keskiviikko 8. elokuuta 2018

Q:sta taas (video)

https://www.youtube.com/watch?v=p2UFBarUuVU

Loistavaa !

Trump ym yrittää siis kaataa koko vitun CIAn !! Ai miin; TÄSTÄ SE EI ENÄÄ PARANE !!
Taivas on laskeutumassa siis maan päälle ! Ja katsokaa kun vasemmiston älykääpiöt ryntää paikalle, neljällä nyrkillään laukaten, ja räyhää suu vaahdossa MEDIAN PUOLESTA, totuutta ja vapautta vastaan.

Ne on niin kitukasvuisia tietoisuudeltaan ja niin TOTAALISIA MOUKKIA ja lapsellisia kusipäitä ääliöitä, että  tämä on kuoleman varmaa.


Jos jostain voi sanoa TÄYSIN varmasti kuoleman lisäksi, niin se on juuri tyhmien VARMUUDESTA.  Typerältä puuttuu käsitys OMASTA EREHTYVÄISYYDESTÄÄN yms, ja siis tyhmän ONGELMA on se että......mmm...se on TYHMÄ !
Alkujaankin. Ja SE että tyhmä ei suostu, vitun jäykkäniskainen imbesilli, USKOMAAN että hän ON, totisesti, tyhmä.
TÄMÄ on se "vasemmiston ongelma".

Mutta kuitenkin.
Jumalauta mikä äijä Trump onkaan, jos tämä ^  on  näin !!
SE tulee kuvata totta kai, Ameriikan rahaan, eikä niitä VITUN vapaarunkkarin kuvatuksia mulkeroita, ja sille tehtäköön IIISO patsaskin, vapaudenpatsaan tapainen, mutta komeammalla frisyyrillä kuin tuo todellinen.


Ja mitä tulee kaikkiin noihin "väitteisiin" mitä tuossa yhdessä vaiheessa listattiin, minä haluan MUISTUTTAA jokaista joka tämän lukee että; MINÄ SANOIN jo kauan sitten, ja olen sanonut sen usein, että olen abaut 99-100 prosenttisen varma että sen yhden amerikan presidentin, tiedätte kyllä kenet, ampui ja murhasi nimenomaan Bushit !!! Joko isä tai poika, ehkä molemmat. Kai se "poikakin" oli jo elossa silloin.
En "luule että heillä ´oli jotain tekemistä sen kanssa´"  - luulen ja SANON, että NE AMPUI SEN.
Ja olen tuntenut näin jo sangen kauan. Ja yleensä "tunnen" OIKEIN. Sangen harvoin erehdyn.
Eikä tule kyllä mitään tiettyä mieleen missä olisin sinänsä erehtynyt tähän mennessä....
...siis...ehken vain muista, mutta ...ei kyllä tule mieleeni.

*

Komsiikomsaa - on tämä Q-juttu PARAS "Uutinen" ehkä elämäni aikana, tähän mennessä. Kuin kuulisi että "huomenna lopetetaan ´lainvalvonta´ja kytät ja poliitikot laitetaan loppuiäkseen häkkiin, kuin vesikauhuiset räyhäävät (ehkä vasemmisto)elukat"  tai kuin kuulisi Amerikkalaisena silloin 1700-luvulla että "...emmätiä...me taidetaan AMPUA nuo vitun britit ja heittää JUUTALAISTEN ASE eli ´laki´ paskamereen" tjms.
Aivan siis elähdyttävän MAHTAVAA, ja ilahduttavan VIRVOITTAVAA.
Miniatyyrinen toivonkipinä. Sikäli kun vielä jostain jotain välittää.

Mutta kommarit ja "vasemmisto"n juoponkakarat TÄYTYY puhdistaa pois, kuin paska kadusta painepesurilla. Muutoin bakteeri ja basilli ja itse TAUTI vain SÄILYY keskuudessamme ja mutatoituu ja kerää ÄRTYNEENÄ (omasta pahuudestaan!!!!) lisää katkeraa voimaa ja VIHAA yms Perus Vasemmistolaisuutta.

TIETÄKÄÄ TÄMÄ nyt sitten jo saatana sentään ! Vitun tylsämieliset idiootit.
Vitun dementoituneet paskahousut moukat.


Kiitti.


P.s Pähkinänkansissa; "illuminati" on lähtemässä tukasta repimällä ja niska-perse-otteella sianpaskaan teloitettavaksi.  Vähemmästäkin lentäisi mahdollinen hattu päästä, mutta NYT jumalauta ei ole riemulla tämän suhteen rajaa jos näin on ja käy ja tämä toteutuu.

Saatte muuten nähdä niin venähtäneitä vasurien naamoja että luulisitte että josain on aivan äimistyttävän hyvässä ALEssa jotain muovailumassaa tai naamallelaitettavaa maskeerausvahaa tjns. Kuumana Heinäkuun päivänä siis.

Ny lähtee kommarit Helvettiin !!! (Takasin siis).Halle-vitun-lujaaaaaaaaaaaaaaaaah !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti