maanantai 6. elokuuta 2018

Linkki Yrjöön taas

http://yrjoperskeles.blogspot.com/2018/08/susi-lampaan-vaatteissa.html


HiiHaa Hessu, MINÄ keksin tuon nimen, tässä ja nyt. Niin nin, SE vitun rutikuiva pölkkypäinen idiootti on mennyt sanomaan sen mihin JOKAINEN "poliitikko" päätyy yhtä vääjäämättä kuin ihminen kuolemaan ja muslimi murhaamaan ja kissa mankumaan ja lapsi itkemään jne eli se on vaatimassa "sääntelyä". HAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAA.
Ai Kristus vittu. Säälittävää. Ärsyttävää. Ahdistavaa. Ja oikein oksettavaa.

Muttei mielikuvitukseton ja täysin epä-itsetietoinen vitun jurnuttava kusipää mitään muutakaan "keksi".
Joten ne "keksii" AINA sen saman...."...HEEEII!!! meidän täytyy Säännellä tota!!"

Se on sama kuin minä sanoisin että minun täytyy "säännöstellä" Virolaisten elintilaa, hyökkäämällä Tartoon ja Tallinnaan ja valtaamalla ne, ja aitaamalla kaikki muut osa-alueet mahdollisimman pieniksi ja ahtaiksi karsinoiksi. Kuin HiiHaan aliapinan aivojen osa-alueet ja kusiset vitun lohkot.

Vitun tympeä ärsyttävä Perkeleestä siinnyt vitun Saatanan munapää muuli !


Sami VITUN Hedbergkin luultavasti mielellään "sääntelisi" itseään parempien ja hauskempien koomikoiden ilmaisunvapautta ja suuvärkin toimintaa yms.

Tuollaisia TODELLISET LUUSERIT ja lahjattomat keskinkertaiset pikku kiusankappaleet OVAT; ne haluaa härnätä ja ahdistella ja estellä ja hidastaa ja kampittaa muita, koska TIETÄVÄT vallan vitun hyvin olevansa ITSE ihan vitun oksettavia ja totaalisia mitättömyyksiä ja noubadeja ja vailla mitään siedettävää ja hyvää puolta.
He on PELKKÄÄ paskaa. Ärsyttäviä ja ylimielisiä, fyysisesti etovan vastenmielisiä ja groteskin rumia, ja tyhjäpäisen sieluttomia ja sydämettömän ärsyttävän typerän kusipäisen pahoja.


Tässä kaikki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti