torstai 9. elokuuta 2018

Valtio ON Se Ongelma

https://www.youtube.com/watch?v=Gcd0Pxpgo6w
Tuo ^ vanha kalju äijäkäppänä on käsittänyt vanhuudessaan sen minkä tiesin jo ennen syntymääni; "poliitikot" ja "valtiot" yms on demonisia gangstereita ja turhia ja ylenpalttisia idiootteja. Muttei se auta että sen toteaa, Tavalliset Ihmiset on kuin täi tervassa jumissa Maailmankuvassaan.

Tuo ensimmäinen kommenttikin on oikein hyvä. ^EI OLE MITÄN "moraalista oikeutta hallita ja velvollisuutta totella". TÄMÄ on periaatteessa koko Blogini YDINSANOMA kaiketi. Yksi niistä.
Tätä olen koko ikäni yrittänyt iskostaa etihin jotka on kieroonkasvatettu, mutta sangen heikoin tuloksin. "Herrojenpelko" yms naurettava roska, on teissä liian sitkeässä. Ja te petätte MINUT kolmasti ennenkuin edes MIETITTE KERRAN pettää Luciferin ja demoninsa.

Thus; HAISTAKAA VITTU ja kuolkaa ! Vitun älykääpiöt.P.s KAIKKI se ON teatteria. Minähän saatana sanoin ja sanon.....emmätiä..ehkei ne vain kuule tai välitä tjns....en tiä... miksei tämä planeetta ikinä muutu ?...täällä lie käynnissä jokin Voima mistä en ole tietoinen tjns.... entiä..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti