torstai 2. elokuuta 2018

Lentokoneessa Pönöttävä Vasuri

https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000005776446.html?utm_campaign=tf-HS&utm_term=1&utm_source=tf-other&share=6f8e014accb10f938953eb64dcd6c0e5


https://www.is.fi/politiikka/art-2000005776842.html


https://www.is.fi/politiikka/art-2000005776624.html
Ihan ensin on todettava että on hyvin vaikea päättää KUKA noista kaikista vitun paviaaneista älykääpiöistä ^ mitä noissa jutuissa näkyy, on kaikkein rumin ja etovimman näköinen iljettävä vitun ällötys.
Muttei tuo "Vihreiden Puheenjohtaja" kyllä kovin kaukana ole siitä arvonimestä. Rumin Ällöttävä Iljetys.Ja itse jutusta.
- Eli siis joku typerä toljottava vasemmistopölvästi on mennyt kiukuttelemaan ja tekemään känkkäränkkä-protestin melodramaattisella tavalla, ja NAURETTAVALLA(!!hahahahahhaaa!!), pönöttämällä lentsikassa ....koska.. ?... Jep ! Arvasit / luit oikein, koska joku vitun murjaani tai nekru tjns yhdentekevä eläin, oltiin palauttamassa viidakkoon tai hiekalle.
Kuin vapauttaisi kuutin mereen tai kilpikonnan johonkin vitun liejuun, tai Sami Hedbergin.

Sitä pitää VASTUSTAA ?!?!?!?


Thah ahaha haHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ai Kristus vitun vittu näitä imbesillejä typeryksiä. Vitun tunkkaisia ja nyt vielä tämän Helvetillisen lämmön vielä TYHMEMMÄKSI tekemiä ääliöitä.


Jos MINÄ olisin koneessa ja saisin tietää että siellä on jossain perällä joku vitun palautettava muuli ?..... tuijottaisin edelleen vain ikkunasta maisemia ja venaisin että se kärry saapuu kohdalleni ja tarjoaa jotakin hiukopalaa tai juotavaa tjns.
Saattaisin myös kuunnella musiikkia tjns. En tiä.


Ei tulisi kirjaimellisesti mieleenkään, seistä siinä kuin tikku sonnassa, ja vaatia jumalauta että kyseistä vitun mutiaista, mahdollista terroristia tms, ei palautettaisikaan himaansa vaan että se sais jäädä hilluun ninQ tänne ja näi.
Ei vain käväisisi mielessänikään.
Mutten olekkaan mikään vitun "Vihreiden lain ja muun ilkeän kiusan parissa työskentelevä idioottimainen pikkumulkero" tmv.HAISTAKAA VITTU !!!
Ja hay: vittu te olette NAURETTAVIA !! Mutta koska te ette joko VÄLITÄ siitä tai sitten todella aidosti ihan oikeasti YMMÄRRÄ sitä.........................niin ...no, en tiä, ehkä se jotenkin laimenee ja LÄHES neutralisoituu.
HÄPEÄ siis.
Jos joku ei osaa hävetä, häpeää hänelle EI OLE OLEMASSA.

Mitä siihen voi sanoa ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti