tiistai 7. elokuuta 2018

"Vasemmisto Syö Itse Itsensä"

https://www.youtube.com/watch?v=4wWq9Dh-Slc

Vittu että on jumalauta rasittavaa ja äärimmäisen ärsyttävää, ja absurdiuteen asti aivottoman tyhmää, kusipäistä ja megarasittavaa aliapinajengiä !!

Ei voi muuta sanoa.

Tuollaiset ON SIIVOTTA-VA(!!) keinoilla millä hyvänsä, POIS verenperimästä, ja me KAIKKI tiedämme tämän, jopa vasurit ITSE. Uskokaa pois vain; ne TAJUAA KYLLÄ TÄMÄN.


KAIKKI paskaläjät itse asiassa, kyttiä ja "poliitikoita" myöden, TIETÄÄ ja TIEDOSTAA  KYLLÄ vallan vitun mainiosti mitä rääkyviä ärsyttäviä pikku ksuipäitä ja kiusaavia häiriköitä ja Morlokkeja ja moukkia ne ON, ne vain  KATSOO KUINKA KAUAN SINÄ SIEDÄT niiden vitun vittupäisyyttä. SE on heille se RAJA.


Koska he eivät osaa ITSE rajoittaa omaa mölyävää kusipäistä ja aivotonta ja sielutonta, tyhjää, demonielukan "itseään", he tarvitsevat rajoja muilta, ulkopuolelta. Siitä mm KYTÄT ja "laki" yms Saatanan Roska. Sitä haluaa VASEMMISTO-ETATISTI-KOMMUNISTIT !!!
Lähinnä ja vain ja exklusiivisesti.
Ja jos vitun Normaali Molopää haluat inttää vastaan ja sölköttää jotain mitä "iskä on opettanut!" niin anna palaa ! Minä intän niin kauan että joko kyllästyt tai valaistut.


Eniwei.
On meeeeelko vitun KYLLÄSTYTTÄVÄÄ ja tulehduttavaa ja RAAAAAASITTAVAAAAAAA(!!!!) joutua olemaan tällaisessa ulottuvuudessa ja "elämässä", jossa ei voi KESKITTYÄ mihinkään muuhun kuin siihen mistä aikamme Natsit ja Kommarit ja muut Totaaliseen Maailmanvaltaan pyrkivät ärsyttävät ja alhaiset elukat aukoo typerää molopäätään joka vitun sekunti. Taukoamatta, ja koko muu apinalauma villiintyy.


Kiitti hei kun tuhlaatte meidän ihan KAIKKIEN, ihan KAIKEN KAIKEN !! Ja kaiken ajan, ja energian ja kaiken muun. Ihan K A I K E N ! Rahat tietenkin ensimmäisenä ja hermot heti toisena, tai ehkä toisinpäin, mutta kuitenkin.

Kiitti !!


Kiitti hei ! Kiitti !


Mutta kuten yksi merkittävimmistä, ja takuulla TYYLIKKÄIN(!!!) myös, oppi-isänne sanoi tai Neuvoi ja ohjasti, eli Adolf Führer Hitler; on taivoitteena oltava Jatkuva Muutoksen Tila.
Taukoamaton Kapina ja "Vallankumous" toisinsanoen.
Ja JUURI TÄSMÄLLEEN TÄTÄ on   K A I K K I  "vasemmistolaisuus". "Monikulttuuri" ja "Maahanmuutto" ja milloin mikäkin.

Kuten tuo videon tyyppi sanoo; nämä mulkut EIVÄT HELLITÄ !! Thät´s äbsolutli rait, ne EIVÄT aiokkaan hellittää. Kiusaajilla ja tuollaisilla rääkyvillä vitun vituilla ei ihan OIKEASTI OLE(!!!!) mitään SISÄLTÖÄ eikä sielua, ne kuolee kuollessaan, kuin jokin vitun hankajalkainen tjns. Toki se ENERGIA siirtyy johonkin....luultavasti käärmeeseen tai rottaan, muttei niistä Nouse Ylös mikään merkittävä osa.
Ja en tiä, SE kai turhauttaa niitä, vitun juutalaisia änkyröitä; TIETÄÄ olevansa arvotonta ja aivan vitun HÄKELLYTTÄVÄN ärsyttävää potaskaa ja typerää vitun loisten-roskaa.

Ja HEI! Taaskin, Halla-Ahot ja kaikki muut vastineensa, vitun tympeän tylsät Normaalit; SANOKAA vittu TUOKIN ^^  niille niissä tv:n Persujen Hirttäjäisissä!
Kuinka vitun VAIKEA se voi olla kaivaa esiin tuo melko tunnettu ja unohdettu Hitlerin, vittu ITSE HITLERIN(!!), sitaatti !?!?!?!!?!?!?!?!?!?!?
Se SAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAATTAISI   avata ainakin pari uuttakin silmäparia niiltä muuleilta jotka vielä ovat "aidalla" asioissa ja uinuvat.
Ehkä. En tiä.


Ja olisi mielenkiintoista nähdä niiden vitun kusimulkkujen REAKTIO kun ne NÄKEE että perkele, joku ihan oikeasti HOKSAA jotakin !! Fak !! KATUVIISAUTTA JA SUORUUTTA ! Suoraan edessä !!
Totaalista paskanjauhantaa, häpeä nolliin, täyttä höyryä ja hävyttä  ...eteenpäin ! HyökkääHyökkääHyökkääHyökkää !!! Jne jne ad nauseaaaaaAAAMM !!
P.s Aatelkaa miten HYVIN täytyy asiat olla sellaisilla joilla ei ole muuta elämän sisältöä kuin jumalauta rasittaa kokonaista maata, jatkuvalla jankutuksellaan ja änkytyksellään ja tahallisella PAHUUDELLAAN, jostakin VITUN NEEKEREISTÄ ja kaikenmaailman itikoidensyöjistä ja siitä ja tästä ja tosta !! Niiden täytyy kaikkien olla kotoisin jostakin Eirasta tai Ullanlinnasta ja Espoosta ja missä niitä ökyjä nyt "budjaakin". Jostakin kakkaläjästä noilla tienoilla.
Ja TOTAALISESTA seinähullusta psykoottisesta helvetin dimensiosta.
P.s 2 MINÄ OSAISIN "sammuttaa" suurimman osan näistä pingispalloaivoista, jos saisin "debatoida" heidän kanssaan. Minä EN OLE mitään "Tavallista" ja mitään mihin Normaalit osaa edes REAGOIDA, ne luultavasti KAUHISTUISI minua, kuten ihmiset yleensä kauhistuu ennenpitkää,  KUN huomaavat -oletettuaan minusta ensin päinvastaista- että minä olenkin yhtä peräänantamaton ja inttävän härkäpäinen TOTUUDEN suhteen, ja moraalin ja oikeuden yms, kuin minä olen YLIVERTAISEN tietoinen ja älykäskin.
Yleensä tämä KARKOTTAA mahdolliset viholliset tai muuntaa heidän hyökkäävyytensä HETI  fyysiseksi. Joka on itse asiassa ajateltuna kai hyvä, ja suuri kunnia ! MINÄ ÄRSYTÄN siis myös Paholaista !!
Ja mikä sen I H A N A M P A A !!! Kuin ärsyttää ärsyttäjää !!?! AHAhahaahaha aijaijaijaijaijai !

Se on kuulkaa jo KAUNISTA.

Biutiful.P.s 3 MIKSI   KUKAAN TEISTÄ EI IKINÄ KUMOA YHTÄKÄÄN HEISTÄ !?!
Kuten "lempiblogaajani" sanoi, vasurit on asiaansa keskittyneitä kusipäitä, ja oikeistolaiset taas hämmentyneitä pellejä, oikeistolaiset EIVÄT. VOI. VOITTAA.

Tämä on HYVIN(!!!!) yksinkertaista. Yksinkertaista kuin "oikeistolainen".
Te jauhatte ja jauhatte ja "debatoitte" ja "Keskustelette" ja kirjoitatte nettiin jne jne ad infiniittum, ilman MITÄÄN merkittävää näyttöä ja VOITTOA yms. Mitä siis vasurit exklusiivisesti saalistaa.

Tämä johtuu siitä että te ette ymmärrä sen enempää "pelin" luonnetta kuin vihollisenne psykologiaakaan. MINÄ YMMÄRRÄN. Vitun hyvin. Ja minä IIIINNNNNNHOAN molempia, ylisuuren sieluni ydintä ja sydämmeni pohjaa myöten ! TOTAALISESTI ja yltäkylläisen runsaasti.

Te ette oikein ymmärrä "mistään mitään", olette kuin Sami Hedberg vs komedia ! THaha aha hahaaaaaaaaa.  Täysin sormi suussa ulapalla ja "vihjeettömän" pallohukkaisia.
Kerrassaan TURHAUTTAVAA !Hei muuli; SANO NIILLE !!!!   AVAA saatana SUUSI ja SANO ! JOSTAKIN ! JOTAKIN ! TOSISANOJA !

L U O T A "Suomen Kansaan".  Jos ne on niin totaalisia lantakasoja sontapäitä että SUUTTUU jos kutsut neekeriä suomen televisiossa neekeriksi, niin niiden tuleekin tuhoutua, plain and simple. Muuta Espanjaan.
Mutta VAIN SUORA TOTUUS kumoaa mielisairaiden ja demonisten VALHEET. Ja heidän "Valheiden Faijansa" VALLAN.

Tässä TAISTELLAAN lähinnä tuon tympeän tyhmän LAUMAN  tyhjinäkumisevista ja pelokkaista ja tietämättömistä idiootin PÄISTÄ / tietoisuuksista ja MAAILMANKÄSITYKSESTÄ.
KAIKKI MUU on  Y H D E N T E K E V Ä Ä.
Te ette ymmärrä OLENNAISTA.  Pysykää VAIN siinä. Exklusiivisesti.
Siinä.
IHAN.
KAIKKI.

Vasuri rääkyy "ei vesi o märkää ! Hei kamoon, nyt eletään sentään jo Nyky Aikaa ja vuotta 2018! IDIOOTTIluuseriRasisti!"
Sinun tulee sanoa !?!?......
........ei mitään.
Vesi on märkää.Tämä on YKSINKERTAISTA.


LAKATKAA   REAGOIMASTA. LUOTAAKAA KANSAAN.
Semper Fidelis.Siinä Kaikki.
TEHKÄÄ TÄMÄ nyt jo herran tähden sentään !! Tämä alkaa jo ahistaa !  Kollektiivi käy tukalaksi ja lähenee päivä päivältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti