen sanonut tämän ennekin niin sanon taaskin; Trump on meleko huippu äijä !
PARAS mitä on ollut sittemmin niiden Perustaja Byrokraattien. Ehkä se Jefferssoni tai kuka olikin, oli vielä vähän IHMINEN ja täyspäinen jne, mutta sittemmin on menty pyllymäkeä myös Amyriikassa, kuten muuallakin.


Ja hei vasurin vitun naurettavat älykääpiöt; USKOKAA ny VITTU SENTÄÄN jo hyvähköllä säällä, että tuette Väärää Puolta.
Tuette PAHUUTTA ja Paholaista jne jne jne. Te OLETTE tyhmiä ja erehtyneet, aivan GIGANTTISEN kerran ! Ja tämä on FAKTA.
TE olette nolanneet itsenne ikuisuudeksi, ja niin TOTAALISESTI että............
....sanoja ei iteasiassa ole, joten jatkan muuhun aiheeseen.


Niin nin mahtavaa ! Huippu tyyppi tämä Q !
Ja mitä sanoo nyt mediat ja vasurit ja muut byrokraattiset elämän-anastajaperkeleet ja poliisi-sika-kytät KUN joku OIKEASTI käy pahuuden kimppuun ja tekee, TEKEE siis oikein(!), jotakin ?!?!


Ovat sellaisia vähän "vaikeita" ja rutisevat ja narisevat kuin kaikki vastenmieliset vitun liejurotat kusipäät paskaläjät kun jäävät pahuuden puoltamisestaan kiinni ja joutuvat kohdevaloon.

Ja laahaavat niitä VITUN ROTANJALKOJAAN  maaaaaaaaaahdollisimman hiiiiiiiiiiii i i i iitaaaaaaasssti, JOS vaikka pääsisivät pälkähästä(!?), hei ..jooko(?)!, ja tekevät kaiken niin vitun ÄRSYTTÄVÄSTI ja provokatiivisen saamattoman hitaasti, kuin vain "poliitikot" voivat. Ja KEHTAAVAT.
Kuin KOIRA joka vain makaa narunpäässä, vaikka sitä kirjaimellisesti VETÄÄ PERÄSSÄÄN !

Hahahahahaaaaaaaa, vitun älykääpiöt. Moukat.Miksei TUOTA ^^ VIDEOTA  näytetä vaikkapa taukoamattomalla silmukalla pitkin niitä nykyään jo suomessakin lähes kaikkialla olevilla isoilla julkisilla näytöillä !?!?!? Olisi jumalauta vähän päälle mahtavaa, kunnon teksteillä(!), ja ihan IHKA OIKEAA "uutisointia" ja "raportointia" ja ihmisille TIEDON antamista siksi että HALUAA NIIDEN TIETÄVÄN ! Kuten MINÄ.
Ja koska tarkoittaa VALAISTA ja OPETTAA ja poistaa VÄÄRÄN maailmankuvan ja siten PAHUUDEN VALLAN jne jne ja siinä samalla, MINÄ siis, REPIÄ PAHUUDEN KAPPALEIKSI TOTAALISELLA JA SILKALLA ABSOLUUTTISELLA SEKOPÄISELLÄ RAIVOLLA JA KOSTONJANOLLA JA VIHALLA. Pyhällä Tulella, tekee mieleni sanoa. Ja sanonkin itse asiassa !

HAISTAKAA KAIKKI VITTU !Minä olin AINA teitä parempi.


Te ette tiedä MITÄÄN.


Q tietää !

JOTAKIN.

JOS minua olisi kuunneltu, EIKÄ naisia ja muita Vääriä Profeettoja; TEKIN tietäisitte !
Mutta hay; NAUTTIKAA Väärästä ja vasemmasta ! En-fucking-joy it !
Vitun lahjattomuudet.


Mulkut kovanaamat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti