torstai 23. elokuuta 2018

Paven uusi video - Pariisi on persreikä

https://www.youtube.com/watch?v=56b_rmUHUg4
Jou.

Viittiskö joku vetelä näsäviisas vitun vastarannankiiski vasurin paskapää tms ymmärtäväistäleikkivä mulkku, vätys ja lälläri - selvittää minullekin tuon videon KATSOTTUAAN ensin, että mikä osuus tässä MaahanAsettumisessa™  on MINKÄÄN ...minkään, väärti ? MIKSI te kohkaatte tuota edelleen, kun kaikki ja kissansakin, näkee jo mitä on OIKEASTI tekeillä.


Joko olette totaalisen tyhmiä ja vielä enemmän pihalla ja ulapalla, tai sitten ette välitä ja teette PAHAA tahallanne. Se on VAIN jompi tai kumpi.

Mutta melko vitun absurdi tilanne. Lähentelee surrealistista.

TUO EI SAA levitä IKINÄ, suomeen. Ei missään nimessä eikä muodossa !
Toki meillä onkin pakkanen, toisin kuin Fransmanneilla, mutta kuitenkin.Vittu KATSOKAA nyt sitten jo perkele ! Ja laittakaa filmi jakoon ja laittakaa se niin monen nenän eteen että ainakaan eivät voi leikkiä tyhmää. Vaikka toki tulevat niin tekemään, se on mulkvistien kusipäiden LUONNE.

Mitä mieltä "päättäjät" olette, tuon ^ jälkeen !?!?
P.s ei sillä ettäkö ranskalaiset ITSEkään mitään "puhtaita pulmusia" olisi IKINÄ olleet, mutta aatelkaa että jumalauta Pariisissa on nyt suuri ongelma se että KUSI POLTTAA OVENKARMITKIN !! Thahahhaaa..ai vittu...tuo on jo niin...jotakin, että se on jo myös hauskaa.
Järkyttävää ja järkyttävän naurettavaa ja järkyttävän tyhmää.

Ai Kristus vittu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti