sunnuntai 12. elokuuta 2018

iltalehden ilmastonlämpenemis-peloittelujuttu

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/201808122201116028_u0.shtml

Jaha, iltalehti rääkäisi oikein KUNNOLLA !!

Siellä on kai päästety joku "resident" kommunisti ääneen ja pelottelemaan kaikki kauhusta jäykiksi.

Ilmastoooooo............LÄÄÄMPENEE !!!
Suuooomiiii..........LÄMPENEEEEEE !!
Neeeeekereiiitäää......TULEEEE !!
Kaikkea tätääää.....ooOOOOOOOOOOnnnNNNNNN ...ja TULEEE !!
Kasvit   ...K U O L E E E E E E E E E E !!!!!
Uusia TUHOLAISIA...TUUUUUULEEEEEEEE !!!!


Jne jne ad NAUSEAM.


LOPETTAKAA ny tuo tuollainen vitun vingutus jo sitten perkeleen helvetti sentään, vitun imbesillit. Silakat ja kalanaivoiset madot ja torakat ja läskipäät ja muut kärttyisät kommarit.


Vittuako sen olisi VÄLIÄ jos TEISTÄ olisi TEKEMÄÄN se MINIMI mitä tämä tyhmä juntti"kansa" teiltä "Johtajat" ODOTTAA, eli pitämään RAJAT KIINNI tiukasti kuin jokin mikä on TODELLA TODELLA tiukka ! Soinin pipo esim tjns.

Tai oikeasti hyvien ja khuulien ja JÄRKEVIEN asioiden Määrärahat !

NE on jumalauta jos mitkä; tiukalla !!


Mutta suomelle olisi joka tapauksessa vain HYVÄ, monella tavalla, vähän lämpöisempi ilmasto, ja tuossa se ikäänkuin jo lipsautetaankin vähän huolimattomasti, eli UUSIA kasveja yms.

Kuten olen itse toivonut jo kaaaauan, eli suomessa voisi ihan ITSE viljellä PAIKALLISESTI vaikkapa banaania ja ananasta yms !!!! Vittu miten sanoinkuvailemattoman MAHTAVAA SE OLISI !!!!
Mutta koska se vaatii vähän USKOA ja VISIOTA ja ehkä niitä ...kasvihuoneita yms, niin nin...eeeeeeei sitä.....eiiiii sitä ny sitten... mieluummin just jotain neekereitä ja tällästä. Ne kumminkin nääx TUOTTAA jotakin ja on niin ihanan Suvaittavia ja lutusiakin ja niin ihanan maltillisen hyödyllisen älykkäitä ja tasokkaita ja nättei jne jne  kuuuuuulkaaaaaaa !! Aaaaiiiiii.
ETTÄ ! Kuule.


Hei ?!?!...vai ...eix näin !!!? Nääs että on tossa nurkilla ja "steissillä" ihan ihka OIKEITA NEKRUJA !! Heeeii määäääännnng !!! Eikä vain näitä paikallisia äitin ja iskän pikku hupparisontiaisia "skedeemässä", mutta siis ihan OIKEITA NEEKEREITÄ JUMALAUTA !!
Actual Fucking Niggers ffs !!!

Pari Khoisania sinne ja pari Hutua tänne ja vähän Tutseja tonne ja MambutuMombutuja Mäkkiin kälättämään IIIISON vitun perseensä kanssa, ja ächläm-wäbälä´chäbälä-hcäbälä-schählämiä vähän  koristeeksi pitkin ja poikin, ennen niin kurjan paikallista Suomlannin Maalaismaisemaa.
Puikulapäisiä määräileviä ja ylimielisiä (ilman MITÄÄN syytä tai "kredentiaali") Somppuja tuohon löntystelemään hamaassaan tai mikä vitun lakana se on, plösön ja muodottoman kokovartaloperseensä kanssa ja punkemaan väkisin tuohon "politiikkaan" mukaan  "hoitamaan Yhteisiä asioita"....
Meillä on SOTA edessämme, minä haluan jatkuvasti muistuttaa ja teroittaa tätä. Ja teitä tästä. Sillä minun kokemukseni mukaan TE ette ole mitään olentoja joiden OMAAN "järjenjuoksuun" tai MUISTIIN for that matter, on kovinkaan merkittävästi minkäänlaista alkeellisintakaan luottamista."Hei, nin, muistiksä sen mukin?"
"............0_O ..........tssh....hheeeeiii !!?....ai niii...joo.........oijoijoijoijoi hei...EMMÄ!...?..."
Just.Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti