perjantai 10. elokuuta 2018

Koirat ja Kepardi

https://www.youtube.com/watch?v=NQ8c5gTKO6Y


koirat ja kepardiVielä jotain positiivista ja huvittavaa ja opettavaista tähän "illan" päätteeksi, jos sopii ?.
Kiitti.Melko uskomaton "tutkielma" tuo video, eläinten käytöksestä.

Se mitä MINÄ näin on....

- Miten helvetissä joku vitun BULLDOGGI tms, joka on oletettavasti elänyt koko ikänsä ihmisten kanssa, ihmiskodissa jne, eikä nähnyt luonnossa ikinä mitään kepardia tai leijonaa tai muutakaan sellaista, voi tunnistaa sen HETI, joksikin hengenvaaralliseksi ja tappavaksi ja viholliseksi ja saalistavaksi !?   Kertooko tuo kissan VÄRI sen jotenkin HETI, että "olen tappavan vaarallinen" tjns ?

- Ja on yhtä päivänselvää kuin ällistyttävääkin sinänsä, että kyllä; koira kutsuu ihan ilmiselvästi tuon toisen dogin "hätiin" tuossa, ja mikä vielä äimistyttävämpää, on että se näyttää tuossa kun "hierovat otsiaan vastakkain" tjns, kertovan tuolle siskolleen täsmälleen mikä on homman nimi ja mikä "hänet" peloitti !!!
Ja siskonsa todellakin menee täsmälleen SITÄ mitä "raportoitiin", tuijottamaan telkan ääreen. Ja sitten "on ninQ et.." mitä helvettiä....tuota vitun LINTUAKO tuo tarkoitti ?!...helvettiäkö se nyt SITÄ pelästyi ?..hei ?..mitä tämä nyt o..... FAK !No. Mutta.
Nyt täytyy mennä, lähden kierrokselleni pitkin alusta hortoilemaan. Kuulemma Data on kaatanut (taas!) jonkun mukin tai maljakon ja astunut kissansa päälle, ja Worf lienee (taas!) potkinut joitakin ovia ja seiniäkin paikaltaan. Ja...no mitä täällä EI tapahtuisi pitkin yötä ja päivää.


~ Kapteeni. Komentosillalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti