tiistai 14. elokuuta 2018

Muutama MaMuMoKu Uutinen...EEEEEEMMÄtiä....ehkä noi ny vaan NÄYTTÄÄ ^^^  vähän joltain "puikulapäisiltä nekrunkekkanoilta käkkäräpäiltä ja Hottentoteilta".... Ihan Perus Suomalaisiahan ne !
Ja eiks toi o jumalauta ihan ite Halla-Aho tossa eessä  ^^^ etummaisena ja erkaantuneena ^  ?!?!


Kiitti.
En tiä.... maaaahdotonhan tätä ^ on mennä VARMAKSI sanomaan, ja Yksittäis Keissihän toi on, mutta että....meinaan melkein sanoa että uumoilisin tuon hepun ^ näyttävän lähes, ihan oikealta, letkeältä, vetelän kumimaiselta,.....mmmm...... junou.... neekeriltä.
En tiä...ehkä se on joku naapurin "Pena" vain, vähän oudon muotoisena juuri tuona päivänä ja räkäkännissä, juntti kun on(!!! thahahahaa!!), mutta EEEEEHKÄ, ihan vain eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeehhkä se ON kuin ONKIN, ja ONKIN kyllä(!), ehkä siis, ihan tavallinen Perus Neekeri.


Kiitti !

...."Yhtä hyvin toi ^ olis voinu olla suomessa ja suomalaiset sikaniska-leijonakoru-junttiheteromiehet! Ni ! Vitunnnn......RAAAAASISTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII™ !!!"Niin o juu. Näin o.


Ihan Perus Kamaahan toi on. Ei tässä mitään.
Otetaan ihan iisisti vaan, ja syytellään ja sätitään toinen toisiamme.
Intialaiset ...ne on ihan khuul. Ja Maailman Rasistisin Kansa, ihan Virallisestikkin ! Tosin kyllä jutkut ja vasurit vetää ihan täydllisesti vertoja ! Enidei !
* * * BONUS JUTTU ! * * *

Ei o nin, hynää teihin yms joutavuuksiin ja Oikeiston Luxukseen, kun antavat kaikki vitun rahat Kreikkaan ja neekereille ja maahan väkisin ja luvatta änkeville "Maahanmuuttajille™".
Tälläin Hyvät vaan toimii, ette te vaan tajuu ja näin !Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti