keskiviikko 29. elokuuta 2018

NASAn kartta ja Suomi siinä

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201808282201166373_ul.shtml

Komea kartta. Ja KATSOKAA ja MUISTAKAA ja painakaa mieleenne, että SUOMI on TAASKIN siinä ihan puhdas pulmunen, TÄÄÄÄÄYYYSIN saasteeton ja siitä vapaa, mikäli osaan tulkita karttaa oikein.


Olemme siis, toistan, TÄYSIN TURVASSA ja sitäkin enemmän  SYYTTÖMIÄ  mihinkään vitun"saastuttamiseen" tai muuhun  mielisairaiden reppanaheteroiden laumapiereskelyyn ja hirnuvaan iljettävään tympeän typerään kohkaus-paniikkiin ja totaaliseen marxistiseen paskaripuliin.SILTI täällä kaikki vitun punavasemmistot ja vihersekopäät ja muut inttävät kusipäät ja taantumukselliset kivikautiset vitun vitut, VAATII oikein, että me(kin!) perkele, "tehdään jotakin" ilmeisesti "planeetan hyväksi" tai jotain muuta hölynpölyä ja jonninjoutavaa siansontaa ja kommarien VALLANHIMOISTA paskanjauhantaa.

HAISTAKAA VITTU VITTU !

Kyseiset vittupäät ikäänkuin katselee kuinka järvellä joku kailottava känniääliö idiootti on uppoamassa kun veneensä on täynnä paitsi omaa kustaan ja oksennustaan yms, vettä, ja kun se siellä äyskäröin melko kirjaimellisesti henkensä edestä, VAATII täällä mökkirannassa nämä  liikaa rahaa ja mahdollisuuksia (haitata muita) lapsena saaneet vitun VITTUPÄÄT kiusanhenget päällepäsmärit ääliökakarat kusipäät, että MEKIN äyskäröimme !
Vittu KUIVALLA MAALLA !!!?!?!?

Jumalauta teidät tulisi mennä ja heittää niska-perse-otteella laiturin päästä sinne vitun paskaläpeen itse, tietenkin, ja sitten ammuskella teitä ilmakolla tjns. Vitun läskipäät saatana.


Mutta hurraa Suomlanti !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti