keskiviikko 8. elokuuta 2018

Jordanista ja Typeryksistä

Olen tässä katsellut taas muutaman Jordan Petersonin haastattelun. Ja kaikkien muiden kaavojen lisäksi laitoin merkille tämän; MIKSI vitussa KAIKKI maailman idiootit ja sukupuolineutraalit koiransa / lajittomat elukkansa, yrittää kerta ja toinen toisensa jälkeen jotenkin "väijyttää" tai "ansoittaa" tuon tyypi !?!??!?
Ikäänkuin heillä olisi MITÄÄN mahdollisuutta, edes lumipallon tshäänssit aurinkoa vastaan, todella oikeasti VOITTAA ja tulla "haastattelusta"(haistattelusta) ulos näyttäen joltain enemmältä kuin totaaliselta troglodyytiltä älykääpiöltä !

Sitä voi tällaiselta tietoisuudentasolta vain äärimmäisen ärtyneenä ja turhautuneena, JOOOSKUS jopa huvittuneena, seurata ja ihmetellä kuinka typerykset "tekevät itsestään hölmön" kertakaikkiaan totaalisessa häviöputkessa, mutta SILTIKÄÄN VIISASTUMATTA puolen puupennin vertaa, YHTÄÄN, lainkaan. Se on jumalauta KÄSITTÄMÄTÖNTÄ !!
Kuten...asiat ...esineet ..oliot, maailma ja sen sisältö ja tapahtumat, materia ja ajatukset ja KAIKKI, idiooteille.
Kuten niille jotka Jordaanin yrittää aina saattaa jotenkin nurkkaan ja piestä köysissä henkihieveriin.
Yleensä sen ei tarvi kuin sanoa hyvin hyvin RAUHALLISESTI muutamia sanoja, ja ne hölisevät pölvästit moukat ja aggressiiviset älykääpiöt, jotka tiätää shittii koska on tsiigannut haliwuudleffoi ja näi! jou!,  joutuu turvautumaan JOHONKIN, yhteen tai toiseen, kikkaan ja väistöliikkeeseen, ehkä jopa mainoskatkoon tjns, päästäkseen ITSE rimpuilemaan sieltä nurkasta, jossa ovat puristuneena kuin hammastahnatuubi katujyrän alla.


HAHA A HAHHHA ja lol. Vitun idiootit !


Siellä ne on ITSE henkihieverissä ja tikahtuvat hetkenä minä hyvänsä. Jordanin ei tarvi muuta kuin PUHUA herran tähden, vääntääkseen nämä ääliöt idiootit mutkalle kuin tiskirätin. HA AHAHAHAHAA HAHAAAAAAAA.

Jotenkin minä pystyn myös vaivatta ja HELPOSTI kuvittelemaan JVG:n "Galiksen" yhdeksi tuollaiseksi VITUN "feministiksi" tai joksikin muuksi turpaansa aukovaksi ääliöksi, joka ei vain kertakaikkiaan SUOSTU USKOMAAN että on VÄÄRÄSSÄ ja IDIOOTTI, vaan inttää ja inttää ja inttää ja inttää ja jatkuvasti etsii syytä ja vikaa siitä joka ymmärtää ja hyväksyy, toisin kuin kyseisenlainen pölvästi ITSE.

TÄMÄ on "vasemmiston" ärtyisyyden LÄHDE. Turhautuminen älykääpiön asemaan ja elämään ja olemukseen.
Kohdelkaa heitä SEN mukaan ja perusteella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti