tiistai 14. elokuuta 2018

Jöötteborin Autopaloista

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201808142201134884_ul.shtml


Tummiin pukeutuneet nuorisojengit ovat sytyttäneet autoja tuleen Göteborgissa ja muualla Ruotsissa


MaMunekrut ja paikalliset räkäpäiset idiootit keharit ^ siinä vain "mesoaa". Tai ....varmaankin on kyseessä ns "NettoVeronmaksajat" .....THahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !! Aijaijaijai.Toisten autoja lienee helppo poltella.

Miten olisi jos vitun älykääpiöt hommaisitte ITSE itsellenne auton, osamaksulla, ja kävisitte TYÖSSÄ jossakin........entiä...jossakin, ja maksaisitte sitten sitä, ehkä jotain 400 €kin jopa kuussa tjns...ja sitten yksi kerta kun menet autollesi.....bum; se on palanut mustaksi koppuraiseksi savuavaksi teräksen ja hiilen ja sulien muoviosien ja muun sellaisen skeidan yhteismönjäksi KOSKA ?....Koska joku vitun aivovammainen kehariääliö on TUNTENUT että hänellä on OIKEUS tehdä niin koska Afrikan NEEKERI on TYHMÄ eikä osaa huolehtia itse itsestään. Siksi.
Ja koska nainen on levoton ja yksinkertainen ja alhainen ja materialistinen ja tuhoaa sivilisaation ja koska se on tyhmyytenstä takia tupattu pitämään POISSA tietyiltä elämänaloilta...jne jne..

Periaatteessa siis; koska kyseinen tuhopolttaja on kusipäinen nuorisokriminaali-ääliökakara kusipää jolla viiraa päässä niin pahasti ettei sitä voi oikein kutsua edes eläimeksikään enää, sillä eläin ei ole PAHA an sich, se on VAIN eläin. Mutta on silti luonnon ja Taon mukainen, EI sekopäisen PAHA ja yltiöpäisen tyhmä ja varsinkaan TAHALLAAN.

Nuo tuhopolttelijat tulisi kerätä yhteen nippuun ja laittaa johonkin reservaattiin. Olkoot siellä keskenään ja sytyttäköön vaikka toisten nysiä kulleja (nukkuessaan) tuleen. Tjns. En tiä, kaikkee ne keksii ! Ne o viksui !


Ne on "voimainsa tunnossa".

Moderni Normaalitila
* EI HÄTÄÄ ! *

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti