tiistai 7. elokuuta 2018

Kysely "Poliitikoille"

> Mitä olet tehnyt sen eteen ettei suomeen tule enää YHTÄKÄÄN uutta "Maahanmuuttajaa™" eikä enää myöskään ihan ihka OIKEAA maahanmuuttajaa ?

> Mitä olet suunnitellut tekeväsi sen eteen että täällä jo olevat vitun neekerinperkeleet ja muut Saatanan vitun VITUN murjaanit lähtee kuin leppäkeihäs ja pian ja kauas ? Paitsi ehkä muutama aasialainen, muttei ne kai ketään niin haittaakaan, vielä jos asuvat pitkin Stadia lähinnä jne.

> Miten olet suunnitellut erota EU:N  ehdotuksista ja komennoista ?

> Minkälaista rangaistusta olet suunnitellut Merkelille ja Junckerille ja kumppaneilleen ?

> Miten aiot lopettaa suomettumisen ?

> Milloin ja miten aiot hankkia suomalaisille takaisin, suomalaisilta VARASTAMASI ja anastamasi ja kavaltamasi ja ottamasi, ja Kreikkalasille ANTAMASI rahat ? Ja myös muille vastaaville ?

> Millä keinolla aiot saada suomen rikkaaksi, ja suomalaisten "ostovoiman" hilattua kohti kattoa ?

> Periaatteessa; millä tavoin ja koska, "Suomi nousuun" ?!?!?

> Miten aiot lopettaa byrokratian ja "politiikan" ja muun vitun vatvomisen ja komentelevan lässytyksen ja vaikkapa perustaa Yleishyödyllisen Firman tjns ?

> Miten saisit "Kansan" HEREILLE ja käsittämään ettei sinulla oikeasti ole LAINKAAN VALTAA, vaan se on HEISSÄ ITSESSÄÄN !!!?!


HAHA AHAHAHAAAAAA.Vitun idiootit.


> Bonuksena: milloin aiot tehdä jotakin "vasemmistolle" ja Jatkuvan Tulehduksen Tilalle ? Ja samoin, milloin aiot EDES rajoittaa naisten "äänioikeutta" yms potaskaa ?Kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti