keskiviikko 29. elokuuta 2018

(Sargon Of Akkad) ja Ruotsin Dystopia

https://www.youtube.com/watch?v=EZh4xq4A3XU
Minä TODELLA(!) toivon että näytätte näitä videoita ja selitätte niiden sisällön; Vanhemmille Sukupolville !! Sillä NE ja sekopäät AINOASTAAN, VOI olla niitä jotka "äänestää" näitä käpyaivoisia kiukkuisia vitun vittuja VALTAAN, vuosi toisensa jälkeen, no matter what !!!!


NÄYTTÄKÄÄ niille !! NÄYTTÄKÄÄ ja SELITTÄKÄÄ !! 
Omat vastineeni, mitä elossa vielä on, on kyllä ihan selväpäisiä ja oikealla puolen asiaa ja kutsuu neekeriä neekeriksi jne, mutta hay  onhan ne sukua minulle ! Joten ne on pakostakin keskivertoidioottia älykkäämpää väkeä.
Mutta itse tuosta videosta, joka kannattaa ehdottomasti katsoa  ......wau, mitä tuosta enää sanoa. Tämä meni nyt nin vitun uskomattomaksi jo tältä(kin) osin tämä elämä ja maailma, etten tiedä mitä sanoa. Ja jos MINÄ en tiedä mitä sanoa, se on TODELLA pöllämystyttävä ja kamala tilanne.

NAISET ja niiden vitun VALTA(!) on  SE SYY, se on 1 ihan päivänselvä asia, ja toinen on KIUKKUISTEN kommarien kiukkuinen ja kälyinen ja kapinen ja mitätön ja säälittävän lapsellinen  känkkäränkkä-kapina  Länsi-Sivilisaatiota vastaan. Nämä on ne ensi-sijaiset syyt.

En tiedä sitten.... ehkä ne ihan OIKEASTI todella luulee että on mahdollinen ja olemassa, jokin Utopia missä nekrutkin on vain ihmisiä ja Suomi "kuuluu kaikille" (jumalauta että ärsyttää ja raatelee sydäntä edes KIRJOITTAA tuo lause, vain esimerkkilauseenakin!!!!) ....JUKOLAUTA SAATANA SENTÄÄN... mutta... yritän nyt keskittyä raivoltani..
...Niiiiiiiiin nin siis,  ehkä nuo koiranpaskaläjät TYPERINE  keharilapsen vammais-unelmineen TODELLA luulee kaiken sen olevan MAHDOLLISTA saati sitten TODELLISTA mistä ne vain vieläkin ja edelleenkin hourii ja jankuttaa ja mitä ne märehtii day in day out.

Mutta kuten joku Norjalainen tuolla kommenteissa loistavasti asian sanoi, Ruotsia kun katselee Norjalaisena, se on kuin tsiigailisi sairaalasänkyyn kuolevaa hourailevaa veljeään. Tismalleen näin, paitsi etten koe hurreja mitenkään erityisen veljellisiksi vaan ylimielisiksi mulkuiksi, mutta muutoin.
Hourii, sitä ne tekee kyllä. Ihan kuten meidänkin puolella lätäkköä kaikki nämä Helsinkiläiset, jos TOSI nätisti sanotaan !! Ai miin, siis, TOSI nätisti !! :)  oikein hymyn kera.H A R M I.


Tosin ^ tuo on laimea ja alakanttiin menevä haalea sana tälle tunteelle.  Mikä hukattu ja TUHOTTU    POTENTIA !!
Mutta älkää sikäli surko tai raivostuko, tämä KAIKKI on TAHALLISTA, ja luoja NÄKEE tämän KYLLÄ, se todella ON "Kaikennäkevä" mutta se VALITSEE antaa minkä vain ja KAIKEN tapahtua.
Joten sikäli, pahuudella ONkin eräänlainen oikeutus ja lupa  puuttua muihin ja komennella ja vangita ja murhata ja tappaa ja tapattaa ja raiskata ja you name it, mitä vain. Tässä KAIKKI.  Millään ei ole MITÄN väliä TODELLISUUDESSA, kuten yritin opettaa lähipiirilleni jo nuorena, muttei kukaan minua ikinä kuunnellut, koska olen se, SE, Totuudentuoja.

TOTUUS ei näy kiinnostavan teitä Maan Apinat, vaan VAIN pillu raha valta ja väkivalta ja tolkuton tyhmyys ja rajaton ääliömäisyys ja täydellinen vääryys ja väärässäoleminen. Kuten lempibloggailijanikin sanoi, SE on SE SYY miksi ihmisapinat TYKKÄÄVÄT Valtioista ja "laista" ja kytistä yms alistajista ja vihollisista,  nimenomaan SIKSI  ETTÄ(!) ne on Saatanallisia ja PAHOJA ja syntisiä.
TÄSTÄ SYYSTÄ NIISTÄ TYKÄTÄÄN HUOM !!! HUOM !! HUOM !!!

Niitä ei siedetä vaan niistä TYKÄTÄÄN. Paitsi minun keskuudessani.
Ja tämä on se syy. Se Syy.NÄIN kurjia vittuja te olette, ja tämä on vain YKSI syy miksi inhoan teitä niin. Niin niin niin niin TOTAALISESTI. Niin sydänjuuriani myöden. Vitun vastenmieliset raivostuttavat vastarannankiisket läskiposket rumilukset ja keskinkertaiset tympeät raivoisat älylliset jälkijättöiset kääpiöt, ja häiriintyneet kiusaajat ja yliylpeät pullistelijat ja muut typerät vitun tyhjäkallot koirankusipäät.Haistakaa kaikki vittu !#TämäOlisiVoinutOllaKaunisElämä!"Kiitti!


P.s  Jumalauta lukekaa noita kommentteja !! Ja katsokaa mitä Ruotsissa ovat "sossudemarit"  eli kotikutoiset petturi-terroristit tehneet "vaalijulisteiden" kanssa !! ...AHAhahaa...ai Kristus vittu..tuo on jo niin absurdia etten keksi edes mitään parodiaa mitä siitä tehdä, se on jo totaalisen tolkutonta älykääpiön PAHOLAISEN tihutyötä.
Tai ehkä Ryssien tjns? SOTAA ja sisällis-sotaa se JOKA TAPAUKSESSA tarkoittaa ja ajaa eteenpäin ja sytyttelee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti