keskiviikko 8. elokuuta 2018

Neekerten Maihinnousu osa 2

https://www.youtube.com/watch?v=g8b2wrHir0M

Tuossa on ihan uusi videollinen tuota samaa kuvamatskua ^.


Halusin vain sanoa että; tajuaakohan "poliitikot" tämänkään tilanteen ns "implikaatiot" ?!?!
Eli ESIM sitä että "politiikalla" ja KYTILLÄ ja heidän byrokraattisilla "saa ja ei saakoodeillaan eli "lailla" EI OLE ENÄÄ sitäkän Luciferin Pätevyyttä mitä sillä ehkä aivottoman Hoi Polloin MIELESSÄ ja mielestä ON, jos tällainen INVAASIO sekä a) jatkuu ja jatkuu aina vaan, ja b) jos sen ylipäätään SALLIVAT jatkua.

"Valtion" ...mmm...sanotaan nyt että "funktioksi", keskinkertaiset ja ajattelemattomat, OLETTAA käsittääkseni suurinpiirtein sen että "valtio TURVAA oman fyysisen MAA-ALUEENSA ja sen oman Kansansa". Siinä abaut kaikki pähkinänkuoressa. Plus tietysti "ryöstää sen sokeaksi".
Mutta kuitenkin; jos "Valtio" ei TEEKÄÄN näin, valtiolla ei ole enää kissan vitunkaan VÄLIÄ.  Kyse on silloin juuri siitä mitä valtio  VÄITTÄÄ ESTÄVÄNSÄ, kuten lempibloggerinikin sanoi valtio ITSE LUO "anarkiaa ja kaaosta" ja ON yhtä kuin Kaaos ja Anarkia, niin nin...no siinä <=== sen jo sanoin, silloin Valde ihan itse LUO kaaosta ja sitä pelättyä ja parjattua vapautta, kun joku lauma rutikuivia sieluttomia ja aivottomia vitun hönöjä EI OLE komentelemassa kaikkia 24/7/365.


Tajuaakohan ne  TÄMÄN ?!?!?   En oikein osaa täysin sanoa.


Hoi polloi EI kai tajua sitä, mutta koko tämä "Sivilisaatio" juttu on sellainen "herrasmiessopimus", ja jos sen alue x EI PÄDE, myös alue y lakkaa pätemästä. Eli Fuck It, toisinsanoen.

Eli siis lyhyemmin; tästä SYNTYY Kaaos.
Tästä syntyy se. Se tästä SYNTYY. Tästä tulee "Kaaosta" yms.
Se on se mitä tästä tulee ====> Kaaosta.

JA siis myös sitä "Anarkiaa".
Ja APINAT   EIVÄT   voi   hyvin  "anarkiassa". MINÄ voisin, mutta apinat ei....Ja en tiä, voidaan kai lisätä myös että; JA tästä tulee myös ====> Ryssä !
TAhahahahaaaaaahaa...aijai, nimittäin ne EI jätä käyttämättäkään kyllä, kieltämättä, sitä TILAISUUTTA jos Suomlanti repii itseään jonkun vitun NEEKERIEN TAKIA(!!) kappaleiksi sisältä käsin.

Eli vasurit; jos haluatte TUHOTA suomen ja kaiken ja kaikki siellä, olette ihan täysin OIKEILLA jäljillä. Jatkakaa.
Tavoite on TODELLINEN ja AIDOSTI ulottuvillanne. Jatkakaa jatkakaa. Se on niin lähellä että sen miltei haistaa.


"Kyseenalaistakaa" "kpinoikaa inttäkää inttäkää inttäkää ja alkakaa sitten oikein KUNNOLLA INTTÄÄ JUMALAUTA ! "Kyselkää tärkeitä kysymyksiä" ja "ajatelkaa" (thahaahahahahahahahaahaaaaaaaaaaaaaaaaaaa LOL) ja aukokaa päätänne, väläytelkää viisauttanne, miettikää miettikää !
Repikää juuria ja heittäkää niitä tuleen, polttakaa kirjoja ja kiistäkää itsestäänselvä TOTUUS ja TODELLISUUS herran tähden !!
SEOTKAA SAATANA !!! Go ; OFF THE FUCKING GRID !!! To the DEEP END !

Teeskennelkää ! VAATIKAA ! VAATIKAA !! VAATIKAA !! Särkekää, valehdelkaa, tappakaa ja rikkokaa ja älkää IIIIIKINÄ   TUNNUSTAKO  YHTÄKÄÄN virhettänne, koska joutuisitte loputtomiin tunnustamaan...VAIN PELKKIÄ VIRHEITÄ.
Käyttäytykää niin ääliökakaramaisesti kuin ikinä osaatte ja seuratkaa Marxia-Hitleriä ja Staalinin koiranpersereikää ja mussuttimia ja "Fasismia" ja "Natsismia" ja mitä näitä nyt onkin.
Hyvin te vedätte !
Te ootte tietoisia toimijoita ja fiksuja ihmisiä ja teijän hengellä on jokin arvo ja merkitys ! Lähes kuin nekruilla ffs !!HYVÄÄN HYVÄÄN HYVÄÄN tienne Johtaa ! Hy...hy...hy..hyhyhyhyhyhyhyVÄÄN !! S..ss...sisisisisisSIIHEN SIIHEN se kuule johtaa !! HYVÄÄN ! HYVÄÄN !VAIN PELKKÄÄN HYVÄÄN !
HYVÄÄ HYVÄÄ HYVÄÄ !

Kaikki on niin "jees" ja raiteillaan ....kuule !! KuuLE !!! Oijoijoijoi !!
Tarvitaan vaan nääs "lisää Demokratiaa" ja "lisää lakeja!" ja  "lisää kyttiä ja poliitikoita ja politiikkaa ja neekereitä ja ymmärrystä ja suvaitsevaisuutta ja ämmiä vittuineen Johtaviin VITUN Asemiin ja kaikkee tällästä HYVÄÄ!!" jipjipjipjipjipjipjeeeeeeeeeeeeeeee !! Hei !?..Heheheeii? ?..... Hei ??!!....
...


EI SAATANA MITÄÄN PANIIKKIA !!

EIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII PANIIIIKKIA !!!! 
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA............

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti