torstai 30. elokuuta 2018

"Lakko, Herba" ja "Roni"

Mikä näitä kolmea, sitä vitun "Miisasta", kaikkia (mm) yhdistää ?!


Se ettei kenelläkään niistä ole persoonallisuutta eikä MITÄÄN sisältöä tai mielipiteitä tai sanottavaa tai minkäänlaista viihdearvoa.

Miisaksella ehkä ihan MARGINAALINEN, koska se sentään osaa muokata hienoiksi niitä ruuanlaittovideoitaan mm, mistä tulee usein halu saada ihan oikeaa ruokaa, mutta muutoin ei se sen kummempi ole.
Enkä voi katsoa sitä sen vitun naamaa, sillä se on niin käsittämättömän värinen ! Tai kai pitäisi sanoa että "väritön".
Se on kuin jokin ruumis tai jokin osittain läpinäkyvä mustekala tjns. Aivan kammottava se sen iho. Omituinen ja läikikäs ja sellainen joka näyttää siltä kuin se repeis jos siihen vähänkin hipaisee, ja että Miisaksen täytyisi elää jossakin muovipallossa jottei siihen osu tai koske mikään tai kukaan.


+ Tuo Roni näyttää joltakin vaalealta apinalta. Katsotaan jos jaksan etsiä siihen sopivan vertausKUVAN ja tehdä selkeäksi asian, mutta ..katsotaan.
Tuo "Roni" on sellainen iso höhlä. Iso hölmö. Se on yksi NIITÄ.
Sellainen on aina ja kaikkialla. Sellainen mikä on jo  ala-asteella kuin nuori kirahvi tjns. Ja ihan yhtä puisevan platkun persoonaton.
Tosin kirahvi on sentään melko khuulin värinen jne. Roni on vain kuin jokin albiinon kekkana räikeänvärisissä hiuksissa.
Joka jostain vitun syystä KUVAA sitä (juutuubiin) kun elää ja on ja heiluu pitkin paikkoja. Ja syö puiden latvojen lehtiä ja tekee typeriä ilmeitä.

Ja Herban iho on niinikää aivan KAMALA. Aivan vitun kamala. Se näyttää, se tyyppi sinänsä siis, persereiältä.
Verratkaa vaikka !
En nyt väitä(!) että se HAISISI siltä, eli joltakin karvaiselta ja kuivalta ja karhean tunkkaiselta -paskareiältä, kuten ehkä  Lii Läskipää yms, mutta siltä se ainakin NÄYTTÄÄ.
Se on kuin jokin aknelääkemainoksen se "ennen" kuvan tyyppi. Ja se ON paha.
Sen tulisi olla rautanaamiossa tjns. Tai paperipussissa, tai junou ?...ihan vain; KUVAAMATTA tympeää elämäänsä !
Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti