tiistai 28. elokuuta 2018

Etelä-Afrikan "salattu historia"

https://www.youtube.com/watch?v=TzsFmdgeOC4
L O I S T A V A video !!! Jopa Roobertilta, vaikka silllä on aina hyviä videoita. Mutta erityismaininta tuolle neekeripastorille !! Tahahahahahaaa...aijai; haluaisinkin kuulla mielipiteen tai  Virallisen Rääkyvän Vastalauseen, totuudelle siis, tuosta pätkästä esim Monikultturisteilta ja Maahanmuuttomyönteisiltä ja Lii Läskipäältä Ja Arhin-apinalta ja koko hela vittupää-vasemmistolta !!!

ANTAKAA VITTU PALAA JA KUULUA !!!??!?! Sana on vapaa.
Mitä mieltä OLETTE ?!?!?!? Noin niinkuin omin sanoin, sikäli kun teillä vitun papukaijoilla on OMIA sanoja.


Vittu SNAIJATKAA nyt sentään tämä; teidän LAPSELLINEN ja känkkäränkkä-aggressiivinen MAAILMANKUVANNE ja imbesillin IDEOLOGIANNE, on aiheuttaneet TUONKIN(!) vitun kamaluuden ja kaaoksen ja katastroofin ja tulevan mahdollisen veren ja suolenpätkien ym roiskeen.

AIVAN   K A I K K I  siitä verestä tahrii TEIDÄT(kin).
Aivan. Joka. Pisara.

Niin MaMuMoKuttajat kuin mikä vittu se nuhjuinen Saatanan vitun hipin-nahjus on ? se sese...se vanha äijä...erkki jotakin... Tuomioja ! SE ! Sinun perkeleen ääliön vittupään käsissä, tai tartuntaraajoissa, on kaikki tuokin veri, omalta osaltasi.

KAIKKI vasurit on SYYLLISIÄ - suoraan ja epäsuorasti. Yhtä kaikki, komsii-komsaa. Ja huu givs a fak eniwei !?P.s Mahtaa vasureita vituttaa, kuulla tuon nekrusaarnaajan myöntävän neekerien olevan tyhmiä ja alivertaisia ja periaatteessa ei vain hyödyttömiä, mutta HAITALLISIA, apinoita ! HAHahaha.
Kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti