sunnuntai 26. elokuuta 2018

Yrjöperskeles linkki jne

http://yrjoperskeles.blogspot.com/2018/08/sisaanheittotuote.html


Meinasin lähes kommentoida tuota ihan tuonne ! Blogiin !
Mutten kommentoi, vaan puhun täällä itsekseni.


Niin nin; tuo ja muu tuon -lainen, on hyvin SELKEÄ viesti ja SYY miksi ei kannta, ja ETTÄ ei kannata, yrittääkään  "rakentaa tätä maata". Ei minkään vertaa.
Suomi ei tule koskaan (enää) toimimaan.  Tuo kyltymätön ja hävytön muulinpaskalauma, Luciferin lapset / "Valtio", on HOKSANNUT jo liikaa, sekalaisia MAHDOLLISUUKSIA.

Ja KUN "rikollinen" / paha,  jolla on siis "tietynlaiset" fyysiset AIVOT yms, hoksaa jotakin, eritoten jos sen kannattavuus prosentti ylittää(!) SADAN, niin......siltä tieltä ei ole mitään muuta paluuta kuin fyysinen kuolema.

Teidän on, Suomlannin Finuiittikansa, "tuotettava heille KUOLEMA". TÄMÄ vapauttaa teidät.

MUUTOIN; gangsterit JATKAVAT "rulaamista" ja  PAHENTAVAT sitä ja sen KAIKKIA piirteitä ja USKOVAT ja LUULEVAT ja KOKEVAT olevansa vain oikeassa ja oikeutettuja ja ...mitä lie ja sen sellaista.

Minähän olen sanonut tätä niin kauan kuin olen "Blogannut", mistä lie Tähtipäivästä lähtien; VAIN KUOLEMA iskee "byrokraattiin" MITÄÄN nöyryyttä ja oikeaa hierarkian kunnioitusta (eli siis tarkoitan OIKEAN, hierarkiAN, kunnioitusta) ja saa sen olemaan tai ne eloonjääneet, ainakin tietyn lyhyen ajan, hieman "inhimillisempiä". Tai ainakin pahuudessaan ja juonikkuudessaan vähän harkitsevaisempia.

Kuten leijona tms, karhu tai jokin, JOS sen SÄIKYTTÄÄ oikein KUNNOLLA, se todella MENEE pois, lähtee siitä fyysisesti "haneen". Mutta jos se on tarpeeksi AHNE tai mielenvikainen tjns, tai ehkä "demoonisesti riivattu", se PALAA TAKAISIN. Ja yrittää tappaa sinut.

Jos ei mistään muusta syystä, niin "siksi".

Siksi että se on sen luonne, ja YDINOLEMUS.

Tässä kaikki.

Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti