lauantai 25. elokuuta 2018

Halla-Aho vain VÄITTÄÄ nääs !!...

>  https://www.iltalehti.fi/politiikka/201808252201160334_pi.shtml


Ihan ensinnäkin, jep, nuo OPN aivan totaalisia KAUHUKUVIA !

Ja sitten asiaan.


Vittu että minä sitten IIIIINHOAN tuota vitun nyrpeän kusipäistä junttihetero-molopää-kommarivasurimääräilijä-lehdistön  metodia ja tapaa ja taipumusta, esittää mitä itsestäänselvimmätkin TOTUUDET ja triviaalit päivänselvyydet jonakin vitun "VÄITTEINÄ" yms !!!

Vittu se ole mikään VÄITE sanoa että "vesi on märkää" tai "nekru tyhmä" ja "muslimi taantumuksellinen Jurakautinen tappaja" jne jne, opetelkaa sana "fakta" mieluummin, vitun hiekkalaatikon Rambot, kuin tuo vitun läskipäinen jankutust jostakin vitun "väitteistä".


"Halla-aho väittää, että kokoomuksen ja keskustan ilmeisenä tavoitteena on luoda Suomeen halpatyöreservi polkemaan palkkoja suorittavan työn alueella. Koska halpatyöläiset eivät elä saamallaan palkalla, osa heidän elatuksestaan on ulkoistettu veronmaksajille tulonsiirtojen muodossa."

Tuossa ^ ei ole MITÄÄN "väitettä", tuo on hyvin yksinkertaisesti "asian laita". Totuus asiasta.


VÄITE olisi esim "kissat käyttävät salaa viittaa, öisin, kun kukaan ei näe" tai että "Pipilällä on taikavoimia" tai että "neekeri on ihan yhtä hyvä ja älykäs ja kelvollinen kuin valkoinen ihminenkin! Nii just hei! Ja ihan yhtä sivistykseen ja muuhun sellaiseen, pystyvä ja kykenevä!" ....kaiketi niinikää "salaa ja öisin".
NUO ovat VÄITTEITÄ ja ihan täyttä ja totaalista puuta-heinää. Kuten OOOOOOIKEIN HYVIN vitun näsäviisaat vitun vitut TIEDÄTTEKIN.


Halla-Aho latelee kuten yleensä aina, yksinkertaisia selvyyksiä, mistä NKYÄÄN kusipäät sitten vain nostaa metakan, koska ovat kusipäitä ja haluavat että inhoamansa henkilöt joutuvat kaikin tavoin MAKSAMAAN siitä että maailma on maailma.


Siinä kaikki.Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti