lauantai 18. elokuuta 2018

Siltsun Tuomio

Onneksi on melko laimea.


Ja kaikki Suomikusipäät alisteiset ja siitä katkerat, tympeän ääliöt juntit itkee ja valittaa ja mankuu siitä pitkin kommentteja iltalehdessä ainakin.

Anteeksi mutta; mitä VITTUA se TEILLE KUULUU kilin vittuakaan, josko Jartsa "saa tuomion" tai muuta byrokraatit vs Elämä  paskaa !?!?

Ei se kuulu KENELLEKÄÄN MITÄÄN jos Jari käyttää jotain vitun huumeita; anna palaa. Ei kiinnosta vaikka olisit naapurini. Kunhan et LAULA, jatkuvasti ja liian kovaa, tai maalaa mahdollista taloasi vaaleanpunaiseksi tjns. SE haittaisi jo vähän !
Varsinkin jos se olisi kuin jokin vitun, VITUN(!), Barbi-linnake tjns.
Ja luultavasti se olisi !    Voi Kristus.

*


JOS ette olisi niin vitun homokammoisia ja olleet homoille halki vuosituhansien niin vitun epäeläimellisen JULMIA ja ilkeitä ja syntisen PAHOJA, niin hay; Jarin ei TARVITSISI käyttää "huumeita" !
Ja sitten kun hän lääkitsee itseään, RANKAISETTE te saatanan pirut SIITÄKIN ! Tajuatteko te lainkaan, MIKÄ   TEITÄ(!!)    ODOTTAA kuoleman tuollapuolen !?!?
Käsitättekö te oravan-aivot lainkaan !?!? Onko teillä minkäänsorttista aavistusta ?! Vai päättyykö, kommari-ateistini, statistini, tietoisuus kuolemaan !? Laiffi on vaan tää tässä jne.
Ja tän te tiädätte ninQ   F A K T A K S I ! Ni ! Ja jämpti ON, NÄIN.


Kiitti !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti