keskiviikko 29. elokuuta 2018

Deiv ja Joulun Sonnat

https://www.youtube.com/watch?v=ltGxBXMDSdA


Ei kilin vittu teitä taas, jumalauta sentään.........TÄ VITTUA !??!............


Ensinnäkin, Deiv tai "Dave" siinä vain maistelee, tyylikkäällä filmillään, suomlannin joulunpaskoja joita idiootit kutsuvat "herkuiksi" vaikkei niitä syöneet siksi että ne olisivat ikinä olleet HYVIÄ alunalkaenkaan, edes ne muinasuomalaiset likaiset kaskenpolttajatyperykset jotka on on "keksineetkin", kun olivat jo paistaneet koirankin ruuakseen vitun tunkkaiset juntit, ja kokeilleet kaarnat ja hirvensonnan yms ...sonnan.

Ja toisekseen, suomalaisilla ei ole mitään muuta kommentoitavaa kuin käydä tuolla kilpaa tuohtumassa ja nyrpeästi huomauttamassa, ulkomaiselle Deiville, hänen saatanan vitun hatustaaan !!!!

Vittu SUKSIKAA VITTUUN VITUN LÄSKIPÄÄT muulinpaskat kommarit !

Meneekö siitä todella, TODELLA, ihan kuppi nurin ja piuhat katki ja nuppi sekaisin ja järjen HIVENENNE lähtee laukalle, jos ja kun jollain on jumalauta HATTU päässään ?!?!? Oikein ruokapöydässäkin !??!

Suksikaa vittuun tai takaisin Volgan mutkan metsään, Saatanan bulgaarit.
Jumalauta TUOLAISESTA noustaan "barrikaadeille" ja Vastarintaan, mutta jos joku sanoo EI muslimien maahanotolle ja raijaamiselle ja kutsuu nekrua nekruksi, olette laittamassa "kaikkea säppiin" ja "maata"  poikkeustilaan ja julistamassa Rasistinmetsästyksen™  alkaneeksi ? (Ja heittelemässä hätääntyneenä Kreikkalaisia setelitupoilla. Tai pitäisi kai sanoa että oikein "viskelemässä" !)

Perus kollektivisteja kommareita. Juuri tätä odottaisi POHJOISEMMASSA KOREASSA, EI missään missä on Sivistys ja olentoja joiden ÄO ylittää juuri ja juuri jopa kotikissan ! ÄO:n siis.


Ai hyvä luoja sentään. Sori Deiv, näiden miniatyyri-sielujen puolesta, ne on ...tuollaisia. Jäykkä ei käy lähelläkään niiden kuvailussa. RAUTAKIN on letkeämpää ja taipuvaisempaa kuin Suomlannin Jäyhä Finuiitti aivottomuus.


Kiitti.
P.s MINUA ei häiritse lakki kenenkään päässä, jos mitään se on ihan paikallaankin usein.  Toki voi olla jokin poikkeustapaus tjns, mutta yleissääntönä.
Enkä minä PUUTU MUIHIN ja heidän henkilökohtaiseen olemassaoloonsa, jollei se suoraan kohdista minuun jotakin  ikävää / "toimenpiteitä" jne, kuten "Viranomaiset" tekee uhreilleen. Saatanan paskalortot.Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti