keskiviikko 8. elokuuta 2018

Syytäjändemoni vs Siltsu

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/201808082201122999_u0.shtml

Syyttäjä vaatii Jari Sillanpäälle vankeutta huumerikoksesta


MINÄ VAADIN Syyttäjälle niinikää, vankeutta. Siitä että  toimii ns "syyttäjänä" ja on epäeläimellinen, saati sitten inhimillinen, Paholaisen pikku (virkaintoinen) typerä kollektivistin komentelija-persereikä. Ja paskapää. Ja holhoava niskaanhengittävä mulkku.
Muun muassa näistä syistä.Eniwei. Joku kusipää joka ei ole luultavasti ikinä ennen tavannut koko Sillanpäätä tai ollut sen kanssa muissakaan tekemisissä, LUULEE vitun harhainen mielipuoli, että "hänellä" tai SILLÄ, on joku vitun OIKEUS  VAATIA sitä että Sillanpää suljettaisiin johonkin Valtion omistamaan ja ehdottomasti liian pieneen, fyysiseen tilaan. Lukkojen taa. Koska ei miellytä byrokraatteja.

TÄSMÄLLEEN kuten "lempiblogailijani" asian muotoili niin ihanan täydellisesti; jos suututat byrokraatin, hän lukitsee sinut rakennuksen sisään (vankila), jos suututat bisnesmiehen (tai "kapitalistin") - hän lukitsee sinut rakennuksen ULKOpuolelle; ja SILTI ihmiset valitsevat byrokraatin bisnesmiehen sijaan.

HAHahaaa, täsmälleen noin. LOISTELIAS loistelias tapa kuvata asia. Tai ei se ole mikään "tapa kuvata asia" vaan se on sitä kun osaa käyttää sanoja korrektin tarkasti, ja oikein, ja täsmällisesti, kuvaamaan vallitsevaa todellisuutta.

Tosiasia ON että tuo jengi, tuo poliisi-vääryyslaitos-byrokraatit-kela-valtio KAIKKI nuo, on Järjestäytynyttä Rikollisuutta, jotka ovat vain YKSINKERTAISESTI asettuneet "hallitsemaan" KAIKKI MUITA IHMISIÄ. PISTE.
Asiassa EI OLE MITÄN MUUTA PUOLTA.  Ne on itse liian sieluttomia ja LAISKOJA ja de facto TYÖHALUTTOMIA, tekemään itse mitään, joten ne on ottautuneet vain komentelemaan niitä jotka tuppaa olemaan AKTIIVISA. Tällaista luonnossa / ELÄINmaailmassa vain ON !!!!!
Ei leijonakaan, joka onkin sopivasti kyttäin symbooli, ITSE tee kilin vittuakaan esim kasvata omaa ruokaansa, vaan TAPPAA ja  MURHAA ja VAINOAA ja piirittää, raukkamaisesti LAUMASSA, eli siis ihan TÄSMÄLLEEN kuten Poliisi-paskareikäsikakyttä, saaliseläimiä. Jotka ITSE vain...junou.. "hengailevat" jossakin, yleensä ruokailemassa. Ja ne ei syö toisia OLENTOJA vaan Maan Rehua yms ruokaa.

Leijona ja poliisi on molemmat SAALISTAVIA eläimiä ja elämänmuotoja, ei niitä tule milläänlailla eikä tavalla SÄÄLIÄ tai jumalauta vittu vielä MYÖTÄTUNTEA !!! Sellainen älykääpiö täytyisi piestä kärpäslätkällä kuoliaaksi joka SÄÄLII ja myötätuntee poliisia / kyttää.
Kytät tulisi KAIKKI TEURASTAA tai sulkea linnaan ITSE.  Vasta SE olisi ihan ihka aitoa ja oikeaa OIKEUTTA.
Metsästää metsästäjää.

Ai luoja miten ilahduttava on jo pelkkä ajatuskin ! "Die kreatur muss sterbeeeeen!"Valitettavasti ns Tavallisten Ihmisten järki on sammunut ja tukahtunut ja sumentunut LOPULLISESTI jo lapuudessa, ja heidän päätään täyttää harhat ja valhe ja Luciferin maailmankuva, eikä heitä juuri voi enää siltä pelastaa. Joten he mieluummin ALISTUVAT, kuin _slamilaiset pässinpäät ja nussijat, sen sijaan että...m...m....junou, että esim EIVÄT. Alistuisi ?...tai näin. Jotain tällaista.

Mutta kun on aivoiltaan sumennettu eli "aivopesty" niin sitä sitten vain ON. Ei sille oikein voi enää tietyn iän jälkeen mitään. Ei edes minun tasoiseni MEGAopettaja. Ja typerät on myös liian jäykkäniskaisen härkäpäisiä typeriä muuleja suostuakseen opetettavaksi ja taipuakseen ja MYÖNTÄÄKSEEN    KOKO ELÄMÄNSÄ AJAN kestänyttä VIRHETTÄ ja humpuuki maailmankuvaa yms. On PAAAAAALJON paaaaljon paaaaljon, ai miin jumalauta paaaaaaaaljon, helpompi ja VAIVATTOMAMPI ja älyllisesti laiskalle miellyttävämpi, vain kutsua MINUA "hulluksi" ja sanoa että "siinä heittää kaverilla ISOpyörä" - kuin vaivautua NÄKEMÄÄN mitään ja päättelemään ITSE ja ajattelemaan OPPPIMAAN jne jne jne. Ja MIKÄ vittu ON "isopyörä" !?!?!?!?!?
Toisekseen; minä EN OLE sinun mikään vitun "kaverisi" vitun siilitukkainen typerä ruma junttivilli finuiittikommunisti. PAINU VITTUUN ja KUOLE !
Saatanan alivertainen älykääpiö tukahduttaja-alistuja-alistaja paskarotta.

Vain neekerit ja kommunistit eli "Demonit", kutsuu toisiaan joksikin vitun "veljiksi" ja "kavereiksi" ja tietenkin "tovereiksi". EI valkoiset ja ihmiset, ja miehet. Paitsi ehkä josain erikoisissa ja harvinaisissa tilanteissa ja tapauksissa ja mielentiloissa ja ehkä leikkinä tjms.


Eniwei; taluttakaas sitten se "Syyttäjän" pikku paskapää Mimosa sieltä sinne linnaan mätänemään, ja sassiin !Kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti