keskiviikko 29. elokuuta 2018

Nuubia (ja sen pyramiidit jne)

https://www.youtube.com/watch?v=KPsFBAT8ggw

Kuten NÄETTE, ne jotka ei halua siis erikseen leikkiä tyhmää ja elää valheessa ja ylentää IDEOLOGIAA eli siis VALHETTA, toden ylle, niin nin kuten näette; on nekrut pelkkiä pomppivia idiootteja.


HAH AHAHAhaha....ai vittu, kattokaa nyt niitä saatana sentään, Kristus perkele !!!!!!! Siinä ne yksinkertaiset imbesillit eläimet vain POMPPII. SE on se mitä neekeri TEKEE, se pomppii !! Ja näitä pomppijoita tuodaan maahan koska.......entiä Sekoomuksen ja kommarien mielestä se on jotenkin ihan "fain" ja jopa hyödyllistä, nuo osaa monenlaista (pomppimista) jne jne jne.

Tulin aatelleeksi että katsokaa: kun ne (eritoten ne lajinsa naaraat) pomppii, ja pitää sellaista kimeää vikinää kuin jokin vitun rotta tai saukko tjns, että ne  näyttää ihan tasan täsmälleen samalta kuin meidän (valkoisten) KEHARIT.

TÄSMÄLLEEN !  Sellainen vähän "onnellinen", yksinkertainen ja iloinen - aivottoman imbesillin idiootti virne naamallaan, kuin nuo katutasolla vastaantulevat sekalaiset "Palvelutalon Väet" rumissa tyhmissä 90-luvun LASTENvaatteissaan.
Neekeri on juuri tasan yhtä tyhmä ja yksinkertainen ja aivoton typerä Perkeleen vitun typerä törttö. Ja te tiedättekin tämän kyllä, mitä sitä nyt jauhaa. Mutta ovatpahan koomisia ! Thahahaha hahahaaaaaaaaaaaaa...aijai, no assosioikaa itsenne niihin ihan Rauhassa™  jos haluatte, minä myötähäpeän molempien puolesta.


Mutta video on ihan jees, ja ihanan lyhyt ja sisältää ihanan ihanan kauniin ja ihanan Hakaristin !Tsiigatkaa !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti