maanantai 27. elokuuta 2018

Maksuhäiriöt

https://www.is.fi/paakirjoitus/art-2000005804524.html^  Siinä on se PARAS kommentti koko ketjussa.

Toinen hyvä oli se että "sekoomus tuli ja pilasi kaiken".
Itse ASIASTA sen verran, ja piti muutenkin kirjoittaa, ilman tuota Pravdan ☭ juttua, että tämä tässä on taas totaalinen taidonnäyte "poliitikkojen" ja muiden luihujen joko a) moraalisesta sisällöstä / altruismista yms, tai b) heidän kyvystään käsittää ja sisäistää ja ymmärtää mitä yksinkertaisimpia syy-seuraus-suhteita ja sen sellaista.

Eli; joku VELKAANTUU, häneltä aletaan penätä ja "karhuta" sitä.....koska hänellä EI OLE RAHAA, hän ei saa sitä maksettua. Tähän asti sangen yksinkertaista ? Eikö ?
SITTEN !! Tulee se nerokas osuus ! Tai täysin Saatanallinen, riippuu miten sitä katsoo, OIKEA tapa katsoa on että "jep, täysin Saatanallinen", niin nin, sitten ne huomaa tämän ja LISÄÄVÄT köyhän kuormaan ja vieläpä aivan ylimitoitettuja määriä rahaa. He ovat kuin jutkut Raamatussa, jotka Jeesus KIROSI, he "kiskovat korkoa" ! Joka on siis ns "synti", mutta kuitenkin LAAJALTI käytössä tässä "Yhteiskunta" nimisessä vankilassa.
Ja sitten kun köyhä ei vieläkään jostain mystisestä kumman syystä maksa, lisätään hänen valkataakaansa viiiiiieeelä lisää, exponentiaalisesti. Ikäänkuin hän VOISI kyllä ihan hyvin halutessaan maksaa, muttei vaan viitti, kun pitää hynät mieluummin sukanvarressa takan yllä ja takapuolessaan ja sijoittaa hienoon takkiin kissalle tai kultaiseen paskapyttyyn yms.


Ai miin....tarviiko tätä JATKAA ?!?!?

Nämä Saatanan ÄÄLIÖT, vitun hävyttömät sosiopaatit paskaperseet vain JATKAVAT köysiinpiestyn turhaa takomista ja potkivat nurkkaanahdettua brutaalisti mahaan jne jne jne ad nauseam ja absurdum, ja sitten haastatteluissa ollaan ihan rentona ja ehkä vähän hymyilläänkin ja kerrotaan jotain siistii nääx, "politiikan" saralta, ja minkä tyyppisiä "projekteja" ja "hankkeita" ja "ohjelmia" ja mitä lie vitun suunnitelmia on käynnissä ja harkinnassa jne, ja minkä niminen ex-missi on tulossa käymään veneellään vierailulla, joka venaa siellä jossain Eteläsataman tienoilla, ja mitä lätkäpeliä lähdetään tsiigaan paikanpäälle "änäriin".
K U O L K A A !!!!!

^ SE on minun viestini teille.
En tiedä minkä tyyppisiä viestejä muilla on, varmaan jotain kohteliaampia ja laimeampia ja sellaisia jotka OLETTAVAT teillä olevan jonkinlaisen moraalisen sisällön ja ihmisen ylimalkaisen aivotoiminnan tms / yms jne, mutta minä en oleta mitään noin harhaisen ja OLETTAVAN tyhmän ylityperää aasinsontaa.
"Aasilla ratsastetaan", kuten he ihan itsekin sanovat.
Uskomatonta ja KYLMÄÄ, tunteetonta ja hävytöntä ja Perkeleellisen häikäilemätöntä ja Perus NEEKERIN tasoista toimintaa. EI aikuisen valkoisen ihmismiehen, ei laisinkaan.

Jos ette mihinkään muuhun pysty niin; LAKATKAA vittu VAATIMASTA rahattomalta aina vain LISÄÄ ja LISÄÄ ja LISÄÄ ja LISÄÄ rahaa Saatanan VITUN PERSLÄVET jukolauta !!!

VITTU että alkoi taas jo ärsyttään saatanan kusipäät ääliöt apinat.

Vittu LAKATKAA tuhoamasta ihmiselämä "politiikalla", niin kaikki sujuu täydellisesti ITSESTÄÄN ja AUTOMAATTISESTI, ja ANARKIASSA.
Mutta PUUTTUKAA asioihin ja ne SEKOAVAT ! LUOTTE KAAOKSEN !!


#KiittiSiitä!

Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti